Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

kobiety uważają że mając cycki , pupę , nogi i wiecie co jeszcze

Polecane posty

Gość ojdanaodsamegorana
ja mam niewielkie zainteresowanie ale opowiadam o tym z taką pasją ,przekonaniem ze faceci słuchają mnie z zapartym tchem :P

Gość ProsciLudzie.
gardze kobietami, nie są warte niczego

Gość minus 69 w pościeli
ojdanaodsamegorana czyli lanie wody w sexi mini? całkiem typowe :P

Gość szamoannforevere
Ale gadanie.. A umów sie na randke z kobieta ktora jeest inteligentna ale ma wasy i i brodę. i nie ma cyckow.. Tak jasne, przeciez kobieta musi byc madra, ale co wy macie do tej fajnej pupy?

Gość minus 69 w pościeli
szamoannforevere nie wiem o czym ty pierdolisz , ale wygląd jest wspaniały - ale tylko dla seksu i do niczego innego on nie posłuży niż do poprawienia humoru wizyjnego :classic_cool:

Gość szampan forever
Mam nadzieję ze spotkam cię kiedys w sklepie z babą grubasem i wąsem. ale inteligencja musi byc. Porozmawiasz z nia o ustroju politycznym Północnego bieguna. Pozdro zawijam się

Gość ojdanaodsamegorana
ojdanaodsamegorana czyli lanie wody w sexi mini? całkiem typowe typowe?czyżbyś uwazał ze facetom wystarczy tylko mini?:P zle oceniasz facetów ,są tacy którzy potrafią słuchać kobiet ubranych w mini i z wielkiiiiiim dekoltem do pasa ,(oczywiście jesli mają coś ciekawego do powiedzenia) ;)

Gość szampanforever
Dodam jeszcze ze w dobie typiarek i blacharek lepiej jest wyjsc z kumplem na brydża. Kobiety pokazuja sie od takiej strony i sa dlatego traktowane jak prostytutki. do seksu i przyjemnoscii. Od rozmowy sa kumple i przyjaciolki

Gość minus 69 w pościeli
typowe?czyżbyś uwazał ze facetom wystarczy tylko mini? zle oceniasz facetów ,są tacy którzy potrafią słuchać kobiet ubranych w mini i z wielkiiiiiim dekoltem do pasa ,(oczywiście jesli mają coś ciekawego do powiedzenia) wiesz , każdy facet umie słuchać , nawet bzdur:classic_cool:

Gość minus 69 w pościeli
szampanforever jak mnie spotkasz , to tylko z lalą w mini i dekoltem , która bedzie wiedziała o czym mówi:classic_cool: