Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość fdafafaegfeg
dzialaja mi obydwie kamerki

Gość fdafafaegfeg
jak sie obsunela w dol, widzialam wyraznie cos niebieskiego, jak reka w rekawie na dlugi rekaw, kolor wyraznie niebieski z tylu stolika

Gość nikt nic nie ruszal
chcialam zauwazyc, ze kamerke oglada akutalnie ponad 200 osob jest tez inne forum niz kafeteria, ktore pisze o tej dziewczynie i nikt nic dziwnego ani obecnosci nikogo nie zauwazyl. Tylko Ty jedna. Pewnie! nic nie dzieje sie szczegolnego od 5 miesiecy, a tu nagle link na kafeterie i wielcy detektywi wszystko widza

Gość cholerna dzieciarnia
opanowała kafeterię:(

Gość nikt nic nie ruszal
A teraz nawet 360 osob

Gość a strzałów nie słyszałaś
w 3 sekundzie? :-D Szkoda mi czasu na gapienie się w śpiącą laskę. Każdy robi, co chce. Jakbym ja się tak filmowała 24 na dobę - to uznano by mnie za większego świra niż ją - ciekawe, czy można na tym zarobić? :-D

Gość nikt nic nie ruszal
spróbuj może być ciekawsze tylko nagrywaj po polsku lub chociaż po angielsku będzie jaśniej:P

Gość fdafafaegfeg
i wszytskie osoby ogladaja akurat z polski? watpie. Teraz juz ci nie udowodnie, nastepnym razem jak cos bedzie to nacisne print screen, jesli rzeczywiscie nikt nic nie widzial to...to nie wiem,ja to widzialam:/

ja nie widziałam nikogo, zauważyłam tylko, ze laptop się poruszył, ale możliwe, że faktycznie to ona się poruszyła .. nie widzę obrazu z peirwszej kamerki, zegar mi tam stoi

Gość sdfsfsdfsdfsdfds
Nie oglądajcie tego ! ta dziewczyna wychodzi z monitora i was zabije !ona wynajduje sobie tylko ofiare ktora chce usmiercic

Gość sdfsfsdfsdfsdfds
a tak na serio to fascynujace

Gość hmmmjj
znaleźli jej blog, gdzie mówi o jakimś skorumpowanym gliniarzu prześladującym ją i który wszczepił jej w ciało jakiś chip nazywany przez nią „verichip. Ten chip ma kierować jej snem (tzn. długości spania - tak przynajmniej wynika ze źródeł). Kobieta ma rozstawione kamery wokół jej mieszkania, których jest świadoma, także zapewne sama je rozstawiła. Rzadko (jeśli kiedykolwiek) opuszcza swoje mieszkanie, śpi 12+ godzin dziennie (ponoć na początku spała około 20h i tylko na 4h się budziła). Resztę dnia siedzi przy laptopie. Wydaje się wyjątkowo nieobecna, letargiczna, wyczerpana. Ponoć zachowuje się tak od 2009 roku. Mówi, że nie może opuścić swojego mieszkania z powodu tego chipu, boi się skontaktować z policją z powodu tego gliniarza, którego nazywa na blogu „P (ten inicjał pojawia się też na jej zapisach rozrzuconych wokół mieszkania). Kobieta pisze też, że ten gliniarz ją prześladuje/atakuje w mieszkaniu i wtedy obraca kamerę w inne miejsce lub ją wyłącza("But the psycho cop P disables the cam before he attacks me, sometimes changes the direction of the focus of cam showing the closet." - z jej bloga). Twierdzi także, że kamera zatrzymuje się zawsze w okolicach 7-10pm czasu koreańskiego, chociaż czas na kamerze dalej leci. Ponoć to prawda z tego co piszą anononymous, ja nie sprawdzałem. Według ludzi interesujących się tym tematem wynika z tego zajebisty przejaw schizofrenii paranoidalnej połączonej z narkolepsją, który możemy oglądać na własne oczy, w dodatku na żywo. Jedyne co temu przeczy (oprócz rzeczy wspomnianych wyżej), to fakt, że paranoik raczej nie mógłby tak spokojnie wytrzymać ciągłego obserwowania przez kamery, oraz to, że taką osobę ktoś musi utrzymywać! Ale pamiętam, kiedyś czytałem, że u skośnookich jest dosyć powszechna aspołeczność w naprawdę zaawansowanym stopniu. Takim, że potrafią kilka miesięcy, czy lat siedzieć w mieszkaniu bez wychodzenia "and nobody gives a shit". Może to ma coś z tym wspólnego.

Gość ona ma czym oddychać??
tak ma zakrytą tą twarz, że chyba raczej ciężko jej oddychać :o

Gość ktos cos ruszal
ktoś przestawil kamerę wczesniej bylo wiecej widac laptopa teraz widac niewiele

Gość moja kuzynka też ma schizofren
ię i ma podobne objawy. A z was to istne dziwaki, że coś takiego oglądacie.

Gość ktos cos ruszal
miala takie objawy tez 24 na dobe sie nagrywala i puszczala do netu?

Gość fdafafaegfeg
ha a jednak widzicie ze ktos przestawil stolik!! przesunal go do tylu,az laptop sie zsunal. czyli nie tylko ja to widzialam. normalnie zaczernie sie.

Gość nadine12123
nie rozumiem jak można NIGDZIE nie wychhodzic miesiacami czy latami jesli nawet ktos cie utrzymuje

Gość ktos cos ruszal
ona wychodzi. Ubiera biala kurtke, rozowa czapke najczesciej i wychodzi. Za tymi kartonami sa drzwi wyjsciowe, a za nimi klatka schodowa. Zawsze gdy jest nieobecna rozciaga czerwony sznurek. Zazwyczaj ma ze soba torbę. Nie wiadomo gdzie wychodzi i po co. Moze na zakupy. Kilka razy zabrala ze soba jeden mniejszy karton.

Gość ertertert
hmmmjj > dzięki za dodatkowe informacje, ciekawe to

Gość ale ona wychodzi
kiedyś nawet kilka razy w ciągu dnia. Ktoś tu (chyba na pierwszej stronie) podawał linka do forum, gdzie dyskutują na jej temat.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ona gdzieś zniknęła czy się tak zwinęła?

Gość ertertert
ona tam leży, ale przewróciła się na prawy bok

Gość dfdsd
chyba zawinęła się

Gość moznaaaaa nie wychodzic
z domu. Schizofrenicy tak mają. Wymyslają też podejrzenia: że ktoś ich śledzi, coś im wszczepił, itp. Potrafią godzinami siedziec w jednym miejscu. Wam wydaje się, że ona nic nie robi, a w jej mózgu w tym czasie dzieją się przeróżnosci, tak jakby jechała kolejką górską, ma tyle doznań. To uszkodzenie mózgu, więc co się dziwicie gimnazjaliści, że ktoś się tak zachowuje. Jaralibyście się też tak samo ogladając kogoś w spiączce? Tu prowadzi blog polska schozofreniaczka i gdy czuje się gorzej lub zmniejsza dawkę tabletek to zaczyna byc podejrzliwa, wydaje się jej, że ktoś ją podpatruje, przechwytuje jej myśli, tid. http://schizoidalna.blox.pl/html http://oblicze-schizofrenii.blog.pl/

Gość khgjyguy
Kurczę ja już się pogubiłam... jest jakaś kamera co nadaję cały czas? dajcie linka

te pudła,butelki i sznurki pod drzwiami to może poustawiała żeby słyszeć jak ktoś będzie wchodził do mieszkania ... wtedy pudła pospadają, dziwna ta historia