Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska1987

Bedac w 35 tc ile mialyscie w pasie? bo ja 92 cm i sie martwie

Polecane posty

Gość ciekawska1987

dodam jeszcze ze te 92 cm mam od ponad miesiaca :/

Gość no pod koniec to dziecko
a ile miałaś przed ciążą?

Gość ciekawska1987
nie wiem, nie sprawdzalam ale chuda bylam wiec pewnie malo, kiedys ale to dawno temu sprawdzalam to bylo cos ok 65-70cm

spoko a co gin na to? dziecko rośnie? wielkość brzucha często ma się nijak do wielkości brzucha. Czasam wielki brzuch a dziecko małe bo dużo wód, a innym razem brzuch mały a dziecię spore.

Gość ciekawska1987
lekarz ostatnio tzn 2 tyg temu robiac mi usg stwierdzil tylko ze mam maly brzuch. Synek wazyl wtedy ok 2200g. Najbardziej zastanawia mnie to czemu ani troche sie nie powiekszyl od tego czasu, przeciez wszystko co znajduje sie w brzuchy nadal rosnie.....

jeśli dziecko się rozwija a ilość wód jest w normie to naprawdę nie ma się czym martwić. A co do samego obwodu to może zostawać taki sam ale kształt brzucha się zmienia. Wiem to sama po sobie. Przyrost w cm niewielki ale wielkość wyraźnie większa -rób sobie fotki i sama zobaczysz zmiany. :)

ja sie mierzylam regularnie, urodzilam w 37 tc a od ponad miesiaca przed rozwiazaniem mialam dobrze ponad 100, jakos specjalnie mi to nie przeszkadzalo, bylo ciezko owszem :) ale coz to w koncu ciaza :D

a brzuch byl ogromniasty, choc synek sredniaczek bo wazyl 3,300. kazda ciaza jest inna, a kazdy brzuch ma swoj urok, nie martw sie z dzieckiem na pewno jest wszystko w porzadku.

Gość no dobra a ile masz w biodrach
centymetrów?

Gość ciekawska1987
w biodrach mam malo nawet bardzo malo bo prawie nie mam bioder, jestem wysoka i raczej mam prosta budowe