Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DR.SLAFF

Moje wymagania wobec kobiet

Polecane posty

Gość DR.SLAFF
30 w lutym.

Powiem Ci, że nie chadzam do klubów, bo mam inny GUST muzyczny.A co do szmatek :) nie będę kłamać, łażę po galeriach i tam kupuję. (bez żadnych pomocy finansowych starszych panów jak to się mówi)Ale nie czuje się gorsza, dlatego, że nie noszę się w Chanel

Gość DR.SLAFF
jestem frajerem z mlym penisem i zadna mnie nie chce,wiec teraz się odegram na was hahhaa boo jaa mam cos czego wy nie macie! krawat z armaniego !

Gość DR.SLAFF
margirit, są kluby dosłownie z każdym rodzajem muzyki. Powiedz po prostu, że nie chcesz się niemiło rozczarować.

a tak w ogóle to z gadki przypominasz mi znajomego... 34 lata, nawet kasiasty (bo jest sam i nie ma na co wydawać)Ma wysokie wymagania co do lasek, wielki brzuch, używa ciągle "notabene, de facto", nawet wykształcony, chwali się wszystkim co ma, aż nudno i nigdy nie ruchał z tego co mi wiadomo :D

i wybacz nie mieszkam w Warszawie, a w innych większych miastach nie znam żadnego klubu z taką muzyką jaką lubię. Więc nie pieprz bzdur :)

Gość niżnsy
haha jakie wymagania ! Mam 163 cm i nawet nie mów że jestem karzełkiem bo nawet nie dobrastasz mi do pięt. Wiecie on lubi markowe wieszaki ktore maja pusto w glowie

Gość mamwymagania
DR.SLAFF; dobrze mieć wymagania-ale realistyczne. Masz prawie 30 lat ale jesteś bardzo niedojrzały; może ockniesz się po 50-tce. Życie zweryfikuje twoje oczekiwania szybciej niż ci się wydaje. Powodzenia chłopczyku !

Gość Purupira
pewnie już dawno ustalono że masz mikro członka ale tak dal przypomnienia wpiszę :-))

Gość lklimnhuimko,lp
dobra KOMINEK wez skoncz i wypierdalaj

Gość GENIUS27
SLAFF WONIAJ MI KEKAŁ!

Gość Gość DR.SLAFF

Trolek cinki Bolek