Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiagąska

Gdy facet udaje ułożonego..

Polecane posty

Gość głupiagąska

miłego, dobrego, sympatycznego, do tego stara się elokwentnie wypowiadać, zero przeklinania, ciągle się uśmiecha, zdrabnia moje imię, oferuje swoją pomoc, a w rzeczywistości (w innym towarzystwie) jest cyniczny, wredny i prześmiewczy( tzn. nie w stosunku do mnie, ale w ogóle) do tego kłamie (to takie drobne kłamstewka, mimo,że powiedzenie prawdy niczego by nie zmieniło,ani nie zepsuło), to czy TAKI KTOŚ moze mieć DOBRE INTENCJE, czy lepiej trzymać się od niego z daleka?

Gość minus 69 w pościeli
to ukryty cham i prostak facet jeśli jest ułożony lub cyniczny - jest taki cały czas , a nie zmienia się jak baba :classic_cool:

Gość jesli dobrze oceniles ja
lepiej trzymac sie z daleka.Jesli nie bedziesz grala jego gra, to samo spotka Cie , co uskutecznia poza Toba.

Gość głupiagąska
właśnie tego się obawiam, ale potrafi skutecznie mydlić oczy... a ja się łapię na tym, że ciągle o nim myślę i zaczynam idealizować ;/ do tego wydaje mi się, że zmienia się pod moim wpływem, choć pewnie to nieprawda, a ja sama siebie okłamuję.

Przepraszam, ale jaki jest Twój problem, dylemat. Chłopak jest dwulicowy i lubi kłamać. Jakie masz pytanie? Pytasz o intencje ale ja nie rozumiem o co pytasz ... Chcę Ci pomóc ale nie załapałem Twojego problemu ...