Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DR.SLAFF

Moje wymagania wobec kobiet

Polecane posty

Gość DR.SLAFF
ja mam 174cm waże 54kg - streść to, bo sorry, ale jeszcze mnie nie pogrzało, żebym zagłębiał się w jakieś wypracowanko kobiety na neciku. Skrócisz - może pogadamy. Mój temat, moje zasady. Proste? Proste.

Gość magdzialenkaaa
Duzo, nie dużo te konkretne sa zawsze zajęte. :)

Gość DR.SLAFF
magdzialenkaaa, kobiet nigdy nie zabraknie, także o to się nie martwię. A mądrych to wystarczy mieć kolegów. ;)

Gość babka kantyczka
E tam. Już od dawna wiem, że nie mam szans na miłość, widocznie ktoś musi być samotny na tym świecie, by szczęśliwy był ktoś ;). Faceci to wzrokowcy i ja się wcale nie dziwię autorowi, przynajmniej jest szczery. Ja sama warzę ogólnie 60kg, teraz dojechałam do 69 przez mój tryb życia, ale wzięłam się za siebie, chodzę do dietetyka i zaczynam pracę nad sobą. I wiecie co? Mimo, iż teraz przypominam orkę i niedługo będę musiała futryny poszerzać, jeśli się nie opanuję, nie chciałabym nieatrakcyjnego, misiowatego faceta. Takie realia.

Gość ja mam 174cm waże 54kg
myślisz,ze mnie sprowokujesz? :) mam wolne,odpoczywam sobie przy ciepłej herbatce i zazwyczaj dużo gadam jak i pisze nie tylko oczywiście z tobą,więc nie masz na co liczyć,ze ci to skróce;) jestes chyba mało inteligentny i niestety,ale brak oczytania daje we znaki ;) napiszę tylko tyle: powodzenia w znalezieniu tak ślicznej i mądrej dziewczyny jak ja :D haha twoje niedoczekanie ;)

Gość magdzialenkaaa
Każdy ma prawo wybiuerac co chce i co lubi

DR.SLAFFmagdzialenkaaa, kobiet nigdy nie zabraknie, także o to się nie martwię. A mądrych to wystarczy mieć kolegów. HAHAHAHAHAHAHA Wcześniej napisałeś, że pustaki Cię nie interesują.żenua

i zauważyłam,ze dużo szczekasz mało robisz;) wiesz,jak chodze czasem na imprezy to się do mnie własnie przyczepiają tacy goście co wiesz ...lakierki,marynareczka,ale biznesmeni i zapewne myslą,ze ja tez bogata bo wyglądam jak milion dolarów :) ale niestety nie działają na mnie jak ty tu opisujesz ,jesteś niestety,kolejnym żałosnym i nadzianym facetem,który jak przyjdzie co do czego to ślini się za byle blachą :)

Gość DR.SLAFF
margirit, celowo zawieram w moich wypowiedziach paradoksy żeby zmusić czytelnika do myślenia.

a przestań.. to jest chłopaczek, który ma tylko internet i naoglądał się filmów

hahaha jakiego Ty chcesz tu znaleźć czytelnika?Chyba tylko, żeby się dowartościować.Po prostu już Ci się pomieszało wszystko, a teraz wyjeżdżasz z szukaniem czytelnika. No sorry.. nie uwierzyłam.

Gość DR.SLAFF
margirit, fajna fotka w podpisie, często częstuje tak mleczkiem moje kotki. ;)

Gość klara arana facundo
nie dowartościowywuję się ale chłopcy uganiaja się za mną, kiedyś pisałam jak bardzą nudzą mnie adoratorzy, Ci biedni i Ci bogaci, ci ze wsi i ci z miasta ale ja całym sercem nie znoszę, nienawidzę takich pustych, tępych wymodniałych kolesiach w okularkach kujonkach, wygadujący na prao i lewo jakie marki nosza, jaka uwagę skupiaja na lasce, jaka ona musi byc dla mnie to zwyczajne pustaki cale szczescie już się takich wyzbyłam oj łątwo nie było

Gość jaroszy
slaff mozna prosic o twoj numer gg?? bo widze ze znasz sie na babach hehe a mi nie idzie i moglbys mnie poduczyc tego i owego bo widac ze znasz sie na rzeczy....

margirit-wiem,ale nic na to nie poradze,ze wciągają mnie takie różne tematy na kafe szczególnie późnym wieczorem kiedy wszystko jest pozamykane i nie ma co robić:D lubie się powyżywać na takich frajerach,przecież na moim facecie nie będę :) kurczę jak ja przez takich typów mojego doceniam...zawsze jak wracałam z imprez jakis to następnego dnia budziłam się z takim spokojem,ze mam to szczęście być z takim człowiekiem;)

Gość klara arana facundo
i nie ma znaczenia czy chłop jest z miasta czy ze wsi ważne by miał w sobie to coś: t blyskotliwosc, poczucie humoru, rozwagę i miał cos do powiedzena, nie musi byc piekny jedyny warunek to by był wyższy niż ja (ja 165)

Gość klara arana facundo
to ja, Cellina ciągle szukam brunecików w internecie :(

Gość klara arana facundo
DAREUJ SOBIE TEPY PODSZYWIE

Gość DR.SLAFF
Nie chcę mi się odpisywać. Czemu ludzie wszędzie traktują mnie jak kogoś znanego i starają się podlizać żebym zwrócił na nich uwagę?

Gość kubusiowapanna
Szczerze to nikogo nei obchodza Twoje wymagania. Z takimi tekstami to na jakąś fotke.pl zapraszam a nie sie tu w jakis sposob probujesz dowartosiciowac:D

Gość DR.SLAFF
Nie podrywam przez internet i wszystkim odradzam, bo to absolutna strata czasu. Polecam za to kluby i galerie handlowe.

ta w klubach aż się roi od różnego rodzaju ździrsk.Galerie handlowe.. HA HA HA :/ znowu zmuszasz czytelnika do myślenia? Sponsoring Cię ponoć nie interesuje. A kobiety w MARKOWYCH ciuchach nie kupują w galeriach handlowych. W galeriach są sieciówki, a nie marki.

Gość klara arana facundo
stawiasz loda starszym panom w amiast za portki od vistuli? tak trzymaj

Gość DR.SLAFF
dobra..tak naprawdę to lubie facetów

Gość kubusiowapanna
DR.SLAFF hahahaha galerie hhmmm no prosze najwyrazniej nei masz nic do zaoferowania oprocz kasy;p Wiesz teraz na akse moze poderwac wielu chłopaków.

Gość DR.SLAFF
Zaraz zaroi sie tu od pięknych pań twierdzących, że do klubów to one nie chodzą... ;) Szkoda, że żadna nie napiszę, że galerii to też. To by było śmieszne kuriozum, ale może znajdzie się jakaś wyznawczyni mody z bazarku? Zapraszam do Galerii Mokotów - Versace, Boss, Armani, D&G itd... pisząc galerie nie miałem na myśli tanich namiastek na śląsku czy innej łodzi, bo tam jest wiadome, że trzeba dać ludziom najtańsze.

Gość klara arana facundo
dr. slaff masz 19 - 24 lata lub mniej nie zaojujesz swieta