Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Japkoszurka

23 lata i 4 dzieci ...

Polecane posty

Gość Japkoszurka

Godzinę temu spotkałam w sklepie znajomą z technikum więc trochę pogadałyśmy, co mnie zaskoczyło - przy sobie miała 4 dzieci. W ostatniej klasie urodziła pierwszą córkę, to jeszcze pamiętam a teraz ma jeszcze 3 dziewczynki od razu po sobie (dwie są nawet z jednego rocznika) najmłodsze ma 3 miesiące, jej nowy chłopak (ojciec ostatniej dwójki) wyjechał za chlebem do Anglii, ledwo wiążą koniec z końcem. Takim to się nudzi że tylko by dzieci rodzili ? :o

Gość frttrr
i taka patologia wyjezdza za granice, aby zerowac na zasilkach:O

Gość 6ye6y5
Moja kuzynka też ma 4 dzieci...i ma 21 lat. Pierwsze urodziła majac 15 lat, drugie jak miała 16, w wieku 17 lat urodziła trzecie a w tym roku machnęła sobie 4. najfajniejsze jest to że żadne z dzieci nie ma ojca a ona sobie zyję na łasce rodziców.

Gość Japkoszurka
6ye6y5 - to jest po prostu patologia .. niestety Ona pierwszą Pati miała z kolegą z klasy, kolejną Majkę z jeszcze innym i jak wspomniałam ostatnia dwójka z tym emigrantem...

Gość oliviaaaaaaaaaa
masakra.. no ,ale to ich wybór może tak chcieli? jedno dziecko kosztuje spoooro ,a 4.. wolałabym mieć jedno i mu zapewnić wszystko niż 4 i żeby nie miały prawie nic

Gość pół w zespół
Ja mam 32 lata ani 1 dziecka i nawet faceta nie mam..... Ale chyba wolę nie miec nikogo niz czworo dzieci i puste gary w domu

Gość 6ye6y5
No to ze to patologia to wiem ale wytłumacz mi jak tak można żyć? Robią te dzieci bez namysłu i co te dzieci mają? Matka kuzynku już w tym roku chciała ją na zbity pysk wywalić i juz zapowiedziała że jak okaże się za rok że jest w kolejnej ciąży to sama ją wykopie. ja to bym już zrobiła po pierwszym dziecku a nie czekała aż do 5!

Gość oliviaaaaaaaaaa
gorzej jesli to z bezmyslności totalnej . ja do cnotek nie należe napewno ,ale biore tabletki anty ,a jak nie brałam używaliśmy prezerwatyw

Gość Japkoszurka
ja mam męża od 3 lat, ale jestem dopiero w pierwszej ciąży... nie wiem jak można się tak puszczać bez namysłu :o

Gość oliviaaaaaaaaaa
nie no za dziecko bym napewno własnej córki nie wykopała ,ale.. nie chce nikogo oceniać bo każdy ma prawo żyć w zgodzie ze sobą ,ale to faktycznie patologia i bezmyślność. co innego mieć tą 4 dzieci w wieku 35 lat ,ale w wieku 21 ? ja mam 23 lata i na tą chwile nie wyobrażam sobie mieć 1 dziecka bo to jednak duża odpowiedzialność jest

Gość uhupower
dlatego nie wierzę w boga, to niemożliwe żeby stworzył takie tumany bez mózgu, myslące tylko cipą o własnej przyjemności,wyjebać na zbity ryj może się czegos nauczy

Gość oliviaaaaaaaaaa
tu nie chodzi o ,,puszczanie sie" bo ja też wcześnie zaczełam współżyć ( jak miała 16 lat) ale o zabezpieczanie sie w jakiś tam sposób

Gość Japkoszurka
olivia mowie o tej koleżance, puszczała się z kolegami z klasy ...

Gość oliviaaaaaaaaaa
można współżyć i sie zabezpieczać. już chyba lepiej wydać te 40-pare zł na dobre tabletki anty ( biore yasminelle nic nie przytyłam kompletnie ) niż zachodzic w kolejne ciaze ale miejmy nadzieje ,ze zmąrdzeja choc troche te dziewczyny

Gość oliviaaaaaaaaaa
jak już się nawet puszczała bo tak lubiała ( choc to oczywiscie nie dobrze ,ale jej sumienie i sprawa) to mogła to chociaz robic z głową

Gość 6ye6y5
Ja sie nie dziwię tym ludziom że mają dość. Kuzynka 4 dziecko urodziła w sierpniu a we wrześniu rodzice ją 4 dni szukali bo przepadła, była nawet policja zawiadomiona. Znaleźli ją w innym województwie na jakiejś imprezie. Zmądrzeje? Prędzej pstryknie sobie kolejną 4 dzieciaków rok po roku niż jej rozum zacznie pracować.

Gość oliviaaaaaaaaaa
jak sobie pstryknie kolejna 4 to.. ona je bedzie musiala wychowywać .. bo watpie zeby jej rodzina miała na tyle kasy albo je odda do domu dziecka? nie wiem co ona zrobi ale współczuje tym dzieciom :O

Gość oliviaaaaaaaaaa
ale nie chcę nikogo oceniać .. oczywiście.. to patologia, ale ja naprawdę nie chcę nikogo oceniać.. ble ;)

Gość 6ye6y5
Nie wiem co oni zrobią ale już zapowiedzieli że przegięła. Szkoły ma niepokończone, do pracy broni się jak może, ale na impreze to pierwsza. Pół biedy że ci jej rodzice zaradni to mają za co wyżywić i ją i jej dzieci.

Gość oliviaaaaaaaaaa
dlatego pisałam ,ze nie chce nikogo oceniać bo to tak naprawde jest sprawa tej dziewczyny . nie lubie wtracania sie w cudze zycie

Gość Japkoszurka
kuzynka ma całkowite prawo do opieki nad dziećmi

Gość Japkoszurka
?

Gość habla77777
Znam jedną taką....22 lata i 4 dzieci. Pierwsze urodziła jakoś w wieku 16 lat.Ojciec ''nieznany'',potem szybko zaszła w kolejna ciążę ze starym facetem(po 50-tce),okazało się,że będzie miała bliźnięta,lecz nie donosiła tej ciąży.Potem szybko kolejne dziecko(i kolejny tatuś),teraz niedawno urodziła 4.Żadne z dzieci nie ma ojca,co do jednego potomka, to ona nawet nie wie z kim je ma,bo podejrzewa 5 czy 6 facetów,ale nigdy nie zrobiła testów na ojcostwo. Wszyscy jej kochankowie(lub raczej współkopulanci,bo kochankami to ja bym tego nie określiła,kochankek to mi się kojarzy jednak z jakąś ''klasą'') pochodzą z nizin społecznych,patologi-więzniowie,alkoholicy,itd. Straszny los zgotowała swoim dzieciom...bieda,brak warunków mieszkaniowych,brak pełnej rodziny,wieczna tułaczka. Szczerze przyznam,że ni wiem skąd to się bierze...przecież to patologia.Młoda dziewczyna i takie siano w głowie,a dodam,że pochodzi z porządnej,kochającej rodziny.Niczego jej w dzieciństwie nie brakowało.

Gość 6ye6y5
Kuzynka ma własnie ograniczone prawa do opieki nad dziećmi, dzieci by już dawno trafiły do domu dziecka ale z tego względu że jej rodzice są i godzą się na przejęcie tych wszystkich obowiązków i utrzymania dzieci to te dzieci są.

Gość Japkoszurka
Z kamienną miną oraz z całkowitym opanowaniem maszeruję wytrwale przez palące piaski Sahary w poszukiwaniu parujących stolców, wygrzewających się leniwie w blasku słońca, które gdy napotkam otaczam wielką troskliwością i pieczołowitością, przyglądam się im z zaciekawieniem oraz uraczam swój nos ich wspaniałym aromatem, po czym rzucam się na upragnionego świeżego stolca i pożeram go, nie zważając na zasady savoir-vivre, delektując się jego niepowtarzalnym smakiem oraz konsystencją, dając sobie jednoczesnie do zrozumienia, że życie jest piękne oraz czując, jak duma wypełnia moją pierś, a radość gości w moim sercu

Gość oliviaaaaaaaaaa
to co ja tutaj robię i dlaczego oceniam kompletnie nie lubiąc się wtrącać???

Gość Ja musze wam sie przyznac
,że spałam z wieloma facetami. mimo ,ze studiuje prestiżowy kierunek by sie wydawało , ale było ich troche. ale nigdy nie wpadłam bo .. myślę co robie ;)

Gość ciekawe ze jak wychodzi na
impreze to nikt w domu nie widzi? ja bym jej nie pusila na zadna impreze,przy dzieciach jest co robic napewno nie pilnowalabym dzieci ,sama powinna sie nimi zajmowac

Straszne :( Wiecie co, bardzo mi żal tych dzieci. A te ich matki...no nie wiem, jednak sterylizacja powinna być w niektórych przypadkach przymusowa!

Gość oliviaaaaaaaaaa
a na prestiżowym kierunku sypia się tylko z jednym partnerem!!!