Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggrzia

on ma grzybicę a ja nie?

Polecane posty

Gość ggggrzia

U mojego faceta na penisie pojawiły się małe czerwone kropeczki...i nie wiem skąd to...pojawiło się jakieś 1,5 tyg etmu tak około..a zresztą potem byłam też na wizycie u gina i u mnie wszystko ok...więc ja jestem zdrowa... wiem, ze mnie nie zdradził...ale nie wiem skad u niego to się pojawiło...pokazywał mi... czy to moze być po prostu obtarcie penisa... dodam że kochamy się czesto...co 2 dni...ale tak 3,4 razy i to długo...i bywa ze ja nie jestem wystarczająco nawilżona...czasem też pieszczę go ręką... czy to moze być od tego? dawno temu, kilka alt wstecz miałam grzybicę i wiem że teraz na pewno nie ma, zresztą jakby on skadś złąpał to aj bym też już chyba miała co? kurde nie wiem... poradzcie...

Gość nnnnnnnnnnjjj
a wioec on jest pewnie podatny na grzyby i stad ta grzybica, a grzybica bardzo lubi powracac, ciezko sie zxniej do koca wyleczyc, do lekarza niech idzie, nie je slodyczy, alkoholu to grzyby bardzo lubia, za to powinien jesc duzo cytryny

Gość UWAGA. UWAGA .UWAGA
jesli to jest to co ja mysle , to samo to przejdzie i nic to groznego a na pewno zadna grzybica

Gość UWAGA. UWAGA .UWAGA
jest to reakcja jego organizmu na twoja flore bakteryja w pochwie

Gość kwiwuw
myslisz ze to zaraz sie objawia ? jak partner zarazony ty tez jestes-bedziesz

Gość ggggrzia
ja wiem... ale jeśli to grzybica to raczej ja go zaraziłam a nie odwrotnie...bo brałam antybiotyk jakiś zcas temu.... ale mi nic nie jest...i nie było więc skad u niego? a nie może być to po prostu od obtarcia? czy raczej nie?

Gość ggggrzia
no tak...al jeśli to raczej ja go zaraziłam a nie odwrotnie... a skoro ja ejstem zdrowa...? to skad to? a niemoze być u niego to po prostu obtarcie? pamiętam ze mój były partner miał czasem coś podobnego...i to na pewno było obtarcie.. cholera wie... poradzcie..czy to na pewno musi być grzybica?

Może to jakieś uczulenie jest? Może reakcja na florę pochwy? Nie zmieniałaś ostatnio kosmetyków?Albo mydeł,proszków do prania?

A jak miałaś grzybicę to lekarz nie przepisał leku dla męża? Ja kiedyś po kilku tygodniach anginy przez antybiotyk złapałam grzybicę pochwy i lekarz przepisał tabletki również dla męża mimo,że objawów nie miał Grzybica u mężczyzn ma rózne objawy

Gość ggggrzia
no ja miałąm gzrybice wiele lat temu...teraz byłam ze 3 tyg temu u gina, już po braniu antybiotyku i wszystko było ok...jestem zdrowiutka... stąd włąśnie dziwi mnie że on coś ma... może rzeczywiście od jakiegoś kosmetyku...albo proszku...

jesli mialas juz kiedys grzybice, to teraz musisz byc szczegolnie uwazna i bardzo dbac o swoje mijesca intymne, powinnas brac probiotyki, np provag, bo wiadomo, grzyb lubi wracac...

Gość ggggrzia
no ale miałam z 9,10 lat temu...wiec raczej szczególnej tendencji nie mam...zwłaszcza jeśli to co ma mój partner to jest grzybica....bo ja nic nie mam..

Gość kkkkkkl
Ja cię kręcę, ale porady. Dziewczyny jeśli grzybica pochwy była 10 lat temu, to raczej nie ma po niej śladu. Twój facet nie ma grzybicy z flory bakteryjnej kobiecej. Ten grzyb u faceta sie nie aktywuje, jedynie może się aktywować u ciebie po stosunku, po twoim wyleczeniu, ale też niekoniecznie. Twój mężczyzna ma coś innego. To może być jakaś zwykła reakcja alergiczna na proszek do prania, albo mydło nawet.