Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona1616

głupi termometr elek. znacie jakiś dobry??

Polecane posty

od kilku dni jestem przeziębiona, termometr rtęciowy pokazuje temp, od 37 do 37,3. Po zażyciu leków, temp, na 2 godzinki spada do 36,7. Natomiast elektroniczny termometr pokazuje sobie co mu się podoba, raz jest 35,7, za chwile 36,8. W ogóle nie pokazał mi ani razu stanu podgorączkowego a ja czuje, że go mam, mam wypieki, jestem ciepła itp. Nie rozumiem dlaczego wycofano termometry rtęciowe skoro elektroniczne są do dupy. Znacie jakieś elektroniczne termometry co są bardzo dobre??

Gość sympatyczna pomarańczka.....
to mierz rtęciowym.ja elektroniczny wyrzuciłam bo też mi źle wskazywał a mierzyłam temperaturę dziecku.

Gość sympatyczna pomarańczka.....
na allegro można kupić rtęciowe

ja tez wydalam 100 zł na elektroniczny termometr a dwulatce musze mierzyc rteciowym bo tamten potrafi pokazac temp nawet 34 stopnie, do dupy z nim, w szpitalach takie fajne maja co nie dotykajac czola mierza temp. ale jak znowu wywale na to kase i sie nie sprawdzi, to wole nie ryzykowac

Gość gospodarna żona...
mam w domu 3 rtęciowe , nic -żadne najnowsze ustrojstwo ich nie zastąpi! :D

Gość do dagny
ten, o którym piszesz też nie pokazuje tak dokładnie. Jak masz za dużo kasy - to możesz kupić, ale jak nie - to nie warto. Wiem, bo sama mierzę w szpitalu takim.

Gość canpol baby
bardzo dobry termometr

co za szajsy. Jestem w stanie wydać do 150zł za dokładny termometr ale jakaą mam gwarancje, że po zakupie on będzie dokładny? kupie przez neta termometr, przyjdzie do domu, będę musiała czekać na jakąś podwyższoną temperature, potem się okaże że pokazuje źle i co? mam go wtedy odesłac? a można w ogóle odsyłać używane termometry? do tego mam cholernie zatkany nos i nic nie pomaga

Gość yuytujty
meska rzecz możesz mózgu od razu zmierzyć temperature, sprawny pokaże 36,7 36,6 mózgu :-O

Gość anj

Z mojej strony jak szukacie termometrów szklanych to mogę polecić Classic XL. Prosta, szklana forma tak jak termometry sprzed lat doskonale znane, dobrze się sprawdza, bardzo wygodny i odczytywanie temperatury nie stanowi problemu.