Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda....

Chyba zostawię męża...

Polecane posty

Gość magda....

Już dłużej nie dam rady, ale to nie takie proste :-( Dlaczego tak trudno podjąć taką decyzję?

Gość magda....
Czy jet tu ktoś kto rozszedł się przez niezgodność charakterów?

znam to....mieszkalam 4 lata z facetem, na szczesci nie mąż. do dzisiaj nie potrafie spobie wytlumaczyc jak to sie zaczelo ze zaczelismy sie w ogole spotykac i jak ja wytrzymalam tyle czasu....koszmar:/ a czemu Ty juz nie mozesz wytrzymac....?

Gość magda....
Nie traktuje mnie poważnie :-( Chciałam mieć wspólne konto, bo to chyba normalne. Kilka lat prosiłam go, żeby upoważnił mnie do swojego konta. On do mojego banku nie chciał się zapisać. Ja pracuję od kiedy się poznaliśmy. Mamy 2 dość dużych dzieci. On twierdzi, że bez niego nie dam rady. A ślub był, bo była ciąża... Ale tego akurat nie żałuję, bo urodziłam wspaniałego syna :-) Ale samo małżeństwo jest do dupy :-(

Gość magda....
On jest samolubnym jedynakiem i zrobił wszystko, żebyśmy mieszkali naprzeciwko mojej teściowej... A ja byłam na tyle głupia, że się zgodziłam...

nie wiem czy dobrze rozumuję Jestes wkurwiona na męża i chcesz sie z nim rozstać bo nie macie wspólne konta w banku? :)

Gość buahhaa
Facet wie co robi z tym kontem ;) może czuje co się święci

Gość magda....
Nie tylko o konto tu chodzi... To tylko jeden z przykładów. Traktuje mnie jak piąte koło u wozu :-( Wyszłam za niego, bo m.in. szanatażował mnie, że jak go zostawię, to odbierze sobie życie... Od początku znajomości grał moimi ucuzuciami :-(

Gość magda....
Jeśli chodzi o konto, to zaglądam na nie może raz na pół roku i w ogóle z niego nie korzystam. Chodzi o zasady. A on zaraz po ślubie powiedział, że o wspólnym koncie nie mam mowy :-( Wiele rzeczy wyszło na jaw już po zawarciu związku małżeńskiego... Szkoda, że tak szybko i pod presją zdedydowałam się na ślub...

Gość Między wami
nie ma milosci,szacunku,zrozumienia. Nie ma nic co by was łączyło. To jakis układ.

Gość magda....
Do Orange - I bardzo dobrze, że mieszkałaś bez ślubu. Warto sprawdzić nasze zachowania i przyzwyczajenia pod jednym dachem na co dzień... To bardzo ważne...

Gość magda....
Układ? Może.... Mój mąż twierdzi, że ma misję do spełnienia.... Tylko nie wiem jaką? :-( Może, żeby mnie wykończyć psychicznie...

Gość magda....
Łączą nas dzieci i mieszkanie.

Gość ale nie łączy
was to co powinno. miłosc.szacunek do partnera. wspólczuję Ci.

Gość Nooo!
Powiedz mi czy? twoj maz Cie kocha? Czy kocha wasze dzieci? Czy lozy na rodzine?

Wyszłam za niego, bo m.in. szanatażował mnie, że jak go zostawię, to odbierze sobie życie... " hahahahahaha albo jestes totalną idiotką albo temat to prowokacja

Gość magda....
Bardzo kocha nasze dzieci, ale np. zrobi trzy herbaty, tzn. dla siebie i dla nich :-( Opłaca rachunki i czynsze. Z tym nie ma problemu...

Gość może ma
z 19 lat;)

Gość traktuje cie
tak jak sobie to wypracowałas, lekcewazy cie i traktuje jak powietrze, udane małzenstwo;)

Gość Nooo!
Czynsz i rachunki...to nie wszystko!! A gdzie pieniazki na codzienne utrzymanie domu??

Gość magda....
Regres - Ty jak zwykle każdemu musisz dopieprzyć :-( Nie potrafisz bez tego żyć, niestety... Żadna prowokacja, tylko samo życie...

Magda.... - nie wiem co Ci poradzić. Sama jestem szczesliwą mężatką. Wiem jedno - jesli jesteś nieszczęśliwa to zmień to. Gdzieś tam napewno jest Twoja druga połówka która czeka na Ciebie - bo Mąż to jest aczej jakaś "pestka" bo nie traktuje Cie jak swoją "jedyną miłość". Dziwny ten facet.

Żadna prowokacja, tylko samo życie" na twoje własne życzenia spowodowane twoją głupotą i bezmyślnym idiotycznym działaniem :D

Dziwny ten facet" dziwna to jest autorka która wychodzi za mąż pod wpływem szantażu :D

Gość magda....
Na utrzymanie domu pieniądze daję ja. Kupuję jedzenie, ciuchy dla dzieci, robię im często prezenty, kieszonkowe, płacę za korepetycje i dodatkowe zajęcia... M-c temu kupiłam np. meble za 6 tys.i telewizor za 3 tys. Mąż twierdzi, że jak go zostawię, to nie dam sobie rady... Czyli kolejny szantaż...

Gość regres !!!
Dobrze mądrze piszesz. Ile masz lat? Ja 32.

Czyli masz dośc duzo swoich pieniązków, więc jesli masz takie dobre dochody, to napewno sobie dasz rade. Niektore boja sie odejść, bo własnie nie maja kasy, ale skoro Ty masz takie warunki to napewno sobie poradzisz. Głowa do góry.

M-c temu kupiłam np. meble za 6 tys.i telewizor za 3 tys." :D dobra jest ...

Gość magda....
Do: mam 31 lat - dzięki za słowa otuchy :-) Mam dość niezłe dochody i na szczęście nie jestem uzależniona od niego finansowo :-)

Gość magda....
Nie dziwię się młodym ludziom, że przed ślubem mieszkają ze sobą. Moim dzieciom doradzę to samo... Wtedy dopiero widać, jacy jesteśmy naprawdę...