Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Hemp Gru - na linii frontu.Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 No dawacje coś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Nie lubicie hemp gru?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Nie lubimy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Pancerna kołdora czemu nie lubicie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Masz tekst Peji w opisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Nie lubimy, bo nam przeszła faza na rap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Jestem fanką wszelkiego rapu, hip hopu itp. Oczywiście nie toleruję tedego, i lamusów ze złotymi ketami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Kupował ktoś kiedyś coś w hempszopie?:D ile trwała wysyłka,i dojście paczki do adresu?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 hmmm lubie hemp gru ale jakims wielkim fanem ich rapu nie jestem. 63 dni chwaly- moim zdaniem ich najleszy kawalek. A na pewno jeden z najlepszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 lirycznaterrorystka- nie lubisz pedzika(tez go nie lubie) ale kiedys tede został okrzyknięty lirycznym terrorystą :) po kawałku "molesta-wole się nastukac" wtedy genialną zwrote odjebał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jsieiwjsjwjwiwwhwh Napisano Grudzień 25, 2011 Ja kupuje w hemp szopie .zamawialas na allegro coś kiedyś? Jest podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 steryd.dziarz 63 dni chwały tez świetne jest. Grzmią, wybuchy bomb przez 2 miesiące, czarne dymy pożarów, zasłoniły słońce. A po 2 stronie Wisły Armia Czerwona , spokojnie patrzy jak nasze misto kona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 ramie w ramie czwórkami oddział do nieba rusza... A tak swoją drogą to dla mnie duzo lepsza byla płyta "droga" niz "jednosc" . A nie wiesz na kiedy planują premiere plyty "lojalnosc"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Płyta lojalnosć to miała premierę 3 grudnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile masz lat? Napisano Grudzień 25, 2011 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UwazajNaMnieOn 0 Napisano Grudzień 25, 2011 zamknij sie hemp gru i sluchaj tego co ci tu dalem :D http://www.youtube.com/watch?v=_UVku05qk4E&feat http://www.youtube.com/watch?v=kwjjNvy3YaY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 ile masz lat? Ja mam lat 19 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 oo fuck :) to tylko swiadczy o tym jak słabo jestem w temacie hemp gru :) kurwa myslalem ze premiera dopiero gdzies na wiosne bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Dobre to!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 steryd.dziarz kazdemu się zdarza:D Tymbardziej, ze zaznaczyłes że nie jesteś wielkim fanem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 dawniej jakos bardziej się jaralem hg.slyszalem prawie wszystkie ich kawałki (moze z wyjątkiem goscinnych) a teraz nawet nie wiem ze płyte wydali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 steryd.dziarz Ja kiedyś, za czasów gównianych, 16 lat, jarałam się jak glupia Karrambą. I teraz karramba to pewex- żal dupkę ściska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 ja zdecydowanie bardziej slucham:piha,eldo,chade,onara,pezeta,słonia a za nimi są hem gru,mes,molesta, i jeszcze kilku o ktorych teraz zapomniałem :) a jaki jest twój ulubiony kawalek hg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 Szczerze to bardzo fajnym kawałkiem jest ''Droga'' mądra, i uczy:D steryd.dziarz - Słoń też jest dobry :D Polecam ''Niech płoną' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 hahaha :) tak samo jak kiedys wielu jarało się jędkerem (z wwo) a teraz to monopol :) a nawijal 10lat temu "nigdy się nie sprzedam" haha a teraz disco robi to tak jakby wilku ktory teraz krzyczy hwdp za pare lat został policjantem :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 steryd.dziarz No dokładnie! Tak samo Karramba-nigdy nie opuści Vatos Locos Klan a teraz dane mu są imprezy w remizach na wsiach. Wilku jest świetny, uwielbiam go i napewno nie będzie takim lizodupem jak Karramba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 co do słonia to gosc cały czas nawija o trupach,zgniliznie,dziwkach roznoszących choroby weneryczne itp. Ale kawałek "szczerze" to cos całkiem innego ni zawsze nagrywa. Całkowity kontrast z resztą jego kawałkow. A wyszło mu to swietnie i ten kawalek daje do myslenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 25, 2011 No, dokładnie :) Ile masz lat? I jesteś mężczyzną, kobietą?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość steryd.dziarz Napisano Grudzień 25, 2011 ty jestes ogólnie sluchaczką rapu czy tylko hemp gru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach