Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruell von hrabia lex

kazda kobieta marzy o latwym i wygodnym zyciu

Polecane posty

ktore zapewni jej facet ktory bedzie duzo pracowal i dobrze zarbial a ona w tym czasie zajmie sie soba bo facet dzis m.in. to wol do tyrania na jasnie pania ksiezniczke zapewniajacy jej wszelakie rozrywki tak aby jasnie pani sie przypadkiem nie nudzila w zadnej sekundzie i miala ochote potem na seks

Gość ania98778
pogódz sie z ta sytuacją chłopcze:)

Gość bo kto was przebierze
ojjj a kazdy facet o upragnionym porsche i wiecznym młodym wyglądem, wiec marzenie scietej glowy

skarbie jestem doroslym facetem tak wiec doskonale znam wasze nikczemne sztuczki

Gość ,;fbm,;fb
wiesz kiedys kobiety zostawaly w jaskini z potomstwem a mezczyzna polowal na mamuta:) dzisiaj kobiety zajmuja sie potomstwem a mezczyzna powinien przynosic pieniadze :o ale oczywiscie wy i z tym macie problem pseudo mezczyzniki

Gość ,;fbm,;fb
i tym sposobem slaba kobieta musi latac za mamutem bo jej mezczyzna to jakas tania odmiana i gorsza

Gość ale dobre
dzisiaj kobiety zajmuja sie potomstwem a mezczyzna powinien przynosic pieniadze ale oczywiscie wy i z tym macie problem pseudo mezczyzniki uśmiałam się :D

Gość do roboty faceci, lewusy !
jestescie leniami smierdzacymi, z pracy przyjda i wieeeeelce zmeczeni jakby oni sami tylko na tym swiecie ciezko pracowali, potem uwala sie jak kupa gowna na kanapie i czekaja az im kobieta zarcie pod pysk poda, choc sama tez musiala do pracy isc, przyjsc, obiad ugotowac, ksieciowi podac, pozmywac, posprzatac, uprac jego lachmany i jeszcze na wieczor pretensje, ze ja glowa boli i nie ma sil na seks, wy leniwe gamonie, do niczego sie nie nadajecie i jeszcze narzekacie, ze kobiety wszystko za was robia, okrzataja wam kolo waszej dupy? 🖐️

Gość ,;fbm,;fb
ano:o

kobiety sa coraz bardziej leniwe i szukaja jeleni a nie mamutow

Gość abraskadabras
O rany, ale narzeka. Autorze- ---jeśli masz obawy przed zniewoleniem i wyssaniem przez kobietę- bądź sam i nie wyżalaj się na forum.

wlasciwie to najlepiej wam wychodzi pindrowanie , zakupy i seks

Gość ,;fbm,;fb
a wam co najlepiej wychodzi?? mezczyzniku?

Gość lajla90
A kto nei lubi wygodnego zycia, wiadomo,że lepiej jest nei musieć martwic czy będzie za co opłacić rachunki czy isc na zakupy :P

Gość do roboty faceci, lewusy !
oni nawet w seksie sa slabi, niedojdy zyciowe nie potrafia sobie kobiety znalezc dlatego beda je obrazac, dzieciarnia 🖐️

Gość Jasne to...
"cruell von hrabia lex skarbie jestem doroslym facetem tak wiec doskonale znam wasze nikczemne sztuczki" Pewnie, że znasz bo nigdy takiego nie mogłeś żadnej zaofiarować. Inaczej nigdy byś o tym nie wiedział.

Gość wertyuiopjhgfdf
tyrasz na nią ? a ona nawet nie podziekuje a Ty pozniej narzekasz... hmm też bym tak chciała ....

nigdy nie obrazam kobiet bo prawdziwa kobieta nie obraza sie gdy mowi sie prawde tylko ja przyjmuje natomiast prawda najbardziej boli naciagaczki i pustaczki

Gość Jasne to...
"cruell von hrabia lex nigdy nie obrazam kobiet bo prawdziwa kobieta nie obraza sie gdy mowi sie prawde tylko ja przyjmuje natomiast prawda najbardziej boli naciagaczki i pustaczki" Nie no jasne, każda dama uwielbia słuchać obraźliwych tekstów i nawet jej uśmiech z twarzy nie schodzi. Na np. nazywasz ją suką, a ona w odpowiedzi szczerzy perłowe ząbki. Zapomnij, widocznie nie znasz prawdziwych kobiet. Tylko jakieś prostaczki, którym wszystko można mówić.

Gość abraskadabras
Nie wrzucaj wszystkich do jednej szuflady. Tylko zakompleksienie faceciki chca kobietę do usługiwania, sprzątania,gotowania i rozkładania nóg. Kobieta nie może być mądrzejsza, broń Boże, od takiego facecika. Jak kobieta jest niezależna, osiąga sukcesy zawodowe, wygrywa z mężczyznami, to stanowi zagrożenie dla takiego facecika, który zwyczajnie się jej obawia i czuje się niedowartościowany.

Gość lknbhjkmnjk,bhjk
moj fcet tyra i zarabia kupe kasy ale nie słyszałam aby cokolwiek mówił opowiadał odnośnie mojej osoby

Gość abraskadabras
"nigdy nie obrazam kobiet bo prawdziwa kobieta nie obraza sie " a jak chamstwo ma się do prawdy? W jaki sposób kulturalna, niezależna kobieta, której zarzucisz żerowanie na mężczyźnie, ma dać ci do zrozumienia, że się mylisz. Nie obrazisz, ją swoim stwierdzeniem, o żerownaiu na mężczyźnie, bo tego w rzeczywsitości nie robi. Ale urazisz ją w przez fakt, że mogłeś tak o niej pomyśleć.

przykro mi ale tylko suke zaboli to ze jest suka

Gość przelot_em
Podpisuję się pod zdaniem autora. Większość dziewczyn oczekuje od faceta, żeby to on ją utrzymywał, zapewnił spokojny i bezpieczny byt. Ona, owszem, często nawet chce pracować w jakiejś pracy, ale głównie aby zrobić coś z czasem i aby nie przypisano jej epitetu "kury domowej" . W gruncie rzeczy jej zarobki wystarczaja zaledwie na kosmetyki i ciuchy [koniecznie znanych marek]. To facet ma zapierdzielać na jej luksusowe wakacje i podróże - najlepiej kilka razy do roku, aby mogła mieć czym pochwalić się przed psiapsiółkami. Jeśli już urodzi dziecka to szybko się nim nudzi, potrzebuje codziennego kolkugodzinnego " odprężenia", więc albo wzywa mamusię lub teściową na pomoc albo domaga się zatrudnienia opiekunki. PS. Jestem kobietą :D jakby co.

Gość abraskadabras
doprawdy. Chamstwo zawsze będzie chamstwem, a sztuczki językowe tego nie zmienią. Prosta rada: nie wiąż się z kobietami, bo zawsze będziesz podejrzliwy. Jak się już uwiążesz i zaplanujesz coś na przyszłość- zrób intercyzę.

a prawda jest taka ze 90 procent z kobiet nie zasluguje nawet na najnizsza krajowa za ich poziom

Gość abraskadabras
no to może złap jakąś azjatkę.

nie uznaje czegos takiego jak intercyza bo to czyste chamstwo i prostactwo