Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja83131

Przesadzam czy mam prawo sie o to wkurzać?

Polecane posty

Gość alicja83131

Moi rodzice jak ktoś do nas przyjdzie z gości często mówią namoj temat rzeczy ,które mają być np śmieszne ,a wolałabym żeby tego nie mówili np . a jak Ania była mała to robiła tak i tak albo wiele innych tym podobnych co tam powiedziałam , jak sie zachowałam co kupiłam czasem jest mi wstyd ,a nawet nie mam jak im zwrocic uwagi np ,ze chodze do kosmetyczki na depilacje ,albo ,ze ostatnio dostałam strasznej wysypki, ze mi sie placek spalił jestem juz dorosła mam 21 lat. probowałam im zwracac uwage ,ale oni nie widza problemu poza tym uwazam ,z etroche nie wypada jak przy gosciach mowia tylko o mnie czuje sie wtedy okropnie

Gość alicja83131
najlepsze było jak przy facecie który mnie podrywał i przyszedł do nas moje mama opowiadała jak sie zatrułam gdzieś na wakacjach i wymiotowałam cały następny dzien :O serio a najlepsze ,ze ona nie widzi problemu żadnego ,a jak np wypije lampke wina to zupełnie sie zapomina i jeszcze sie świetnie bawi

Gość śledź w czekoladzie
twoi rodzice sa pozbawieni empatii - i na to akurat nic nie możesz poradzić. Dobra rada - izoluj znajomych od rodziców :)

Gość gnidaIDA
prawo od samego boga a nawet więcej - prawo naturalne a to jest nawet przed prawem boskim... i królewskim... ha ha ha

Gość alicja83131
nie zawsze sie da izolować..jakis czas temu przyszli do nas znajomi rodzicow z małym synkiem . to rodzice zaczeli opowiadać jak ja byłam mała co chwile jakbym też niedawno wyrosła z pieluch

Gość alicja83131
jeszcze brakuje zeby pokazali moje gołe zdjecia jak byłam niemowlakiem kurwa :O miło mi czasem jak o mnie coś powiedzą ,ale nie w ten sposób :O ja sie staram ludziom pokazać od dobrej strony np koleżanka chwali jakie mam ładne włosy ,a mama na to ,, jeszcze niedawno miała takie okropne ! no mówie ci. ta fryzjerka taka i taka jej pomogła ,ale tez nie wiadomo czy nie tylko na chwile " i w ten sposob mi sie psuje opinia tez troche