Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_samotna_ona_

jestem przegrancem zyciowym

Polecane posty

pytaniem o prace z ciekawosci pytam marudzisz i tyle ci powiem chcesz seksu i chlopaka piszesz ze nie jestes brzydka glupia tez nie bo studiujesz dwa kierunki leniwa tez nie bo pracujesz to sobie go znajdz dla mnie jestes czlowiekiem sukcesu jestes typowym wzorem wyjetym z telewizji jak powinien wygladac wspolczesny 21 latek nie masz prawa narzekac

Gość sama_samotna_ona_
mam blokade do ludzi, juz pisalam o tym

Gość sama_samotna_ona_
albo nie zrozumiales mojej sytuacji albo zle przeczytales powodow do radosci na dzien dzisiejszy brak

dupa nie blokaga co do pstrykniecia to o seksie pisalem ze kobieta ma go kiedy chce jak studiujesz i pracujesz to spotyklasz ludzi ktos ci powinien dac kopa zebys przestala wymyslac

Gość jennifer lopezzzz
pamietaj ze zawsze gdzies tam istnieje osoba ktora bedzie cie kochac, tylko zalezy kiedy sie spotkacie. osobiscie nie wierze ze rzeczy staja sie bez przyczyny, moze masz teraz zly czas ale pamietaj ze zycie moze sie zmienic w ulamku sekundy. daj sobie czas :)

nic sie nie zmieni samo z siebie w sekundy jak sie czegos chce to trzeba o to walczyc

Gość jennifer lopezzzz
niekoniecznie. zalezy kto w co wierzy, ja wierze ze los nami decyduje, my mozemy jedynie grac kartami jakie byly nam dane. nie ma sensu na sile sie starac. ale to tylko moja filozofia.

Gość sama_samotna_ona_
" pamietaj ze zawsze gdzies tam istnieje osoba ktora bedzie cie kochac, tylko zalezy kiedy sie spotkacie. osobiscie nie wierze ze rzeczy staja sie bez przyczyny, moze masz teraz zly czas ale pamietaj ze zycie moze sie zmienic w ulamku sekundy. daj sobie czas " nie wpieraj takich bzdur nikt nie czeka gdzies tam na mnie i bedzie mnie kochac, nikt mi to nie zagwarantuje, nie ma takiej pewnosci, moze nigdy nie spotkam taka osobe, ktora mnie pokocha oczywiscie, ze mam zly czas, moje cwierc wieku to zly czas, nigdy sie nie zmienilo na lepsze i nie zmieni sie na pewno w ciagu sekundy czas daje juz sobie cwierc wieku i nic:(

Gość spoko :)
🖐️ uśmiech plisss

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej