Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyklotymiczka

Najbardziej trwały lakier do paznokci??

Polecane posty

Gość gość
To sa jednak trwałe lakiery i dlatego ja jesli miałabym wybierac to też tak jak Wy postawiłabym zdecydowanie na Miracle Gel.

Gość gość
Kladziesz jedną warstwę, czekasz az przeschnie, malujesz drugi raz czekasz az wyschnięciu i dwie warstwy albo nawet jedna lakieru bezbarwnego-i al żadnego drogiego lakieru nue potrzeba:-)

Gość gość
Jak dla mnie salon pro z Rimmela. Ostatnio były dość duże promocje na Rimmela wiec kupiłam ich sporo . Sam lakier trzyma się ok tydzień na płytce. Jakieś 3 dni temu robiłam wzorek do konkursu organizowanego przez wzór do naśladowania, potem sprzątałam a lakier nadal się utrzymuje na płytce.

Gość gość
Tak naprawde wszystkie lakiery Sally H są swietne wiec jak mogą nie byc najnowsze. Zwłaszcza ze jak widac stawia sie na wygodę kobiet.

Gość gość
każdy się kruszy poo tygidniu

Gość gość
Ale ze gdzie sie ma kruszyć na paznockiu? wiadomo ze to też wszystko zalezy od tego co robisz, jak ciagle moczysz dłonie, czy robisz jakies ciezkie prace fizyczne to normalne ze coś sie tam dzieje.

Gość gość
Wreszcie jest coś takiego i dzieki temu nam kobietom będzie łatwiej zmienic tez kolor takiego lakieru czesciej bez koniecznosci biegania na zdjęcie hybrydy :)

Gość gość
Tak naprawde dla mnie czy to hybryda czy żel zawsze swietnie wyglada na paznokciach. A na pewno jesli mozna już wykonac go w domu to jest to dla mnie mega dobra wiadomość.

Gość gość
Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie, bo sama wiem po sobie jak czesta hybryda potrafi zniszczyc nasze paznokcie.Dlatego własnie moze warto jest wypróbować takie rozwiązanie.

Gość gość
Tak naprawde polecałabym Wam teraz coś jeszcze lepszego Miracle Gel od Sally Hansen. Jesli chcecie mieć piekny kolor na paznokciach, do tego trwały i trzymajacy sie przez długi czas to jest to strzał w 10tkę.

Gość gość
Najlepszy lakier jakim do tej pory malowałam paznokcie. Naprawde godny polecenia.

Gość gość
To takie moje ostatnie odkrycie i naprawde ciesze się ze mogłam tarfić na taki lakier. Uwielbiam miętowy kolor.

Gość gość
Dla mnie to też trafiony i bardzo porządny lakier, taki króry spokojnie własnie mozna mieć w swojej kosmetyczce.

Gość gość
A właśnie jak dużo jest kolorów do wybory z serii miracle gel na polskim rynku? Są jakieś typowo letnie?

Gość gość
Jesli chodzi o mnie to całkowicie sie zgadzam jesli chodzi o odżywki Sally Hansen. To dla mnie jest zdecydowanie najlepszy i rozsądny wybór co do odżywienia i wzmocnienia paznokci.

Gość gość
A jaka odżywkę polecacie jesli chodzi o pękajace paznokcie? Czy jest w stanie coś w ogóle je wzmocnić?

Gość gość
Przez jaki okres czasu w takim razie trzeba własnie używac takiej odżywki do paznokci? czy do momentu az bedą całkowicie zdrowe, czy przez cały czas?

Gość gość
Ale to też jest tak ze jesli decydujemy sie juz na hybryde to na pewno musimy pamietać o tym zeby odpowiednio wzmacniac nasze paznokcie. To też jest poniekąd najważniejsze.

Gość gość
Faktycznie, dobra odzywka jest tutaj połową sukcesu. A tak naprawde przyznaje ze odżwyki Sally Hansen są swietne.

Gość gość
Prawda jest taka ze tylko dobre odżywki daja konkretne efekty. A dla mnie faktycznei Sally Hansen jest takim zdecydowanie numerem jeden, wsród wszystkich innych odzywek.

Gość gość
To może zainwestuj w top coat? Wtedy każdy lakier będzie długo sie utrzymywał na pazokciach

Gość gość
to kup sobie top coat z golden rose- ja uzywam z ich lakierem i trzyma sei na luzie prawie2 tygodnie, nic nie odpryskuje ;)

Gość gość
Ja zamawiam Rimmel Nail Polish z abckosmetyczne.pl. Bardzo ładne kolory, trwały i tani.

Gość gość
To i ja jeszcze dodam coś jeszcze w kwestii własnie odpowiednich lakierów https://modenanails.pl/ Zdecydowanie Wam polecam.

Gość gość
Uważam, że jednymi z ciekawszych lakierów hybrydowych jakie możecie wybrać są lakiery hybrydowe vasco. Uważam osobiście że warto.

Gość morskaza
Ja używam Ico Chrome od eveline, trwałe lakiery do paznokci, dobra alternatywa dla manicure hybrydowego. Ja stosuję je jak mam przerwę od hybryd. Wybór kolorów jest duży.