Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jcbdkjbfjdblf

pisalybyscie do allegrowicza który wykorzystuje wasze zdjecie

Polecane posty

Gość jcbdkjbfjdblf

tzn dziecka które ja mialam w aukcji tzn buzie ma zaslonietą i zdjcie jest bez logo ale wie ze to moje dziecko i sprzedaje rzecz ktorą kupiła u mnie

spokojnie napisz do allegro i przedstaw sprawę nikomu nie wolno wykorzystywać Twoich zdjęć bez zezwolenia

Gość 161651656556
jesli zakryla twarz to rownie dobrze moze powiedziec ze to jej dziecko, zrobisz z siebie glupka

nic podobnego, jeśli zdjęcie jest to samo i ta babka kupowała u niej te rzeczy, to wystarczy, że wskaże, która to aukcja allegro aukcję zamknie i da ostrzeżenie miałam kiedyś taką sytuację

Gość portalu o22
Oczywiście, że tak! Pisz do allegro, a na przyszłość wstawiaj na zdjęcia znaki wodne.

a tam, znak wodny guzik daje, wystarczy przyciąc zdjęcie podaj do allegro nr aukcji na której ta babka od ciebie kupila i wszystko będize jasne

Gość portalu o22
znak wodny może iść przez całe zdjęcie, a nie tylko być w rogu. Poza tym zawsze można umieścić notkę, że zdjęcia obejmują prawa autorskie i że ich wykorzystywanie jest karalne. To rada na przyszłość.

Gość jcbdkjbfjdblf
no nic....na razie to oleje...po prostu nie umiem zrobic logo na fotosiku....bo zazwyczaj daje duzo zdjeć w aukcji i bym zbankrutowała gdybym wszystkie fotki dAŁA Z all ale moim zdaniem to chamówa w czystej postaci

Gość mamama27
napisz do kobiety - że wykorzystuje twoje fotki - jak ich nie usunie napisz do allegro