Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeptankaa

Zmiana planów ślubnych przez przyszłą teściową.

Polecane posty

Gość suczka co lubi biegać
Tak. Dlatego napisałam, że Ci się z Wołyniem pomieszało. Dodam jeszcze, ze prawosławni to nie tylko Hajnówka.

Dodam ci jeszcze, że jedynej zbrodni w okolicach Hajnówki dopuścili się akurat ultrakatoliccy eneszetowcy. Jak tyle rzekomo wiesz, to i sprawę znasz.

Gość olkaaaaaaaaaa1234567
wiem ze prawoslawni to nie tylko hajnowka, ale to w hajnowce wlasnie jest 99% prawoslawnych

btw, dyskusja zmienia temat młodej pannie dobrze radża - albo przerwie pępowinę mężusia, albo będzie się męczyć prze 2 lata do rozwodu (ach ta statystka), jak liczy, że jej wejdzie bez wazeliny - to życzę powodzenia - ona już dobrze wie "coś ty za jedna"

Gość olkaaaaaaaaaa1234567
ja nie twierdze ze katolicy nie napadali prawoslawnych. Wiem tyle ile babcia opowiadala ze swojego zycia, jak mezczyzni wyszli z kosami i wdlami zeby bronic swojej wsi bo wies prawoslawna przyszla ich powybijac. Jedni drugich neinawidzili i nie wiem kto kogo bardziej napadał. Ale niechęc pozostala do dzis mimo ze zyjemy w zgodzie i mlode pokolenie nie przywiazuje do tego wagi. Sama moze bym wyszla za prawoslawnego chlopaka jkabym sie zakochala. Dla mnie to nie bylby problem. Ale wiem ze dla jego czy moich rodzicow/dziadkow moglby to byc jakis tam problem. Tak samo dla rodzicow znajomych z "mieszanych" par

Gość elaelaela
dokladnie. Musicie sie dziewczyno postawic. JEsli nie postawicie sie teraz to mamusi nic nigdy nie bedzie sie podobac.