Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjfguktf

Piesek Bokser

Polecane posty

Gość Smród jest wtedy gdy
się nie sprząta. Moi rodzice mają w domu 2 psy i nie ma tam żadnego zapachu. Wystarczy co tydzień prać legowisko i często kąpać zwierzaki. O wietrzeniu mieszkania chyba nie ma sensu wspominać.

Gość gjfguktf
no sorka ale ja mam białe dywany, nie mogę mieć zdemolowanego mieszkania

Gość trutnia8000000a
to na chuja ci pies ?

Gość sama mam boksera ze
edzio, akurat swinia to bardzo czyste zwierze, brudna jest, jesli hoduja ja brudasy. tak samo z psem. i tu uwaga - im bardzoij psa kapac, tym bardzoije bedzi smierdzial, albo beda sie go trzymaly choroby - grucoly loowe bede mocniej pracowac. Lepiej unikac btrudnych miejsc, najloe[peij, gdy jest ogrod, psa mozs wycesywac szczotką. Tylko pies sze schroniska! To im ratuje zycie! jestem przeciwna zarabianiu na roznaaniu psow!

Gość gjfguktf
nie wiem bo ładne są i dzieci bardzo proszą

to tym bardziej powinnas sobie zdawac sprawe z kosztow. 1500 zlotych to sa przeciez grosze, zwazywszy na to ze rasowego boksera mozna kupic juz za np. 800 zlotych normalnie z rodowodem. Hodowcy wyceniaja szczenieta z osobna tak wiec tzw. pety czyli te ktore sie nie nadaja na wystawowego championa sa sprzedawane po ''normalnej'' cenie dla ludzi ktorzy szukaja pieskow do kochania. Natomiast psy ktore zapowiadaja sie niesamowicie dobrze na cudownego reproduktora czy suke hodowlana sa wyceniane drozej nie po to aby szpanowac a po to by zostaly one ''zarezerwowane'' dla milosnikow rasy ktorzy maja wlasnie plany do rozwiniecia tego psa, do uzycia do hodowli - dla nich wysoka cena nie jest jakims minusem. Szkoda jest zmarnowac najlepszy okaz z miotu na psa na kanape bo w dobrej hodowli chodzi glownie o ulepszenie rasy i aby to moglo trwac trzeba tych najlepszych przekazywac do dalszej hodowli :)

Gość sama mam boksera ze
mam nadxirej,ze to o bialych dywanach i proszeniu orzez dzieci to podszyw

Każdy pies wali i racja więcej niż świnia nawet tu nie ma nic sprzątanie pies to pies nie zmieni się tego albo czysty dom albo chlew, każdy ma wybór ale nie szkoda niszczyć domu ? może do obory się wynieść i tam se mieszkać ze zwierzętami ?

Gość gjfguktf1
Hallo dowcipnisiu nie podawaj sie jako ja jak piszesz takie bzdury haha brdzo smieszne!!!!!!!

Gość gjfguktf11111
Hallo dowcipnisiu nie podawaj sie jako ja jak piszesz takie bzdury haha bardzo smieszne!!!!!!!

Gość gjfguktf
jebany podszyw, nie mam białych dywanów tylko czerwone i nie będzie widać włosów ! nie przeszkadza mi to zresztą. Jestem samotna i chce mieć bardzo przyjaciela na zimę

nie mowie o niej, bo wydaje mi sie ze juz raczej zdecydowala sie pomoc psom ze schronisk czy fundacji niz pseudohodowcom ;) tylko mnie zdziwilo to ''nie stac mnie'' na wydatek 1500 zlotych... bo jakby przykladowo na dzien dzisiejszy (tfu wypluc!) miala psa i przejechal by go samochod czy cokolwiek innego i wymagana bylaby natychmiastowa operacja ktora kosztuje o wiele wiecej to czy by psa uspila, zostawila czy skad by wziela pieniadze? Z drugiej strony tez nie kazdy z nas ma odlozone na czarna godzine kilka tys to jest logiczne, ale ZAWSZE mozna pieniadze odlozyc, to zaden problem a jesli nie ma takiej opcji i nie jest sie w stanie uzbierac to wtedy warto sie zastanowic co sie stanie z psem kiedy nagle te tysiaki beda potrzebne na co innego.

Gość inga562222
a po zimie ?

Gość gjfguktf
co po zimie ? Może zostanie z nami

Gość Gość
tam se mieszkać ze zwierzętami może lepiej tam SOBIE mieszkać

Gość inga562222
Są wyprzedaże na allegro już od 150

Sacryficial Suicide ludzie cie skrzywdzili ? ale pies to nie wyjscie pies dopiero ci pokaze he he idzie tam gdzie micha

Gość gjfguktf
ostatnie posty to napewno nie pisala wlascicielka postu....sorry ale nie ma sensu z niektorymi z was pisac.... a za dobre rady bardzo dziekuje:):):)

Gość gjfguktf
wezmę 2 to będę mieć szczeniczki i zarobię na wakacje dla rodzinki, dzięki wszystkim poważnym, pa

Gość 666666666666666
kiedy ktoś chce psa to wiedz że już coś się dzieje .........

Gość bidny edziu jestes skoro
dla ciebie najwazniejszy jest dom, wazniejszy niz zywe istoty, w dodatku przyjacielskie.Ciekawe jak wytrzymujesz w kiblu w czasie wyprozniania sie - zatykasz nos?

Gość 666666666666666
wiecie, że w Austrii 287 tyś ludzi przyznaje się do sexu z psami ? to zboczony zachód zmierza do nas, u nas będzie to samo zobaczycie i jeszcze zatęsknicie za ciemnością i prostotą

Gość gjfguktf
**Mychol Jakby cos sie nie daj Boze wydarzylo to pieniadze napewno bym zorganizowala....nie pozwolilabym na uspienie jak moglaby byc operacja!!! Logiczne chyba kazdy kochajacy wlasciciel tak postapi nie zostawi swojego pupila w takiej sytuacja!!!!

A ważny jest dom bo mam żone dzieci teraz już wnuki, chce mieć ładnie i czysto, nie lubie chlewu i smrodu

Gość Gość
Sacryficial Suicide ludzie cie skrzywdzili ? ale pies to nie wyjscie pies dopiero ci pokaze he he idzie tam gdzie micha Po jednak wnioskuję że nie dość że masz animozje do ludzi, to jeszcze blade pojęcie o zwierzętach Spróbuj przekupić moje psy michą.

wyszkoliłaś je za pomocą nagródek (kiełbachy) ? he he dobra szkoda dyskusji, są ludzie co mają rodzinę i są odchyły co szukają innych wrażeń

Gość ypsylonik27
nie lubie psow

Gość Gość
edzio52 też mam rodzinę. I choćbyś przyszedł z pieczonymi żeberkami, nie pomogłoby Ci to . Widocznie zawsze kiepsko dbałeś o higienę zwierzęcia.