Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marilenka

Jem zupkę z kubka

Polecane posty

Właśnie grzeję wodę do zupki z kupka, jestem w Tokyo, jest prawie trzecia w nocy, boję się że jak wyjdę po coś lepszego to się zgubię, nawet ulice nie mają tu imienia, a nawet jakby miały to i tak nic nie zmienia, nic nie zozumiem, kurcze sklep blisko a ja mam cykora. Co za święta! Zaraz wam powiem czy dobra była zupka. Instrukcja po japońsku, no super!

Trzy miksturi jakieś takie wymieszałam razem i czekam. Jak mnie biegunka dorwie to ja w tym samolocie jutro wykorkuję!

Gość Agent Vallsari
Skontaktować Cię z konsulatem RP?

Gość A co tam robisz
w Tokyo????

Gość Wiwon
Powinnaś założyć temat z pytaniami do kogos kto aktualnie jest w Japonii i w samym Tokio.Albo przynajmniej był tam turystycznie.Myślę,że ktoś by się i tu znalazł.Sądzę też,że dostałabyś praktyczne rady odnośnie przemieszczania się po mieście jak i identyfikacji obiektów.Btw wyjechałaś turystycznie????

Gość Hatorii Shimorii
To mi przypomina troszkę "The Grudge".W tej amerykańskiej części pierwszej żona jednego z bohaterów[bohaterka oczywiście filmu też]poszła kupić zupkę instant do samoobsługowego sklepu.Wróciła do domu i gdy już zasiadła do jej konsumpcji po uprzednim szybkim przyrządzeniu, w domu zaczęły nagle dziać się dziwne rzeczy.....:classic_cool:

Gość Roll of Rules
Banzai !!:classic_cool:

Nie turystycznie, w pracy jestem. Takie życie stewardessy, jutro powrót. Szkoda konsula budzić o zupkę w kupku. W nawiasie, pyszna była, mam nadzieję że nic dziwnego tam nie dodali. Japończycy to dziwni ludzie, w sklepie widziałam maść z konia, kto wie co tam do zupy dodali, a ja to zmieszałam jak leci, bez zrozumienia. Jak zjadłam jakieś zarodki to zwymiotuję!

Gość może to zupka
z Radomia? :classic_cool:

Gość MSka;)
hehe maść końską to nie tylko Japonole mają,sama taką kupuje w aptece;)

Gość Agent Vallsarii
Bardzo nęcą mnie Stewardessy.:classic_cool:Uwielbiam patrzeć jak kręcą tymi swoimi pupciami w ciasno opinających je spódniczkach.Marzę by kiedyś któraś z nich uległa mi w trakcie lotu:classic_cool:Byłoby rozkosznie.Jakimi liniami latasz?

Gość Agent Vallsarii
Masz pupkę "gruszeczkę"czy"jabłuszko"?:classic_cool:

Gość Agent Vallsarii
Moja dzielna,słodka Stewardessa Marilenka:classic_cool:Jesteś blondynką, brunetką czy szatynką cukiereczku?:classic_cool:

Gość Agent Vallsarii
miałaś kiedyś 10 cm w pupie?

Nie, zupka japońska, rodowita... A żeby było śmieszniej to mapę mam W ręce i sklep dwie ulice dalej, ale te ulice są wszystkie jednakowe i w dodatku nieoznakowane. Nie wyjdę za nic na świecie! W hotelu natomiast o trzeciej w nocy to się raczej nikt nie stołuje. Poczekam, jak wrócę do domu to sobie zrobię krwistego kotleta.

Gość Agent Vallsarii
19:16-jakiś zawistny pasztet się podszył. [W moim wypadku w grę wchodzi 20cm]:classic_cool:

Gość Agent Vallsarii
Marilenka👄Jak będziesz chciała to Ci przyrządze po powrocie najbardziej krwistego kotlecika w świecie.Wprost do łóżeczka:classic_cool:👄

Widziałam też w sklepie tabletki i soczek z łożyska ( fuj!), sztuczną pochwę w puszce, i wibratora z dwoma wejściami, wszystko razem z kapciami, radiami i proszkiem do prania. Taki dziwny naród, ale uwaga, na ulicy nie można się dotknąć, jak odbierasz resztę to nie możesz ręki kasjerowi dotknąć. Zrobiłam ten" błąd " to się na mnie popatrzył jak na zbereźnicę. Ostro było, ja nie mogę! Myślę że oni upwrawiają sex w rękawiczkach i w maseczce. Ps. Nie latam w Polskich liniach lotniczych.

Gość ganja rubik
opowiedz wiecej o tym co zastałaś:)

Gość Agent Vallsarii
A ja wprost przeciwnie.Chętnie bym się z Tobą podotykał to tu i tam.:classic_cool:I nie tylko dłońmi ale i ustami a także........no wiesz Słoneczko.Marilenko słodka.:classic_cool::classic_cool:👄👄

Wielu mężczyzn tak ma, fantazje erotyczne z udziałem stewardessy, nie można się ogonić. Dlaczego tak jest to ja nie wiem. Dobra gołąbeczki moje, postaram się zasnąć, jest prawie czwarta w nocy. Dobranoc.

Mój chłopak mnie już całuje wszędzie, nie ma miejsca wolnego dla Ciebie, ale jeszcze możesz się załapać na sztuczną pochwę w puszce, jeszcze zdążę kupić.

Gość Agent Vallsarii
Ale kity to Ci nie wychodzą.Niestety.Jesteś służbowo w podróży jako Stewardessa i co miałby tam z Tobą robić Twój chłopak.Co jest kapitanem statku czy też Stewardem w tym samym samolocie?Co do Kapitana to w sumie mógłbym mieć nawet podejrzenia.To się często zdarza.No chyba że poderwałaś jakiegoś Japońca i Cię teraz ostro posuwa:classic_cool:hahaha

Gość Albo poprostu to
sobie wymyśliła bo gimbusy mają wolne i się nudzą

Gość Agent Vallsarii
Miłych snów z "chłopakiem":classic_cool:Ps jak już będziesz w Kraju to napisz

Gość Agent Vallsarii
A i przywieź koniecznie tę puszkową też.Wypróbuje się.:classic_cool:

Gość Made in Japan_is
Mam podejrzenie że to wcale nie sztuczna pochwa tylko coś podobnego tylko "głodnemu chleb na myśli".