Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

jestem zbita, jestem...trochę dzisiaj byłam nieobecna i poza zasięgiem ale już jestem;-) właśnie skończyłam lekturę twojej dyskusji z niejakim dexterem...hm, no powiem ci.....ho, ho!!! a tak w ogóle to cześć wszystkim;-)

fajnie ,że jesteś.........;) no przyznam...rozmowa całkiem ciekawa.......... ale brakuje mi kogoś kto dałby mnie coś.... a jak ogólne wrażenia??

wiesz ty co...jakkolwiek bym się starała, to nie jestem w stanie nie widzieć tych byków ortograficznych, w oczy mi włażą i skutecznie sens wypowiedzi zamazują;-) może miał rację ktoś pisząc, że się chłopak "relaksował" jednocześnie, a faktycznie pisanie jedną łapką jest trochę trudniejsze...;-) tak mi się zdaje, że on jest z rodzaju tych, co to "chciałbym a boję się"...i mam wrażenie, że gdyby się raz odważył to by się działo, oj działo...;-) ale co ja tam zbita wiem...wszak ja jak ty...teoretyczna raczej:-D

sunia............... powiem Ci Kochana tak.... zaczęło się nawet nawet.........;) te błędy..ok...z racji sytuacji............. ale jak sam się Dex przyznał...nie do końca z tematem zapoznany....więc sama rozumiesz...żadnego tu Pana..... ale miałaś możliwość mnie bardziej zrozumieć:P.......... ale tak myślałam o tym co sama gdzieś szukasz? i powiem Ci....to może być nawet ciekawe........................................................................................................................................................:P

że w tym sensie............... dałaś mi do namyślenia......................................bo nigdy jakoś tak nie zdarzyło mi się myśleć o Kobiecie w Ten sposób................. ciekawić mnie zaczęło.....:P

Kochana...ale ja bardzo lubię mężczyzn...za najbardziej seksualne aspekty mężczyzny uważam intelekt oraz poczucie humoru, nie ukrywam, że kręcą mnie u facetów tatuaże, ale takie raczej nie za duże... uwielbiam seks z facetem...może być zaje.....e no ale...też od jakiegoś czasu...kręcą mnie kobiety...i tyle;-)

no i tu mamy wspólny cel........................i podobne czasem..? ...chcenie.... tatuaże też mnie kręcą . a poczucie humoru to podstawa wszystkiego:P............. nie mniej....... facet musi być męski. a kobieta?....hmmmmmmm......przyznaję nie myślałam zbyt dużo o tym wcześniej...............ale wiesz? to może być niebywale doświadczenie...aż pomysł mi pewien błysnął...........

ale też i widzisz...facet musi być męski, bez dwóch zdań, jakbym takiego ciamajdę...w sensie ogólnym;-)...trafiła, to chyba bym go śmiechem zabiła...facet musi Pan i już! ;-) piętro niżej pracuje taki jeden...i ma tatuaż...i z nim to ja bym sobie chętnie, że tak powiem, czas spędziła...;-) natomiast w kobietach to mi się jednak podoba obraz pewnej uległości....oj, zaczyna się robić gorąco;-)

sunia........... że Tobie przy mnie czy że w ogóle?.... a gorąco to mi jest od 2 dni co najmniej..........................................................................................................AŻ ZA!

SUNIA......................................... jeśli kiedyś coś mnie natchnie..na Kobietę.Będziesz Pierwszą i Jedyną;) G J.... ale Ty zajęty jestes:P

Gumowy Joe........ przepraszam..............:) nie chciałam Ci w żaden sposób ubliżyć............. mnie ten symbol..że tak powiem -miło się kojarzy-ale oczywiście dostosuję się.

ok.....................ja się chyba idę kąpać................ może ochłonę.....................................................................................................................................bo ciągle płonę.......................

sunia...... ot i mam............ jedna noc a ten szuka odpowiednich kajdanek:D:D:D...................... że się dobrze zapowiada;)............

Gość rnie wawa 34
witaj! nie ma chętnego do seansu?:)a