Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majszalina15

Ciąża czy zakażenie ?? CO MI JEST ?

Polecane posty

Gość Majszalina15

Witam Mam 15 lat i uprawiałam z chłopakiem seks analny i na chwilkę włożył Go do pochwy na 2 cm ( JESTEM DZIEWICĄ NADAL) i potem znowu do odbytu i dokończył w środku i od razu po tym poszłam do łazienki wszystko idealnie wytrzeć, jest małe prawdopodobieństwo aby dotarło coś do pochwy. Odbyło się to 2 grudnia i nic się nie działo aż do tej pory. Dużo się stresowałam, że mogłam zajść i do tego teraz nie mam miesiączki ( spóźnia się 3 dni) .Robiliśmy test domowy (mocz) po 2 tygodniach od zbliżenia się i wyszedł negatywny. Moje objawy : - Ból lewego jajnika (jest bardzo wyczuwalny) - Mam bardzo wzdęty brzuch - Chęć do słodkiego - kłucie w biodrach po obydwu stronach - Często chodzę do łazienki - boli mnie pęcherz - Twarde piersi ( jak przed miesiączką) Nie posiadam żadnych nudności ani nie wymiotuję. Mamy podejrzenia, że doszło do zakażenia dróg moczowych lub zakażenia pęcherza moczowego i przez to i stres brak miesiączki wystąpił. A co do infekcji to nie jestem też pewna bo podczas oddawania moczu nic mnie nie boli ani krew nie leci. Czy jestem w ciąży ?, czy jest to może jakieś zakażenie, które powstrzymuje miesiączkę ?? A może jednak dostanę w najbliższym czasie miesiączki ?? CO MI JEST POMOCY ? :(

Gość wyglada
na to ze masz zakazenie drog moczowych, w odbycie sa bakterie ktore przedostaly sie do pochwy i niestety teraz troche pocierpisz....niestety dziewica juz nie jestes skoro wlozyl ci do pochwy.

Gość Majszalina15
Jestem dziewicą bo nie przebił mi błony, wsadził Go na max 2 cm. Czyli wszystkie te objawy, które mam to nie ciąża tylko zakażenie dróg moczowych czy zapalenie ??

Gość Majszalina15
P.S Wkładał mi palce do pochwy i potem do odbytu i z powrotem do pochwy. Stres i możliwe zakażenie mogło zatrzymać miesiączkę ??

Gość wyglada
niestety blona dziewicza jest przy wejsciu do pochwy wiec jesli ci wlozyl nie jestes juz dziewica:(a wyglada to na zakazenie drog moczowych,idz do lekarza po antybiotyk, samo nie przejdzie... nie wiem co z miesiaczka, ale reszta objawow jest jak przy zakazeniu

Gość Majszalina15
Ja się najbardziej boję, że miesiączka się opóźnia aż 3 dni i bolą mnie strasznie te piersi i są twarde. Ale te objawy typu : - częste chodzenie do łazienki - parcie na pęcherz - bardzo wzdęty brzuch ( od tygodnia już mam tak lub od półtora tyg.) - ból bioder po prawej i lewej stronie - ból lewego jajnika ( Czuję go bardzo dobrze) Także boli mnie czasem brzuch powyżej pępka i nie mogę przez to dużo jeść bo zaraz robię się pełna. Podczas oddawania moczu mnie nic nie boli ani krew nie leci. Na pewno to jest zakażenie ?

Gość Majszalina15
Od przedwczoraj spuchł mi bardzo lewy jajnik i widać bardzo dobrze taki wzgórek (wzdęty). Po prawej stronie mam leciutki ból a po lewej czuję go bardzo dobrze Czy to może być TORBIEL JAJNIKA ?

Gość fanka hateciakow
Ogarnij sie dziecko, zepsuta kurwo

( JESTEM DZIEWICĄ NADAL) po tym tekście nie czytam dalej, ale muszę ci powiedzieć, że dziewicą to ty NIE jesteś ... dziewictwo to stan umysłu, taki stan, w którym z facetem nie dochodzi do ŻADNEGO kontaktu fizycznego, no wiadomo poza pocałunkiem, przytuleniem itp. A Ty uprawiałaś SEKS, kto seks uprawia ten dziewicą nie jest Ale powiem Ci tak, jeśli uprawiałaś seks BEZ zabezpieczeń, nawet 1 minutowy to MOŻESZ być w ciąży.

Gość manusia30
idż do lekarza możesz do ginekologa najlepiej prywatnie, wiem że to kosztuje ale napewno najbardziej anonimowo. niech cię przebada, powiedz co cię martwi i nie zwlekaj bo to nic nie da- powodzenia. na przyszłość sex analny jest niebezpieczny-możesz mieć kiedyś problem z trzymaniem stolca i gazów a o resztę- zapytej gina to ci wytłumaczy.

Gość jest zasadnicza różnica
jeżeli ktoś wkłada palce czy członka do odbytu a potem do pochwy to może przenieść bakterie kałowe do pochwy. A od tego zakażenie gotowe. Nie ma się co dłużej zastanawiać tylko biegiem do ginekologa zanim się coś gorszego jeszcze z tego zrobi.

Gość to najlepiej idz do tych
ja bym podejrzewala na twoim miejscu nawet ciaze albo zapalenie jajnikow

Gość marika86
ja pierrdolę, czyli przekładał ci łajno do pizzdy?