Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia987

kobiety, które lubią obroże i smycze

Polecane posty

znowu nas obu jednocześnie nie ma?;-) zbita, daj znać jak się rozwinęła korespondencja z chłopcem ze stolicy:-D

Gość sabina7569
ja to uwielbiam

Gość sabina7569
moj pierwszy raz tak mnie podniecil,ze nie moge skonczyc

Gość DobraSuka
Siedze w pracy w samych ponczochach i sukience ( tak kazał mi mój pan) Jestem jago suką, ale tylko do piątku.... szukam nowego pana

Sunia i zbita: Jezeli bedziecie pisaly tylko o tym, jak sie nie mozecie znalezc, to temat umrze. Czy ktoras z Was miala na sobie obroze?

Gość DobraSuka
Intrygant- miałam miałam- nie raz :) Lubie być suką.

Gość DobraSuka
szukam pana( uległa suka )

Gość To napisz, może znajdziesz
qmail@mixbox.pl

Gość DobraSuka
usunęli usunęli, ale dobra suka sobie poradzi.... szukam pana, który będzie mnie tresował 24/7 czyli samotny pan z mieszkaniem (ew. spotkania w hotelu) Nie chodzi o sponsoring (nie chce nic w zamian) chce tylko dobrego pana który wie gdzie moje miejsce

Gość DobraSuka
Jestem z jarocina mam 20 lat i nadal szukam

witam.... oj dziś przydałoby mi się porządne lanie................może by mi humory przeszly.......................

Gość ale gadki typu
sunia jestes.... ................................................................................................................................................. zbita jestes...........................................................................................................pewnie cie nie ma.............................................................................................. a przydalo by mi sie lanie.........................................................................................................................................................................................................................................................................mam nowego faceta.................................................................................. :o:o:o:o dzieciarnia :o:o:o:o

dawno już nikt nie nazwał mnie dzieciakiem, to naprawdę urocze, dziękuję;-) mam nadzieję, że paluszek już ci się odkleił od klawisza z kropeczką?

czesc... a zatem spis stanu na dzis: -facet ten sam-juz nie nowy -lania nie dostałam -fochy dalej jak były tak są-i mają się zajefajnie dobrze.. -i nazwana dzieckiem......oj chciałabym tak 10 sobie odjąc.....latek-w pasie mam jak znalazł idealnie. pozdrawiam....

...........ale tu mrozem wieje....................................uuuuuuuuuuu............................................................

Gość bipolarna00
Zimno tu i nudno...

cześć :-* oj zimno. a u mnie cisninia w sferze jądrowej ;-)