Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhghgf

Pamietacie ines73?

Polecane posty

Gość ghhghgf

teraz pisze na wizazu, ze jej maz umiera

Gość oficke
nie jednemu psu burek wiec 🖐️

Gość ghhghgf
no mnie interesuje a jak Ciebie nie to po co tu sie wpisujesz?

to marne z Twojej strony że robisz topic i newsa z takiej sprawy. Ines z kafe kojarzę. Będę trzymać za jej męża kciuki.

jakos nie wierze w to co piszesz, ale pamietam bardzo dobrze Ines, jak dla mnie super babeczka z niej, ale niesteytty troole prowodory zaszczuly kobiete, i mozna podziekowac administracji kaffe ze nic w tym kierunku nie dzialala i do tej pory nie działa gdy zglasza sie im takie sytuacje

Gość wielka szkoda
ojejku, znam ja z kaffe daj linka tam gdzie pisze

Gość ghhghgf
Marne to jest z jej strony, że zamiast siedzieć z nim w szpitalu pisze na wizażu :o Ja nie wiem gdzie Wy sie uchowaliście,że z choroby robicie temat tabu ??:o

a nie sorka, faktycznie teraz przeczytalam ze jej mąż wczoraj umarł, wspolczuje kobiecie bardzo , dobra z niej istotka a taki bol musi przechodzic

Gość hiehiehie. hiehiehie.
nie lubiłam jej :) i dobrze jej tak. teraz cos złego spotka prawdezawszeciezaboli ;) a potem ducha cafe ;)

Gość ghhghgf
no ja dopiero teraz przeczytałam że zmarł . czyli wątek zakładała o 21 , a o 19 jej mąż nie żył - info dostała tak późno?

Gość wielka szkoda
dajcie link

no ale nie wiadomo czychodzi o ta samą Ines73 jak byla na kafee bo ona miala tutaj koncowke "s" a tam ma koncowke "z" i wpis Radom a przeciez dobrze pamietam jak pisala ze w PL ce nie mieszka juz 10 lat tylko we Wloszech i sobie nieraz rozmawialysmy, bo takze mam obywatelstwo wloskie, wiec chyba jednak to nie ta ines co na kafe tutaj bywala, wątpie

Gość rurofon
wielka szkoda? wszedlem na ten watek a z niego wynika, ze facio zachlal sie na smierc!

a jednak to NIE ta nasza Ines z kafe a to dlatego ze jak nie raz sobie z nią rozmawialam i publicznie i nie tylko , to ona czesto pisala o swojej corce nastoletniej ktorą ma JEDYNĄ,a ja o swoich dylematach z nastolatką, i ona NIE MA zadnego dziecka wiecej niz corki nastoletniej, a tam pewna Inez pisze ze ma syna i to malego wiec jednak to sa dwie zupelnie INNE osoby, wiec temat zamkniety :)

Gość wielka szkoda
no wlasnie i ta ines z kafe miala wiecej dzieci , pisała na takim temacie , cos o matkach o 3 dzieci

nie to ci sie pomylilo, bo tutaj na kafe byla ines i takze ines 73 co , tamta ines bez cyferek miala kilkoro dzieci(ale nie syna) a my tu pisemy o Ines 73 co miala tylko jedną nastoletnią corkę