Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość O!Rusza się!
Ruszyła brwią!Widzieliście?!Ruszyła brwią!!Musieliście to widzieć!Jeśli tego nie widzieliście to kłamiecie albo jesteście w spisku z Nią!!

Gość podglądacz chipi
Stary Skoptofil ----> no nie ma niestety :classic_cool:

Gość eterrereyyte
"szkoda że kamera nr 4 ta w kibelku jest tylko dla zalogowanych" nie ma, nie wierzcie w to gosia - powinnaś widzież kuchnię (z pudłami pod drzwiami) i pokój (w którym dziewczyna teraz śpi). Jeśli nie widzisz pokoju, to odświeżaj stronę

Gość Podglądacz C(z)ipy
:classic_cool:Rusza mi się:classic_cool:W spodniach mi się rusza:classic_cool:

Gość slyszalam juz w październiku
Wychodzi pewnie, ze wychodzi. A ze widac ja bylo na ekranie to przeciez skoro nadaje do internetu to, to musi czasem skonstrolowac, ale pewnie nie patrzy 24 na swoje osbicie w monitorze i obraz z kamer robi tez inne rzeczy i pewnie to ukrywa. Musi wychodzic po jedzenie, bo nigdy nie zarejestrowaly kamery obecnosci kogos innego chyba, ze glowne wejscie do domu nie to za kartonami ale jeszcze inne znajduje sie w innym miejscu i ktos rzeczywiscie cos tam jej podaje do jedzenia. Ale nie sadze. Raczej jest sama i pewnie wychodzi na zakupy pewnie wybiera takie pory dnia by nikogo nie spotkac.

Gość nie jest fajnie
ale dziwne, że ona tak śpi i się nie rusza prawie, ja się rzucam jak śpię :o

Gość podglądacz chipi
W sumie w całej tej historii nie byłoby nic dziwnego, ot chora psychicznie osoba itd, ale jak ja bym zaczął tak żyć, to po miesiącu czy dwóch niemiałbym już internetu, prądu, wody bo by mi odcieli, więc ją ktoś musi sponsorować

no ona potrafila nawet 20 godzin spac i sie nie ruszac. Tak jak jest napisane na pierwszej stronie na wejsciu, ze jak zostaly zlokalizowane jej nagrania wszyscy sadzili, ze jest martwa, bo w ogole sie nie ruszala. Dopiero po dlugich godzinach przebudzila sie i zaczela funkcjonowac.

przed chwila tak gleboko oddychala:d pewnie ma koszmary:d sni jej sie , ze milion osob , widzi ja codziennie przez kamery zamieszczone w jej domu:D:D

szopenowa jest bo dziewczyna najwyraźniej nie lubi ciemności. W nocy widno, w dzien widno.

Gość Tomek[mistyczny]
Głupcy.Wpadliście!Ona was widzi.To Demon który pochłonie wasze dusze za grzech ciekawości jakiś stracić może do piekieł.

Gość nie jest fajnie
chociaż nie ma problemu ze spaniem :D

widocznie ma pieniądze, bo i dwa laptopy i na jedzenie ja stac i na prąd. Wiec ,albo ma rodzine, albo sama jakos zarabia, albo wersja jej: jest wieziona i jej oprawca ja utrzymuje i daje jesc.. chociaz gdyby tak bylo to czy mialaby internet? racze nie. No i jednak czasem gdzies wychodzi. Wiec ta wersja z policjantem nie jest prawdziwa, szkoda, ze nie rozumiem co ona tam nam przekazuje zna ktos dobrze angielski? bo sa przetlumaczone z koreanskiego na angielski jej slowa, ale ja na tyle angielskiego nie znam by to dobrze zrozumiec

Gość Telewizory i kamery
Tak to prawda.Ona też widzi wszystkich którzy ja widzą.To tzw transmisja typu bilateralnego.

Gość nie lekceważcie kartonów
niektórzy nie pamiętają swoich snów, a ileś tam procent ludzi (chyba 8) ma sny tylko czarnobiałe :) ja tez śpię nieruchomo, jak mumia :P choc oczywiście nie co noc ;)

Gość podglądacz chipi
niewątpliwie ma coś z głową i niewątpliwie ma kasę na takie życie, raczej nikt jej nie więzi, bo wychodzi czasem i wraca, ubzurała sobie coś. A to spanie po 20 h jest faktycznie nienormalne

No jest zlokalizowane miejsce jej zamieszkania, ale raczej wydaje mi sie, ze malo kto o niej pewnie wie w tej Korei. Albo nie jest to dla nich zadne niezwykle zjawisko wiec sie tym nie interesuja. A nam na nic sie zda jej adres i tak. I tak nie pomozemy jej. Ale podobno prosi o pomoc chociaz ja tam nic nie rozumiem.

Gość eterrereyyte
"po miesiącu czy dwóch niemiałbym już internetu, prądu, wody bo by mi odcieli, więc ją ktoś musi sponsorowa" nie pomyśleliście o tym, że może dostaje coś w rodzaju renty??

Gość Podglądacz C(z)ipy
Dlatego ja założyłem już dwie godziny temu specjalne lycrowe błękitne spodenki które mocno i szczelnie opinają me uformowane na siłowni pośladki jak i podkreślają ma męskości.Jestem bardzo przystojnym brunetem w graniach dwóch metrów o wysportowanej sylwetce i śniadej cerze.Mam bardzo dobrze ukształtowane mięśnie nóg. :classic_cool: Doskonale wiem iż śni ona teraz o mnie w swoim łóżku:classic_cool:A gdy się obudzi specjalnie zatańczę dla niej nago:classic_cool:Ole!!

Gość goska111111111111112
eterrereyyte- odswiezam uz dobra godzine i tylko ta kamera z kartonami

Gość podglądacz chipi
no to dobre renty mają w Korei w takim razie...

Gość podglądacz chipi
goska ---- ta kamera nr 2 słabo działa dziś, rzadko coś widać ale to kamera która pokazuje to samo co nr 3 ale z innej perpektywy, z góry i dalej

ona wcale do zycia duzo tej kasy nie potrzebuje. Bo niewiele je, myje sie co 5 dni wiec wody malo zużywa tylko ten prad najwiecej ciagnie. Stac ja bylo na dwa lapki, na kamery wiec nie jest źle. Kurcze ja rozumiem, ze ktos lubi samotnosc, nie potrzebuje luskusow, kontaktow z innymi ludźmi, zyje w odospobnieniu w dziwnych warunkach, ale na kij to nagrywa to ja tego nie czaje.