Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość słyszałam już w październiku
a rozumiesz coś z tego? może po koreańsku napisała coś nowego jakieś wskazówki.

Gość podglądacz chipi
kurcze, bzdury gadam, niedokładnie czytałem - widzę że ten mail jest nowy, faktycznie, oczywiście że nic nie rozumiem

Gość podglądacz chipi
jedynie zdjęcia z tego maila niektóre już gdzieś były. Mogłaby po angielsku napisać, więcej ludzi by ją rozumiało...

Gość retrryryer
poszla na impreze, juz po 20 u niej. W tym mailu pewnie nie ma nic nowego, te zdjecia juz sie gdzies przewijaly. jezeli chcialaby kogos tym bardziej to moglaby odpisywac bardziej hmm od serca itd

Gość podglądacz chipi
nie widziałem żeby zakładała kreację sylwestrową, obstawiam że wróci niedługo

wydaje mi się, że coś za często wychodzi teraz. Coś musi załatwiać, bo zakupy nie wchodzą w grę przecież mogłaby robić je co 3 dni spokojnie i by jej wystarczyło. Widać, że w innym celu wychodzi. Normalna osoba robi codziennie zakupy, ale ona normalną osobą nie jest i dziwi mnie, że tak często zaczęła wychodzić.

mnie też dziwi to jej wychodzenie, jak wyszła rano to ok, ostatnio tak wychodziła, po jedzenie chyba ale nagłe wyjście to teraz jest niestandardowe u niej

szczególnie, że jeśli wychodzenie sprawiałoby jej trudność, bo się boi to powinna unikać jak najmocniej wychodzenia, a zakupy robić rzadko i na zapas. Moim zdaniem to trwa to już za długo i dziewczyna się łamie i nudzi. Dlatego robi sobie odpoczynek od udawania i wychodzi by normalnie żyć. Przestaję wierzyć w jej problemy.

moim skromnym zdaniem wyimaginowała coś sobie, niestety powodem może być brak zajęcia, osoby które nie muszą pracować często nie funkcjonują normalnie, a szczególnie osoby młode jak ona. co nie zmienia faktu że wciąż ją oglądam :)

Gość sasasasas
TŁUMACZ GOOGLE Z KOREAŃSKIEGO NA POLSKI PROSZĘ http://translate.google.pl/#ko|pl| nA JEDNYM Z FORUM PISZE ZE DZISIAJ O PÓŁNOCY JEJ CZASU MA DLA NAS NIESPODZIANKE

Gość ghdy
Przeniosłam sie t z paranormalnego forum bo tam gorsze czuby siedzą niż ta dziewczyna i wielkie pretensje że ktoś się dziwi że wyszła z domu. Ano dziwne że wyszła bo oglądam ją od kilku dni, obczytałam chyba wszystko co mogłam i takie wyjścia o czymś świadczą. Zawsze wychodziła raz dziennie, przewaznie rano, a dziś ile razy już wychodziła? 3 - 4 razy? Poza tym trzeba wziąć pod uwagę że o tej porze zawsze już spała - u nich juz zaraz 21 a ona już o 17 smacznie chrapała na boczku.

heh, no na paranormalnych są strasznie nadęci, jak by podchodzić do tematu tak czysto merytorycznie i bez oftopów to w ogóle temat chipi powinni zamknąć, bo nie o czym pisać

Gość ghdy
...albo zrobi sobie harakiri na oczach kilkudziesieciu widzów.

Gość magik 990
zarabia na ogladalnosci i kliknieciach w linki naiwniacy ;)

Gość ghdy
No własnie, tam same wielkie państwo siedzi. To ze dziewczyna wychodzi i że to wzbudza sensację jest zrozumiałe przecież ona się odseparowała od ludzi więc taki nagły kontakt i wychodzenie jest czymś dziwnym.

Gość magik 990
poszla po leki albo sznur i popelni samobojstwo na waszych oczach,a wy nic nie bedziecie mogli zrobic

Gość malwinkaaa 2333
dzis jest sylwester co w tym dziwnego poszla napewno na imprezke.

Gość Aniol_Stroz
jem kupe :classic_cool:

Gość Anioł_Stróz
jestem najwieksza kretynka na forum :classic_cool:

Gość ghdy
a ktos może widział jak wracała z tych wyjść? miała coś z sobą oprócz tej swojej torebki?

a jakieś źródło tej informacji o niespodziance? Ja nie poszkiwałam tłumacza google, bo to ten translator jest mi znamy. Mam problem ze skopiowaniem tekstu z pliku pdf. Po prostu nie umiem. A przepisywac koreańskich literek tez nie jestem w stanie. Trzeba plik zmienic na zwykly wtedy sie pokopiuje tekst i wrzuci na translatora.