Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .anna1991.

moja najbliższa kolezanka się obraziła bo dokuczałam jej chłopakowi

Polecane posty

Gość .anna1991.

tydzień temu byłam z nimi na zakupach i wypiłam z nimi kawe w jakimś barze no i ona mi przedstawiła swojego nowego nowego chłopaka, on był takie typowe cieple kluchy, więc z nudów mu dokuczałam wrednie podczas tych zakupów i w pewnej chwili jak już piliśmy ta kawe a ja nie przestawałam to ona kazała mi sobie pójśc i do teraz jest obrazona :-o ja dupcze czy to normalne tak sie oburzac o byle co? :-o

Gość .anna1991.
może kupić czekolade temu chłopakowi w ramach przeprosin? :-o

Gość treliana
Związek polega miedzy innymi na tym, by się wspierać. Ona wspiera chłopaka, z którym jest w związku. To normalne. Gdyby jakaś pani robiła przykrość mojemu mężowi, też bym się tak zachowała.

Gość .anna1991.
no tak ale to jest facet sam sie powinien obronic :-o

Gość precz z preczem
naprawdę fajnie mieć takie przyjaciółki... jest miło i sympatycznie to gwiazda musi komuś dopierdolić :O

Gość Zinnka
A moze sam sie nie obrazil, bo doszedl do wniosku, ze na glupote nie ma rady?:) Zachowalas sie idiotycznie, z nudow chyba, albo z zazdrosci mu dokuczalas, wiec potraktowal cie tak, jak na to zasluzylas, czyli jak powietrze. Ale zareagowala dziewczyna, bo kobiety sa bardziej emocjonalne. I miala racje. Powinna zerwac z toba znajomosc, bo zadna z ciebie kolezanka.

Gość taka sobie jedna ona 1
zachowałaś się nieładnie i dobrze ci tak, należało ci się, nauczka.

Widocznie facet ma klasę, że Cię nie opierdolił. A to, że ona Cię pogoniła to akurat dobrze, oby więcej już Cię widzieć nie chciała :)