Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromna.,./.

czy kolczyki koła sa seksowne?

Polecane posty

Gość skromna.,./.

mój maz czasami mi mówi ze chcialby abym zalozyla kolczyki wlasnie kola,ze bym wtedy seksownie wygladala...a do mnie one jakos nie przemawiaja,nie wiem czemu...

Gość xendźia
już sa niemodne, i sa wiochą tak samo jak białe kozaczki

Gość Chcę Mu Sprawić MEGA Extasę
nie ważne co jest modne, a co nie. Mam jedne duże koła w kolorze srebrnym całkiem ładniutkie... I powiem Wam, że mojego faceta to bardzo "jara". Mam ogólnie bzika an punkcie kolczyków i mam ich baaaardzo dużo i są ładniejsze niż te koła... Ale skoro Jemu się bardzo podobają, to staram się raz na jakiś czas je ubrać :)

ubrać- czyli nosić. Trudno było się domyślić, co?:>

Gość skromna.,./.
no to ja juz sama nie wiem co myslec,ja w domu to w ogóle kół nie mam,bo zawsze w oko mi wpadly jakies ladniejsze niz kola,no ale wlasnie maz...co on sie uwzial tak na te koła,moze wypowie sie jakis mezczyzna?

skromna, jeśli Jemu się podobają, to może warto raz za ile się "poświęcić" . ....uwielbiam jego zachwyt, gdy mnie w nich zobaczy:) Dlatego ubieram je tylko i wyłącznie, gdy jesteśmy we dwoje bo sama również nie przepadam za nimi :>

ubieraj je tylko w domu :D facetów się nie pytaj, oni jak widzisz się nie znają

jestem zdania, ze niewazne czy modne czy nie, wazne, zebys Ty sie w nich dobrze czula. to wlasnie jest indywidualny styl a nie myslenie, zeby cos koniecznie bylo trendy :P

Gość gość
Kolczyki koła srebrne są świetne i sexy, dlatego sprawdź gdzie kupić je najtaniej :) www.srebropol.pl/kolczyki-srebrne-kola-k29-0