Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

Gość pistaacja
Nie byla do konca nieudana bo calowal fajnie;) Perspektyw nie widze i nie slysze (na szczescie).Ide dalej. Moze powinnam w ogole zrezygnowac.Moze mam za duze wymagania?:/

witam:D sunia..jak u Ciebie?... ja rozsmakowywuję się w tym ,którego poznalam niedawno....i powiem Ci..On jeszcze nie wie..ale chyba będzie musiał rozwinąć troszkę pod kątem moich potrzeb...i chyba nie przeraża Go to tak bardzo...bo nie uciekł jeszcze:D:D:D.... pozdrawiam cieplutko👄

Gość kedlaw
chetnie poznam taka suczke ktorej zaloze obroze dopne smycz i wytresuje batog na gole dupsko napisz kedlaw1961@gmail.com

widziałem że jest temat o fantazjach. ją uwielbiam fantazjowac. czasem zastanawiam się czy to nie uzależnienie ;-) ale tak czy inaczej lubie fantazje

cześć Intrygant, nasze dostrajanie się ma się nijak, bo wciąż trafić się na tym megaciekawym forum nie możemy;-) co tam u Ciebie?

cześć Suniu no widzisz jakie paskudy? nie poczekali na ciebie? należy im się klaps;-)

kochani moi, bawić się można na różne sposoby;-) najważniejsze, żeby była frajda.... aha, no i witam wszystkich ;-)

słuchajcie, właśnie spojrzałam i co? topik ma 600 wpisów...hm...ciekawe;-) a pani prezes to kto? witaj zbita 😘