Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na MaXaaaa

Mąż leń!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Wkurzona na MaXaaaa

Witam zaraz mnie szlak trafi !! nie pracuje od miesiaca niby szuka pracy ale lepiej mu siedziec w domu, mamy 17 miesiecznego synka , ja gotuje sprzatam , robie zakupy, zajmuje sie synkiem , to co zawsze kiedyon praowal a on nic tylko albo gra na kopm, albo lezy , teraz jestem chora mam goraczke nie duza ale wole nie wychodic i juz o 9 prosilam go zeby poszedl kupic chleb bo niema a chce synkowi dac sniadanie, narazie sie bawi ale niebede czekac az zglodnieje na tyle zeby plakac... a on dalej lezy i mowi ze jemu sie chce spac... noz kurwa przeciez szlak mnie zaraz trafi... i jescze mowi ze sie czepiam..a to jest jego pierwsz obowiazek od miesiaca..

Gość Wkurzona na MaXaaaa
dodam jescze ze pieniadze sie pokonczyly ale on nie widzi problemu... mowie zeby chociaz poszedl na ulotki na wykladanie towaru nawet w nocy na co kolwiek a on ze nie bo tam mu nie wyplaca a na ulotki nie pojdzie bo zaraz bedzie chory i zimno mu bedzie... ja zalatwilam sobie prace jak cos na styczen ale nie bd mnie w domu po 10 godzin jescze w weeknedy szkola a synek jest do mnie bardzo przywiazany i martwie sie ze nie zrobi mu to najlepiej jak go tak nagle zostawie na cale dni... wydaje mi sie ze on czeka az ja pojde do pracy bo jemu sie poprostu niechce ..

Gość zatłukła bym go!!!!!!!!
Jak on może powiedzieć że nie pójdzie po chleb??Co za palant!!!Ale z drugiej strony widocznie wcześniej tak mu pozwalałaś...silą go z łózka zwal.Ja tak robiłam jak się za długo chciał byczyć.

Gość Wkurzona na MaXaaaa
wlasnie sie zbiera .. na nic takiego wczesniej nie pozwalam nie jsetem taka glupia... nagle sie zrobil taki len i cham!!! mam go serdecznie dosyc.. a jak powiedzilam za co chce kupic synkowi szczepionke to on zebym sie nie martwila na zapas ze szkoda sobie nerwy psuc ze znajda sie pieniadze (czyli ze wezmie np.od matki) ..

Gość J.Thorwald
Jako mąż i ojciec powinien sobie uświadomić ze jego rolą jest utrzymanie rodziny. Powiedz mu,że jeśli nie weźmie sie za robote, moze tą rodzinę stracić. Jeśli rozmowa nie poskutkuje, spróbuj zostawić go z problemem samego i jechać na jakis czas do rodziny. Moze samotnosc go skłoni to refleksji ze moze was stracic jesli o was nie zadba

Gość Wkurzona na MaXaaaa
nie mam gdzie wyjechac to jest ten problem ze wzgledu na brak miejsca i u meza wszyscy sa scisnieci w domu jak i u mnie niechce im sie zwalac na glowe.. ... a grozilam mu juz kilka razy ze sie wyprowadze itp. ale nic to nie skutkuje... ojciec siostry wszyscy mnie pytaja kiedy zamierza isc do pracy ja tylko oczami swiece wstyd mi poprostu za niego .. mam ochote go zabic.. a jak siostra przyniosla synkowi na mikolaja maskotke taka grajaca to on ze tez mi prezent ze orginalna mogla kupic:/ a on sam nic synkowi nie kupil!! siostra tego nie slyszla al jak ja to uslyszalam to myslalam ze go przez okno wyrzuce...

Musisz go porządnie wymaglować ;) Pochowaj jedzienie, powiedz że na obiad nic nie ma bo pusto w lodówce. Daj rachunki do zapłacenia. Jak przesiaduje przed komputerem to np odlacz mu myszke i klawiature, wyrzuć albo schowaj. Zmuś do roboty, nie pobłazaj

Gość J.Thorwald
ehh to jest własnie problem facetów, większosc z nich to śmierdzące lenie. Jak gra na komputerze całymi dniami, spakuj mu gry i komputer i schowaj, tak zeby nie znalazł. Powiedz ze sprzedalas zeby dziecko nakarmić. Dopóki nie pójdzie do pracy, nie kupuj jego ulubionych artykułow spozywczych, nie gotuj jego ulubionych obiadów, gazet. Niech odczuje na sobie biede

Gość Wkurzona na MaXaaaa
chyba tak zrobie ale on jest taki ze wcale nie musi miec jakis obiadkow jak nie raz nic nie ugotowalam bo sie wkurzylam to sobie kanapki zrobil i juz dla niego to zaden problem ze nie ugotowane.. jak sie wkurze to go zostawie i tyle jescze potrzeba mi utrzymywac zdrowego dorodlego chlopa ktoremu sie do pracy niechce isc.. jescze czego..

Gość scampi
to ty idz do roboty, a maz niech sie zajmie domem