Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck you, you fucking fuck

Ile zarabiacie? Bo moje życie zapowiada się koszmarnie...

Polecane posty

"To zabójcze dla świeżego zwiazku." Większość i tak się sypie po 5 latach.

Gość zarabiam 8 tys od nowego
roku dostalem bonus 3tys :):)

Gość darker az tak zle zyczysz
swojej siostrze? :D

Gość tez tak mam niestety
7 lat czajenia- pogratulowac zarobków godnych posła na sejm- spierdalaj:/ wiele ludzi w tym kraju zyje nawet za mniej. Nic nie odkladają. Bo nie ma z czego.

Gość niekonieczny
a w sumie banki też muszą prosperować, pożyczają forsę żeby na tym zarabiać. Grunt jak ma sie jasna wizję i tyle odłozonego, żeby w wypadku choroby i utraty pracy mieć chociaż na te pół roku zycia i spłacanie rat odłożone. Ale tak kredyt wzięty i wszystko na zero? No cóż, szczęśliwego Nowego Roku :)

Gość 7 lat czajenia
jakich zarobków o czym ty mowisz??? zarabiam tak jak ty 1500 zł, moj nartzeczony zarabia 3000 zł i na chwile obecną balibysmy sie wziaść kredyt! W zyciu nie wzielabym kredsytu gdybym ja z partnerem łacznie zarabiali 3 tysiaki:-( Jak mozna zyc za 1500 zł????

na calym swiecie ludzie wynajmuja, tylko w polsce takie pony, ze ledwo sie z garnusza rodziców zerwa juz musza miec swoje wlasne gniazdo. Najlepiej dom minimum 200m bo mniejszy to obciach i bieda! I potem biora golodupce kredyty i kwicza jak autorka, ze nie maja co do gara wlozyc

Gość .kmlkn kn k
ja tam kupuje kawalerke za 80 tys;) narazie zbieram z pensji po jakims czasie wezme kredyt i tez splace a zarabiam 1200 :P

Gość .kmlkn kn k
ach ta kawalerka bedzie w bloku+czynsz;p

7 lat czajenia- spytaj pierwszej napotkanej babci jak mozna zyc za 700 zl emerytury...

ja zarabiam 15 000-50 000zl /mies mamy wlasny biznes, ale procz bezpiecznej dotacji na maszyny rolnicze z UE nie bralabym nigdy w zyciu od banku kredytu. Teraz pewnie wraz z pieniedzmi skonczy sie milosc i sielanka, a jeszcze w ciaze zajdziesz to dopiero bedzie dramat, lepiej kup juz pieluchy tetrowe

"bo całe życie słyszałam, że po ślubie trzeba mieszkać bez rodziców, teściów itd." a nie słyszałaś przypadkiem że trzeba na to zarobić a nie "na kredyt" na który cię nie stać?

Gość nie pisac z ta 7 lat czajenia
pewnie jakas gowniara ktora mysli ze dorwie mezulka z pensja 20 tys i beda zyli dlugo i szczesliwie

Gość niekonieczny
a w ogóle to terowe nie byłyby takie złe, gdyby nie to pranie :P

no jak ktos zarabia 50 000 /mc to rzeczywiscie martwic sie o kredyty nie musi... Beatka- po co tu sie wypowiadasz? zeby sie pochwalic? marna jestes...

Gość niekonieczny
to akurat wiadomo, że ten bogatszy zarabia najmniej jak może :P Przynajmniej na papierze

Gość .kmlkn kn k
ile zarabiacie razem jaka macie kwote kredytu miesiecznie??

Gość dziecino 50 tysiow to ty
na oczy nie widzialas , co za zalosne malolaty pisza bredne i mysla ze sie ktos na to da nabrac :D

Gość 7 lat czajenia
też tak mam, czy ciebie popierdoliło?? co mnie obchodzi życie emeryta??jestem młoda chcenormalnie żyć a nie za 700 zł miesiecznie:-( Nie stac mnie na kredy to go nie biore , a biore go wtedy jesli zarobki się zmienią na lepsze

Gość niekonieczny
a wogóle co tam ,nie stać Was teraz, to sobie kiedyś odbijecie.

Gość 7 lat czajenia
fuck you dziewczyno jak moglas sie wrypac w kredyt zaraz po studiach rpacujac w sklepie???mozesz mi wytlumaczyc swoja glupote??? a stalo by ci sie cos jakbys pomieszkała 3-5 lat z rodzicami i w tym czasie zmienila prace na taka za 3000 zł a twoj facet też zaczol zarabiac wiecej???? Smieszni jestescie, bawicie sie w dorosłych a nie potraficie zarobić na kredyt za mieszkanie:-(

Gość niekonieczny
przecież kredyt spłacają, nie stać ich tylko na wczasy na hawajach :)

"Stać nas na kredyt bo płacimy regularnie" to se jeszcze jeden zaciągnij jak nie rozumiesz co mam na myśli. kredyt to nie jest coś co każdy musi mieć. jasne że przez jakiś czas można "zacisnąć pasa" ale przez 30 lat będziesz zaciskać? a jak będziecie mieli pecha i trafi się wam pół roku bezrobocia to co zrobicie? no ale twoja sprawa, twój kredyt i twoje zmartwienie. wiadomo że każdy by chciał mieć fajną chatę, fajne życie ale bez przegięć.

czy ciebie popie**oliło?? co mnie obchodzi życie emeryta??jestem młoda chcenormalnie żyć a nie za 700 zł miesiecznie-po tym tekscie skonczyłam dyskusje z tobą, egoistyczną idiotką która nie widzi nic poza czubkiem wlasnego nosa.

Gość 7 lat czajenia
"stac nas na kredy bo placimy reguralnie" buhahhahahhahah...tylko co to za zycie co???na kredyt powinnas z palcem w dupie zarabiać, oprocz tego normalnie zyć i jeszcze odkłądać. TYlko tacy ludzie powinni brac kredyt!

Gość 7 lat czajenia
fuck you to trzeba było idiotko wynajać mieszkanko albo pokój z innymi i poczekać jak bedziesz zarabiac na tyle ze bedzie cie stac na kredyt na 30 lat!! A nie konczyc studia i odrazu rzucac sie na krett...w ogole sie dziwie ze ktos w banku wam dał kredyt z takimi zarobkami:-(

Gość ciekawe jakim cudem
z takimi zarobkami dostaliście ten kredyt? ciekawe!

Gość niekonieczny
e, nie przejmuj się czas wszystko pokaże

Ja zarabiam 1300zl i 600zl musze dac na alimenty,400 mieszkaniezostaje mi 300zl i wszystkiego sobie zaluje przekurwione.Pozdrawiam nisko zarabiajacych mam nadzieje ze bedzie lepiej