Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_samotna_ona_

jestem przegrancem zyciowym

Polecane posty

Gość Ile masz lat koleżanko
Skoro tak było to już wtedy powinnaś podjąć leczenie. Jest przecież psychiatra dziecięcy. Choć próbujesz mi zaprzeczyć to co do Ciebie piszę to jednak nie masz racji.

Gość sama_samotna_ona_
towarzyska nigdy nie bede ani odwazna, bo taka mam skryta, chicha, spokojna nature mysle, ze jakby mnie ktos pokochal to nie bylamy taka zdolowana sytuacja domowa (beznadziejnie oplakana) tez zle na mnie wplywa, duzo spowodowala w moim zachowaniu, tylko to trwalo latami od dziecka

Poza tym nie chodzi tu tylko o Toja nieśmiałość i zamkniecie w sobie ale również o to, że jesteś jak piszesz przybita. To sie głównie nadaje do leczenia.

Gość sama_samotna_ona_
jakby bylo ze mna tak zle jak twierdzisz to rodzice powinni mnie zaprowadzic, ale tego nie zrobili, wiec dlaczego mnie winisz? oni nic nigdy nie zrobili:O

Gość sama_samotna_ona_
jestem przybita nie bez powodu, powod jest bardzo konkretny

Jak rozłożysz ręce to napewno ci się nie poprawi.

Ja Cię nie winię wcale. To ze nie poszłaś do lekarza to przez nieświadomość (tak przynajmniej wynika z tego co napisałaś). No a że rodzice Cię nie zaprowadzili to nie znaczy jeszcze że nie powinni tego zrobić. Jasne ze jest powód tego, że jesteś przybita. Fakt, sytuacja to spowodowałą a le jeszcze inna przyczyna jest ta, że problem jest w Twojej głowie. Napisałąm Ci przecież że jak sie udasz do lekarza to stan Ci sie poprawi nawet gdyby Twoje problemy nie znikły.

Gość sama_samotna_ona_
nie jestes lekarzem, wiec nie mozesz nic u mnie stwierdzic po ilus wpisach moich

przynajmniej masz prace jestes na studiach masz jakichkolwiek znajomych i masz normalne narzady plciowe ja tego wszystkiego nie mam i tez jestem samotny

Ale tu wcale nie trzeba byc lekarzem, zeby wiedzieć że potrzebujesz pomocy specjalisty.

Gość sama_samotna_ona_
nie baw sie w psychologa

Gość sama_samotna_ona_
nie potrzebuje lekow do szczescia tylko ciepla mezczyny, jego samego, bliskiej osoby

Gość sama_samotna_ona_
yyughiuh - dla innych normalna nie jestem

Widzę, ze strrasz się mnie przekonać jak tylko mozesz żeby jednak nie iść sie leczyć. Zrobisz jak zechcesz, nikt przecież do leczenia nie moze Cię zmusić. Ta decyzja jednak nie sądzę, zeby okazała sie własciwa. Obyś tylko w przyszłości nie popełniła samobójstwa. Leki przed tym ratują ale skoro nie chcesz podjąć leczenia to moze się tak stać.

Wcale nie bawie sie w psychologa tylko próbuję Ci pomóc. Sama napisałaś, że potrzebujesz ciepła mężczyzny ale Twój wcześniejszy post mówił o tym, ze takiej pesymistki jak Ty nikt by nie chciał. Więc żeby Twój nastrój uległ poprawie to najlepiej wziąć leki a potem i meżczyzna sie pojawi. Ale juz nie będę więcej Ci pisać o tym leczeniu bo Ty i tak wcale nie dajesz się przekonać.

ty poprostu jestes samotna a nie jakims przegrancem przegrance nie maja pracy nie sa na studiach i sa brzydcy pozatym majac faceta nawet kochajac go mozna byc w depresji i srac na zycie

Gość sama_samotna_ona_
koncza sami ze soba tylko idioci i chorzy psychicznie, ja w tej kwestii chora nie jestem, wiec nie wpieraj mi czegos co nie ma miejsca jak ktos by mnie przeroochal od razu zrobiloby mi sie lepiej

Gość sama_samotna_ona_
a brak przyjaciol, zycia towarzyskiego, chlopaka ?

Gość sama_samotna_ona_
nie raz slyszalam, ze brzydka nie jestem, wiec dlaczego zaden mnie nie chce? dlatego, ze idbijam od normy, dalekooo... 🖐️ a to, co inne, nie jest akceptowane przez otoczenie

Nie tylko idioci się zabijają ale tacy jak Ty również tzn. zdołowani, nie widzący sensu życia itp.

to jestes brzydka czy ladna jak 21 letnia kobieta nie jest ladna to jest to dziwne pozatym nikt na kafe nie uwarza alboe nie przyzna sie ze jest brzydki brak chlopaka i co z tego wiesz ile dziewczyn w twoim wieku jest samotnych

Nie uzależniaj swego szczęścia od seksu bo seks go nie daje. Może Ci sie tylko wydawać, że gdyby ktoś się z Toba przespał to poprawiłby Ci sie nastrój a tymczasem mogłoby być nawet odwrotnie.

Gość sama_samotna_ona_
nie planuje samobojstwa poplacze i potem przechodzi, usmiech na twarzy i idziemy do pracy, gdzie udaje, ze wszystko okej, potem wracam i czuje sie jak zbity pies ..

Dobrze że nie planujesz ale jesteś podatna na takie plany w przyszłości.

Gość sama_samotna_ona_
/Nie uzależniaj swego szczęścia od seksu bo seks go nie daje. Może Ci sie tylko wydawać, że gdyby ktoś się z Toba przespał to poprawiłby Ci sie nastrój a tymczasem mogłoby być nawet odwrotnie./ ale ja o zadnych uczuciach przy tym nie wspomnialam, to tylko moja potrzeba, potrzebe seksu ma kazdy, a ja seksu nie mam wcale a namiastka szczescia jest, bo cos daje, spelnienie w pewnej sferze, a dla mnie bylby i o tym stale mysle bycie kochanym przez kogos to inna bajka, uczucia, emocje ...

potrzebujesz seksu w czym problem kobieta ma seks na pstrykniecie palcami zwlaszcza 21 letnia widzisz ja jestem prawiczkiem i o seksie na razie moge tylko sobie pomarzyc

Gość sama_samotna_ona_
yyughiuh - dlaczego zadajesz takie pytania? zaburzasz nimi moja anonimowosc:O

Gość sama_samotna_ona_
nie mam nic na pstrykniecie palcem, do wszystkiego musialam dojsc ciezka praca, nic mi nigdy z latwoscia nie przychodzilo, a raczej zawse mialam pod gorke w porownaniu do moich rowiesnikow ze wzgledu na biede i patologie w domu

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej