Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfesargrea

Jak to jest mieć męża/żonę?

Polecane posty

Gość grgfesargrea

to tak dorosło i poważnie brzmi.....

Gość taaa co udaje że wie wszystko
Tak samo jak mieć chłopaka/dziewczynę. Fajnie.

Gość złakobieta.
mąż to kula u nogi

Gość śledź w czekoladzie
z moich doswiadczeń - przesrane :P

Do dupy... Przynajmniej w tym momencie u mnie... I to jest takie przerażające... Niby wiesz, ze to na zawsze, ale do mnie to jakby tak dociera teraz, po ponad dwóch latach małżeństwa, że ja z nim ślubowałam do grobowej deski :O

Gość taaa co udaje że wie wszystko
mąż to kula u nogi- współczuję życiowego wyboru, po prostu.

Gość ja myślę że nie zajdziesz
Normalnie. Ja z nim mieszkałam połtorej roku przed ślubem. I w sumie,czy aż tak się zmieniło?kłócimy się tak samo często jak przed.

a róznie, Z moim pierwszym mężem bylo nieciekawie wiec powiedzielismy sobie AVE, za to z drugim obecnym jest bardzo bardzo udanie i zycze tego kazdemu malzenstwu.Nie ma co twkic w nieudanym malzenstwie, i naprawde polecam zakoncznie meczarni gdy jest cos nie tak bo zdrowotnie emocjonalnie dlugo sie nie pociągnie., wtedy to jest taki małzenski masochizm papierkowy i nic wiecej

Gość zasmarkana szara myszka
cudownie :) po prostu. od dziesieciu lat niezmiennie.

Gość wczoraj mieliśmy 10 rocznicę
ślubu.... juz prawie nie pamiętam jak to jest nie mieć męża, więc ciężko mi odpowiedzieć na pytanie...

to w Święta wylegiwać się w łóżku do 11, po kolejnej upojnej nocy, potem jeść długie miłe śniadnie i wygłupiać się, ogladając TV. to potem iść razem pobiegać i porzucać piłką do kosza, a po powrocie zrobić wspólnie obiad, wypić kubek goracej herbaty pod jednym kocem i zadzwonić do rodziców z obu stron, żeby z kolei wieczorem rozmawiać o wspólnych planach i przyszłości. i iść do łózka, czekając na kolejny wspólny, radosny dzień. zupełnie tak jak dzisiaj:) wystarczy trafić na właściwą osobę...

dokładnie jak z konkubentem :) tyle, że w szufladzie nie lezy akt ślubu a na palcu nie ma obrączki no i ma się swoje nazwisko, a nie cudze, chociaż oprócz pierwszej rzeczy - reszta róznie wygląda u róznych małzeństw

Gość do MI MAŁA
ja też jestem w takim udanym związku jak Wy:P Polecam;) Tylko trzeba trafic na odpowiednią osobę,jak napisała kolezanka. :P

Gość HMS...DRS...Petard
"to w Święta wylegiwać się w łóżku do 11, po kolejnej upojnej nocy, potem jeść długie miłe śniadnie i wygłupiać się, ogladając TV." Tylko ile można wpier‏dalać tą samą zupę?

Gość despina
ja 3 lata jestem w małżeństwie. Moje zycie się zmienilo o 180 stopni. Bardzo się kochamy i mamy wspólny świat zeby nie powiedziec tylko zainteresowania. Jestem bardzo szczesliwa. kocham i jestem kochana. Byłam juz 4 razy w Grecji.. Chciałabym i w tym roku przeżyc znów cudowne wakacje z moim mężem... Teraz dopiero czuję że żyję... i seks... kochamy się obecnie bez zabezpieczeń bo jestesmy małżeństwem , nie mam zachamowań bo to mój mąż... Wszędzie razem.

Gość despina
ja się chwalę moim mężem i z dumą mówię o nim "mój mąż" nie uznaję żadnych konkubenckich na łapę związków kiedy ktoś ci powie jak tylko się pojawią problemy do widzenia... i zostajesz sam jak śmieć. Czym tu się chwalicie ?! Przysiega przed Bogiem i rodziną to jest to.. Uważam że cała reszta sie nie liczy.

myślisz, że przez 8 lat konkubinatu nie mieliśmy problemów? tylko bajka? no weź się kobieto ogarnij a ilość rozwodów świadczy o jakości i ważności tej twojej przysięgi aż zanadto

Gość despina
jak sie bierze slub z byle kim bo sie mysli ze juz sie nie spotka swojej prawdziwej polowki to tak jest...

no i te 4 razy w Grecji... ja ze swoim konkubentem byłam we Włoszech, w Hiszpanii, we Francji, na Słowacji i na Ukrainie i nie uważam musze sie tym chwalić 4 x w to samo miejsce... to określa Twoje horyzonty i ukierunkowanie na rozwój :(

Gość HMS...DRS...Petard
Ileż można ruchać ten sam towar? ( czyt. jeść tą samą zupę)? Rok, dwa lata? Dłużej się nie da. Męskiej natury nie da się zaobrączkować. Naiwne idiotki z płatem czołowym podpiątym do rondla.

Gość jak się spotka
właściwą osobę to jest cudownie:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość despina
Laska ale Ty jesteś głupia na prawdę..... zaczeła się chwalić ze była tu i tam i co z tego?! To nie chodzi o to gdzie i ile razy tylko czy lubisz spędzać czas i poświęcić się komuś tak bezgranicznie, chcesz z kimśmieć dzieci i tworzyc rodzinę a nie układ jak pies i suka...

HMS - może Twoja żona gotuje ciągle tę samą zupe, to współczuję;) ja jestem baaardzo kreatywna :) p.s. i tak, wiem, że to była przenośnia moja też;)

Gość despina
Jak dla panienki skaramet to jest gowno to nie mamy o czym mówić....

despina, chcesz polemizować ze statystykami czy o co ci chodzi, bo jakoś nie widzę w twich tekstach szczypty logiki pomijając osobiste wycieczki, ale do tego już przywykłam, miernoty tak mają, nic na to nei poradzę

Gość HMS...DRS...Petard
Nie mam żony i mieć nie zamierzam. Co do zupy. Choćbyś zmieniała przyprawy, baza i konsystencja zawsze pozostanie ta sama

Gość despina
sama jestes miernota moralna i duchowa choc moze inteligencji ci nie brakuje

no i chwalenie się, gdzie byłaś to ty zaczęłaś, ciamajdo, weź sobie przeczytaj kilka postów wyżej, bo może już zapomniałaś, co plotłaś