Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa123:)

Jednorazowe brązowe plamienie między miesiączkami

Polecane posty

Witam:) Mam pytanko dotyczące właśnie tego co w temacie. Czytałam, że takie właśnie brązowe plamienie to zagnieżdżanie się jajeczka. Od 13.12 współżyję z narzeczonym bez zabezpieczenia ponieważ bardzo chcemy mieć dzieciątko. 23.12 wystąpiło u mnie wieczorem brązowe plamienie. Od tamtej pory co jakiś czas boli mnie brzuch trochę jak przed okresem, bolą mnie piersi jednak to nie jest jakiś wielki ból, po prostu są wrażliwe na dotyk. Często mam zgagę, ale tak silną, że ciężko wytrzymać i też jeśli sama nie przejdzie to nie ma rady. Biegam często siusiu, boli mnie głowa. Test robiłam w niedzielę ale wyszedł negatywny. Może to za wcześnie. Aha no i do tego wszystkiego zawroty głowy. Miałyście może takie objawy przy początku ciąży? Byłabym z narzeczonym przeszczęśliwa, jeśli okazałoby się, że to właśnie to:)

Gość zobacz tu:
kiedy masz mieć okres i jak długie masz cykle/ w którym dniu cyklu bylo to plamienie.

dodam, że narzeczony jest czarnoskóry, więc ten brąz bardzo pasuje :)

martwi mnie tylko, jak pokażę się w szkole z czarnym dzieckiem na ręku :(

okres powinnam dostać 05.01 cykle - 28 dni podszywaczowi u góry podziękujemy - że też komuś się chce tak wygłupiać.

plamienie wychodzi w 15 dniu cyklu

Gość no pod koniec to dziecko
no 15 dzień to dopiero owulacja wypadała więc to raczej na plamienie okołoowulacyjne wyglada a nie na implantację zarodka.

aha no tak..głupiutka jestem, ale mam mętlik w głowie... przyszło mi też poprostu do głowy to,że ostatnią miesiączkę miałam bardzo skąpą i nie taką jak zazwyczaj.. Raz też kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia właśnie miesiąc temu ale ja już sama nie wiem.. może się tylko doszukuję.