Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserrvatoree___forumee

podoba wam sie tak owlosiona klata, czy moze lepiej sie ogolic?

Polecane posty

nie no właśnie widzę że Cię stać :) ale właśnie na kredkę bo na hennę to już nie 🖐️ Twoje brwi wyglądają komicznie i to nieumiejętne podkreślenie ich przez Ciebie jakąś tandetną kredką razi po gauach :classic_cool:

Gość lwtb iggy poper
dziunia trochu patoogicznego slownictwa uzywasz ale nie dajesz se przynajmniej w kasze dmuchać! to co może popiszemy na privie na jakimś mailu?

Co do takiej owłosionej klaty to może być, ale lepiej ją dopakuj, bo słabo to wygląda.

nie, jestem szefową w burdelu w ktorym pracujesz i od dzisiaj Ty bedziesz obsługiwać tylko niemytych żuli a nie, przecież Ty zawsze tylko żuli obsługiwałaś, więc dla Ciebie to nie nowość :) patologiczne słownictwo? to jest słownictwo na poziomie mojego rozmówcy :)

Gość observaatoree___forumeee
[zgłoś do usunięcia] Fajnie Co do takiej owłosionej klaty to może być, ale lepiej ją dopakuj, bo słabo to wygląda. Gogo: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash 4/189828_10150115235724823_6020654822_6622236_4525072_n.jpg kiedys myslalem ze to ty na tym zdjeciu w swojej stopce...

Gość lwtb iggy poper
ej dziunia to podasz tego maila bom zainteresowany

Gość Eleniii
jak dla mnie nie dobrze to wygląda!

Gość lwtb iggy poper
ja tez nie szukam przyjazni ja szukam sexu xD to daj tego mailusia pokaze ci moja focie i może coś z tego wyniknie

Gość lwtb iggy poper
no nie :o a ja myslal ze z kafeterianek niesmiala jest tu tlyko ta swinka skitzo ze wzgledu na wiek i dziewictwo a tu widze jeszcze inne lochy boja sie pojsc w tango z paniczem lwtb ;o powinniscie korzystac jak wam szanse daje bo za 2 lata jak bedziecie stare to już na was nie splune xD

Gość lwtb iggy poper
dobra rozmyslilem sie 🖐️ nie jestes w moim typie bo masz morde jak mortycja z rodziny adamsow! to co pisalem to chwilowy kaprys bo tak naprawde nie masz u mnie szans hahahhhahaha xD

Gość safdsdfsdasd
Dziunia, net cię nie nauczył, że nie robi się zdjęć z dziubkiem, bo to największe buractwo na świecie? jeszcze gorsze niż białe kozaczki. Gorsze od dziubka jest tylko foto dziubka z baiłymi kozaczkami 🖐️

Gość janusz z ydgoszczy
po ile bilety na karuzelę?