Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japkoszurka

23 lata i 4 dzieci ...

Polecane posty

Gość Japkoszurka
widzę podszywacz ma niezły talent :) może jakaś książka w zanadrzu ? Ją niech wykopią i postarają się o całkowitą opiekę w sądzie rodzinnym, w takim przypadku dostaną bez problemu

Gość Ja musze wam sie przyznac
i różne miałam przygody i ze starszymi ode mnie i w moim wieku i nawet sponsora miałam . wiec można nie zajść w ciążę jak sie człowiek zabezpiecza

ale niektore dziewczyny sa poprostu głupie i niech potem placza za glupote ;) moze sie czegoś nauczą czytaj myślenia

Gość 6ye6y5
No są ale co mogą zrobić? jej rodzice w dzień pracują więc dzieci zostają z nią w domu, teraz jak się na święta z jej rodzicami widziałam to mówili że zatrudnili opiekunkę która przychodzi na ten czas kiedy ich w domu nie ma bo ta pożal się boże mamusia już nie raz zostawiła dzieci same w domu i poszła w pisssdu. W ogóle nie poczuwa się do obowiązku opieki nad dziecmi.

Gość oliviaaaaaaaaaa
książka - niee, lepiej napiszę coś na moim blogu.

Gość Japkoszurka
szczerze ja straciłam dziewictwo w wieku 15 lat, myślę że nikt by się akurat po mnie, tak spokojnej osóbce z takim stanowiskiem zawodowym, nie spodziewał :D na szczęście był on z teraźniejszym mężem

Gość 6ye6y5
No są ale co mogą zrobić? jej rodzice w dzień pracują więc dzieci zostają z nią w domu, teraz jak się na święta z jej rodzicami widziałam to mówili że zatrudnili opiekunkę która przychodzi na ten czas kiedy ich w domu nie ma bo ta pożal się boże mamusia już nie raz zostawiła dzieci same w domu i poszła w pisssdu. W ogóle nie poczuwa się do obowiązku opieki nad dziecmi.

Gość 6ye6y5
Ale tu nie chodzi o to co ona robi ze swoim życiem, jak chce się puszczać to droga wolna. Nikt jej nie będzie stał i zabraniał. Chodzi jedynie o to aby w tej chuci nie robiła sobie kolejnych dzieci - których ani nie wychowuję ani na nie nie łoży.

6ye6> to dlaczego jej w ogóle z tego domu nie wypieprzą??? Po co im ona? Do generowania kolejnych kłopotów? Wcześniej niech ją tylko do gina zaprowadzą na zastrzyk hormonalny i niech idzie w pi*du. Ja pierdzielę, tacy ludzie powinni być z urzędu ubezpładniani :o

jabkoszurka- to i tak nic jak jest Twoim mezem. ja miałam przygody z facetami o 20 lat starszymi :P a ogólnie było ich nie mało. teraz mam 25 lat i nie zaluje niczego ,ale ciesze sie ,ze mialam na tyle rozumu ze nie wpadlam

Gość 6ye6y5
Ja myslę że oni sądzili że się zmieni i chyba tak się zapowiadało skoro przez chyba 2 czy 3 lata nie machnęła sobie dzieciaka. Jak to rodzice, głupot narobiła ale kochają ją. Myśle że teraz skończyli ze złudzeniami.

Gość Japkoszurka
przynajmniej coś przeżyłaś a nie jak ja tylko z jednym hahaha :classic_cool: