Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfesargrea

Jak to jest mieć męża/żonę?

Polecane posty

to i ja się dołączę do tej ciekawej i jakże burzliwej dyskusji...;) mam męża od 3.5 roku. jesteśmy ze sobą 9 lat. uważam nasz związek za udany. mamy małe dziecko, niczego nam nie brakuje. ja siedzę z małym w domu, mąż pracuje od 6 do 17. czasu dla siebie mamy baaardzo mało :( życie wygląda inaczej niż kiedyś, ale jeśli ktoś chce założyć rodzinę, to przez pewien czas pewnie tak musi być! fajnie mieć kogoś, z kim planuje się spędzić całe życie i być szczęśliwym... piszę planuje, bo możemy mieć jedynie nadzieję na szczęśliwy, wieczny związek! w życiu jest różnie. różne czynniki wpływają na nas, sytuacje, tragedie, niespodzianki... i w jednej chwili wszystko może się zmienić. głupotą jest wciskanie kitu, że ślub kościelny jest "gwarancją" szczęśliwego małżeństwa, lub konkubinat skazany na zagładę. stan cywilny, rasa, wyznanie, wiek i wiele innych czynników nie mają żadnego wpływu na to, czy dany związek przetrwa, czy nie :( złotym środkiem są te dwie idealnie dobrane połówki, które są po to, by być jednością :) a ja ze swojej strony życzę wszystkim "kościelnym" i "antykościelnym" miłości :), bo mnie nie interesuje kto w co wierzy i czy wierzy. człowiek musi być dobry- resztę mam gdzieś!

Gość HMS...DRS...Petard
Matołki to cię robiły.........ociemniały bambetlu

Gość despina
Ano tępa osobko napisane jest że kazdy grzesznik sie moze nawrocic byle by tylko nie tkwił w grzechu tak jak Maria Magdalena. Osioł z Ciebie.

Gość despina
HMS to leszcz co siedzi cały dniami i nocami na forach i pisze pierdoły licząc że wyrwie tu jakś chętną na numerek...

Gość HMS...DRS...Petard
Co tam memlesz pod nosem?

Gość koleżanko autorko
no i tylko się z tego cieszyć, że mąż jest taki dobry, bo tak być powinno w małżeństwie. A ja Ci nie dogryzam, po prostu próbuję Ci pokazać, że sama ludzi atakujesz, a potem się dziwisz, że za nic mają Twoje słowa. Wiarygodności Twoim słowom to nie dodaje niestety. A i daleko na krytykowaniu wszystkich nie zajedziesz... Jak się coś pisze, to się pisze od serca , a nie wyniośle, żeby inni zazdrościli, czy co ? Życzę Ci szczęścia, odrobiny otwarcia na innych ludzi - i niech Twoje napominanie innych będzie piętnowaniem ewentualnych czynów niegodnych rozpowszechniania, a nie ludzi - bo być może kiedyś od tych ludzi będziesz potrzebowała pomocy, albo Ci właśnie napiętnowani przez Ciebie ludzie staną się kiedyś Twoimi najwierniejszymi przyjaciółmi. Wszystkiego dobrego na te kończące się Święta !

Gość koleżanko autorko
a seksu w wielkim mieście nie oglądam i nie wiem kto to ka Keri , tak a propo. Poza tym, nie jestem ateistką, co można wyczytać gdyby się wczytać w moje wypowiedzi.

do "koleżanko autorko"- jesteś SUPER! powinieneś/powinnaś prowadzić kurs opanowania :)

Gość Killeruś81
Fajnie. Jest dobrze źle bardzo dobrze, bardzo źle. Najważniejsze by w życie nie wkradła się rutyna

Gość erbna33
sa plusy bo ma ci kto sprzatac i gotowac a pozatym tez dupy dawac a ze zyje sie obok siebie to po ilus latach nie przeszkadza