Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość chipii
a co Tobie da jej nazwisko? jesli nawet go uzyskasz?

Gość do Anioł_Stróż
zadzwoń, zadzwoń i jak będziesz dzwonić to podłącz się do jakiejś kamerki, żebyśmy mogli odpowiednio zareagować i w razie czego ci pomóc jakby ci telefonicznie chcieli "chipsa" do łba wszczepić.

Gość nbuysggpippahahaha
taks bedzie robic vampire switch blood czy co tam jak juz DOTRZE DO NIEJ,ZE JEJ ZAMORDOWALI TE CHRZESNIACZKE I NIC JEJ ZYCIA NIE WROCI.ALE SAMA SOBIE WYKRAKALA W POLSKE CZARY ZABRONIONE ;P

Gość do chipii
nazwisko może dac bardzo dużo. Znając nazwisko zadzwonię do ITV, tam stacjonują wróżki i inne czarodziejki i poproszę o przepowiedzenie przyszłości tej biednej dziewczyny :-(

Gość AumA
No dobra.A teraz na poważnie.Myśle,że skontaktowanie się z tą firmą ale w odpowiedni sposób może stanowić duży krok do wyjaśnienia sprawy a w tym i tego iż być może dowiemy się jak sprawy stoją.List musi jednak zostać zredagowany w odpowiedniej formie.Taką zwykła korespondencję mogą oni poprostu olać.Należy nadesłać im list w języku koreańskim a także w angielskim.Musi zawierać konkretną prośbę lub żądanie.Myśle,że pomóc mogłaby też tu korespondencja np do jakiejś placówki eksterytorialnej władz Korei w Pl.Np konsulatu.Trzeba napisać to w tonie życzliwym ale i konsekwentnym.Chodzi o wyrażenie troski o tę osobę i to iż bez wg na miejsce i kraj jaki zamieszkuje nie jest to nadawcom listu obojętne.Tak to widzę.

Gość do AumA
a najlepiej niech Anił Stróż wybierze się samolotem do Korei i odwiedzi dziewczynę. Fajnie będzie oglądać na Kamerce jak nasza bohaterka słyszy pukanie, otwiera drzwi a my zamieramy a następnie robimy pod siebie widzą parszywą twarz Anioła Stróża. To dopiero byłaby akcja.Nie?!?

Gość Dr Director_
15:25 nbuysggpippahahaha No ty to chyba faktycznie od dłuższego czasu leków nie bierzesz.Bardzo źle.To nie jest sposób na rozwiązanie twoich kłopotów.

Gość buahhahaa
ale dziecinada. Kiedyś emocjonowali się łańcuszkami szczęscia lub nieszczęscia a teraz polecą po huj wie co do swej idolki z Korei

Gość Moniczka 939393
Ale numer, pierdnęła aż poszedł dym z dupy. Czuję, że dziś będzie ostro w nocy prykac.

Gość Auma
Wbrew pozorom to najlepszy sposób.Latanie samolotem to oczywiście kuriozum.:classic_cool: Ale bądź co bądź to lepsze i niz robienie z tego zasranej sensacji tak jak to trwa już kijka miesięcy na tym chanie całym gdzie z jednej strony wszyscy się egzaltuja jak to trzeba sprawę monitorować a z drugiej strony nikt nie podejmuje żadnych tzw racjonalnych kroków jakie można uznać za obywatelskie bo liczy się cyrk i widowisko co typowe dla tego typu społeczności skupionych wokół taki board'ów.Jak się by tak zrobiło to prędzej czy później wiadomo byłoby czy to ma sens czy nie.

Gość Auma
*Mam na myśli wysłanie właściwej korespondencji na właściwy adres.Oczywiście nie latanie samolotem do Korei.Żeby była jasność:classic_cool:

Gość do AumA
jakaś Ty pomocna!!! Chcesz pomagać zwyczajnej Koreance, a weź Ty dziewucho może najpierw pójdź na dworzec w Polsce i zobacz jak żyją tam bezdomni - głodni, zziębnięci,bez dachu nad głową, srający pod siebie. Może zacznij od swojego podwórka wyciągać pomocną dłoń, a nie pchać się do Korei, co? Co za pierdolnięte towarzystwo się znalazło, wyjazd do Korei, telefony i emaila, bo Koreanka za długo spi, ma parę pudeł w pokoju, sznureczek, prowadzi blog, ma połączenie ze światem i jej tak dobrze

Gość POMOC NA WAS CZEKA
- hospicja, szpitale, schroniska dla psów, domy dziecka....itp. Na dodatek (zdziwicie się zapewne), ale to wszystko w Polsce! - tam skierujcie swoją energię forumowicze od 7 boleści!

Gość That's the point))
Zachowuje się nienormalnie.Sprawia wrażenie osoby funkcjonującej w jakimś napięciu psychotycznym choć jej dość swobodne opuszczanie pomieszczenia w celu dokonania zakupów jak i to iż nie funkcjonuje ona w zasięgu kamer naprawdę 24h/dobę nie ułatwia oceny jej jako osoby która pomocy bezwzględnie z zewnątrz potrzebuje i na tym polega specyfika tego problemu. Tak obserwować można tę osobę miesiącami.Ciągła tego jednak obserwacja przez dłuższy czas bez jakichkolwiek konkretnych kroków wskazujących na to iż chce się takiej osobie w ogóle pomóc sama w sobie zakrawa na szaleństwo.Generalnie ten przypadek jest o tyle szczególny że na jego podstawie można też snuć pewne wnioski pod adresem kondycji psychicznej samych obserwatorów zachowania tej osoby.

Gość xaxaba
Ona śpi czy gdzieś polazła?

do AumA Ojj Matka milosierdzia ciekawe czy twoje gadanie przeklada sie na jakąkolwiek pomoc plebsie bo gadac kazdy umie Na calym swiecie jest bieda i nic na to nie poradzisz a to przypadek szczegolny] weszlac tu na chwile zobaczylas kamerki i juz oceniasz i podsumowujesz cala sytuacja a tak naprawde gowno wiesz..

Gość oj szczególny przypadek
to głodujące dzieci, a nie dorosła Koreanka, która sobie kręci filmy z własnego życia i pewnie jak wychodzi z chałupy to jak jej nie ma zalewa się z z takich idiotów jak wy, a jak się wyśmieje, to wraca.

Gość jedno pytanie
jak długo już można ją tak obserowac w internecie?

Gość sorbetta lo
Aniol Stroz wiem , ze ty zorientowana w temacie bedziesz. Wiesz od kiedy chip spi? patrzylam o 11 czasu naszego to spala teraz tez spi, budzila sie od 11?

Gość obserwacja to podlądanie
bez wiedzy podglądanego, a wy ją oglądacie, bo ona tak chce, tak jak jakis film i ona robi to celowo. Poza tym ona swietnie wie co i jak podłączyc i odłączyc. Pewnie z tego ma kasę. Na dodatek nie wiem co tam ciekawego. To, że trochę nawymyslała... Ja zrobiłbym to lepiej.

Gość AumA
do AumA Źle mnie zrozumiałeś.Ja sobie doskonale zdaje sprawę z tego jaka jest sytuacja chociażby w naszym kraju i kto pomocy potrzebuje naprawdę.Jest mnóstwo osób jakie mają gorzej niż ta osoba. Doskonale wiem o czym piszesz. Wszędzie jest zachowana pewna rozsądna kolej rzeczy jakiej poczucie wiele osób pod wpływem mediów może zatracić.Nawet w matematyce musi zostać zachowana dla prawidłowego wyniku odpowiednia kolejność wykonywania działań[przykładowo najpierw działania w nawiasie]. Ktoś tu kiedyś słusznie napisał o pokoleniu podłączonym pod net i tym,że gdyby ktoś pod blokiem nawet kogos chciał zarąbać to być może nawet nie wyjrzeli by za okno a jeśli pokaże im się coś w internecie to rodzi to jakaś wręcz histerie.To ma swoje dobre strony też ale "solidarna reakcja"wobec zła powinna być nie efektowna a efektywna.Stąd moje stanowisko jakie napisałem o liście i nic ponad to.Szczerze??Wolę walczyć z krzywdą zadawaną zwierzętom[choćby na całym świecie]niż bawić się w poschizowany cyrk na kimś kto poprostu tam gdzie jest potrzebuje prawdopodobnie pomocy psychiatry albo robi se jakieś hardcore'owe jaja ze wszystkich chcąc zwrócić na siebie uwagę.

obserwacja to podgladanie Ojj oczywiscie kryje sie milion mozliwosci ze moze udawac,robic to za kase...itd itd ale to dzieje sie dlugoo i widac jak wstanie ze ma problemy z osobowoscia... tudziez zostala porwana albo sobie to uroila moze to jest fake:D jak narazie ciezko sie temu ku sklonic.... bo widac ze cierpi czas pokaze w jakim kierunku to pojdzie

Gość Auma
do AumA Źle mnie zrozumiałeś.Ja sobie doskonale zdaje sprawę z tego jaka jest sytuacja chociażby w naszym kraju i kto pomocy potrzebuje naprawdę.Jest mnóstwo osób jakie mają gorzej niż ta osoba. Doskonale wiem o czym piszesz. Wszędzie jest zachowana pewna rozsądna kolej rzeczy jakiej poczucie wiele osób pod wpływem mediów może zatracić.Nawet w matematyce musi zostać zachowana dla prawidłowego wyniku odpowiednia kolejność wykonywania działań[przykładowo najpierw działania w nawiasie]. Ktoś tu kiedyś słusznie napisał o pokoleniu podłączonym pod net i tym,że gdyby ktoś pod blokiem nawet kogos chciał zarąbać to być może nawet nie wyjrzeli by za okno a jeśli pokaże im się coś w internecie to rodzi to jakaś wręcz histerie.To ma swoje dobre strony też ale "solidarna reakcja"wobec zła powinna być nie efektowna a efektywna.Stąd moje stanowisko jakie napisałem o liście i nic ponad to.Szczerze??Wolę walczyć z krzywdą zadawaną zwierzętom[choćby na całym świecie]niż bawić się w poschizowany cyrk na kimś kto poprostu tam gdzie jest potrzebuje prawdopodobnie pomocy psychiatry albo robi se jakieś hardcore'owe jaja ze wszystkich chcąc zwrócić na siebie uwagę.

Gość do Anioł_Stróż
Ty też masz problemy z osobowością. Wydaje się, że zatrzymałaś się na poziomie rozwoju sześciolatka.