Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość Lolka Ferrari
Jak wszystko wyniosą z hali to najwyżej im powiesz że to był stan wyższej konieczności bo musiałeś chip chan monitorować.Napewno to zrozumieją.

Przykładając szczególną uwagę na pozycje kartonów u wyjścia z bunkru chip-chan staram się prowadząc już kilkugodzinną intensywną obserwację odnaleźć ukryty sens pozycji papierowych konstrukcji w jej kuchni.Niezwykle istotne wydają sie mi być delikatne drżenia sznurków i taśmy rozpiętej w jej pomieszczeniu - zauważyłem na przestrzeni 12 h aż dwukrotny taki ruch!!! :O :O :O Trzymając nieustannie palec wskazujący lewej ręki na przycisku laptopa Print Screen, czuwając nad wykonywaniem regularnych zrzutów ekranu w odpowiedzi na najmniejsze znaczące zmiany położenia kartonów lub niedostrzegalne przemiany grymasu na twarzy kimającej chipi mam po raz kolejny przeczucie!!!! :O Dodatkowo od 7h gładzę swoją prawą dłonią swój nabrzmiały żołądź,co utrzymuje mnie w stanie ciągłej nadchodzącej ekstazy jaką staram się utrzymać synchronizując obrazy z kamerek z moimi procedurami masturbacyjnymi w oczekiwaniu na nagły i niespodziewany finał!!! Chwilo trwaj! :) Kartony wzmagają moje napięcie - to takie podniecające. I love chipi!

12skizlo chyba mózg ci skisl:D podszywie tej durnej idiotki:D ironia to ci sie hujem wylewa:D az nad to sie usmiałem i ide sie wysrac i pomysle o tobie w trakcie tej czynnosci Oby papier w kiblu byl biala suko:D

Gość Wow yo yo
:D:D:D:D

Gość Juon back
Podglądacz chipi-Czyżbyś monitorował życie intymne pensjonariuszy jednego domów spokojnej starości??

Gość Aneta z Grudziądza
KOCHAM PODLGADAĆ MOJĄ MAŁĄ CHIPI JAK SPI A czy kocha się pan kochać również dłonią?

Zamilcz kooooorwo :O Sporządzam własnie jako kolejna osoba wnikliwy harmonogram intensywnosci moich indywidualnych erekcji skorelowany z obrazem monitoringu chipi. Przygotowana rolka papieru toaletowego na podorędziu (jak u Anioła Stróża) czeka w milczeniu na moją explozję :O

Gość Janek Kameramen
Piszcie co chcecie.Mnie to też wciągnęło.Siedzę zahipnotyzowany juz 3 dzien i wiecie co?To jest lepsze jak najlepszy relaks!

Gość Csi crux
To jest lepsze niż seks.Bo jest ciekawsze!

Gość nie mam pomyslu na pseudonim
Też mi się zdaje, że dziewczyna jest chora.:) Skąd ten policjant miał ten chip i JAK JEJ GO WSZCZEPIŁ? Wystarczyło by iśc do szpitala, żeby jej to wyjęli skoro nikt jej nie wierzy i mają ją za psycho - niech jej lekarz to wyjmie, a ona udowodni, że to prawda. Niech jej ktoś meila napisze, bo może nie wpadła na to. :D :D :D

Gość Serio pisze!
Jestem od początku z tematem.Napisze wam że to jest coś! Taką obserwacja.To wytęża umysł i zmysły.Jest taka intrygująca ta sprawa.Chce być z ta sprawa na bierząco cały czas!

Gość Hrabia Dorian
Witam.Wiecie co.Początkowo też myślałem że ta osoba ma coś niepokolei w głowie ale jednak myśle że tu chodzi o coś więcej.Trzeba być cały czas bo coś może się wydarzyć.Odświeżam kamerki non stop. Za każdym razem jest coś inaczej i to też intryguje.Wydaje mi się iż tam ktoś jest w tych pomieszczeniach.Ps czy można dostawać stałe powiadomienia w tym temacie??:classic_cool:

Gość Jr saper
O co tu chodzi w tym temacie.Ta laska jest z Pl?Weźcie mi napiszcie tę całą historie bo musiałbym być chyba z lekka porąbany by to przetrawić. Tylko migusiem bo czasu nie mamO co tu kamann??

własnie wysyłam do chipi na maila wiadomosc z propozycją żeby zainstalowała kolejną kamerkę wycelowaną non stop w okolice jej krocza i waginy - to powinno mi pomóc jak sądzę w zrozumieniu problemu.Mam troche zgryzu z przetłumaczeniem na koreanski przez tłumacza google ale chyba powinna zrozumiec>?????

Gość Jolka Fasolka
Ale o co chodzi??Weźcie mnie wprowadzcie w ten temat. Tylko delikatnie bo jestem bez ubrania.