Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaa35
niech nawet będzie przesaldowana i dręczona! (choć na to nic wskazuje). zyje sobie spokojnie, nagrywa filmiki, wielu z was żyje zapewne podobnie. Uważacie, że to najgorsze co człowieka może spotkać? To ja wam mówię, że obok was jest o wiele więcej tragedii.

Gość ciastkowa mysiulka
nie no ty to chyba nie do mnie napisałas. no ja mam wrażenie że wy macie problemy z czytaniem tekstu. pisze jasno i wyraźnie że nie mam takowej możliwości. gdybym miała już dawno bym to zrobiła. i błagam naucz się odróżniać post od postu, bo coś Ci się niuniu pomylilo

Gość Helka from Hell
Ciastkowa Mysiulka " zacytuj mi proszę gdzie napisałam że jej nie wierzę? oczywiście w takiej sytuacji zamiast coś robić siedzmy i ją oglądajmy. braawo gratuluje podejścia" Bo oni tak już mają.To jest to samo co np 4chan i te wynaturzone amerykańskie przygłupki jakie tam dopią 7/24h-też by tylko oglądali,spekulowali(ostatecznie wpadali na jakieś kompletnie idiotyczne scenariusze załatwienia sprawy)i konsekwentnie obchodzili racjonalne próby załatwienia sprawy jakby ich nie dostrzegajac.To co już tam na tamtych forach się dzieje to festiwal debilizmu.Tu przyjmuje to jednak jakaś taka lajtową formę ale jednak też wydaje się iż coś na kształt podobnego mechanizmu tu funkcjonuje.

Gość habidmlokf
ah mamy kolejny wątek po policyjnym , chorobowym ,kiblowym,sexualnym, spadkowym ,polityczny...niedługo okaże się ze hugo chavez eksperyment sponsoruje w spółce z nimi

Gość WALDEKMD
LEPSZY CZIP W MÓZGU NIŻ GENETYCZNA SIECZKA W SPADKU PO WASZYCH INTELIGENTNYCH INACZEJ PRZODKACH, KTÓRĄ WIĘKSZOŚĆ Z WAS PREZENTUJE. MOŻE WAM POTRZEBNA POMOC PSYCHIATRYCZNA BARDZIEJ NIŻ JEJ JAKAKOLWIEK!!!!!!!

Gość habidmlokf
korzystasz z kafeterii to maila nie umiesz sknocić do ambasady netu nie masz? maila nie masz ?...jakich ci ku,,,wa możliwości brakuje ,chyba intelektualnych

Gość ciastkowa mysiulka
Helka from Hel niestety zauważyłam to, no ale to oni twierdzą że to my jesteśmy obojętni na los innych. żenujące

Gość dobre sobiee
pisze o pomocy,ale jak samej coś zrobić, to brak możliwości. Pewnie z netu korzysta w bibliotece, buhhahah, ale debilka

Gość barakac
Żeby wysłać maila to najpierw trzeba go napisać. A zrobić to należy w bardzo umiejętny i przemyślany sposób bo w przeciwnym wypadku zostanie to zignorowane.Dlaczego miało by być uwzględnione z urzędu?Myślicie kur... że to wszystkie takie proste jest?

Gość habidmlokf
wkurzają mnie ludzie co chca się wyzbywać innymi ,i jeszcze każe mi zaczepiać jakichś Polaków na gg który są w Seulu. masz do niej tel bezpośredni dzwoń , pomagaj jak tak chcesz, masz maila na forum podanego pisz. kto ci broni

Gość habidmlokf
a czyli braki intelektualne nie umie maila stworzyć i jeszcze pewnie go przetłumaczyć na ang. pomagierka jak z koziej dupy trąbka

Gość ciastkowa mysiulka
kochanie ale Ty się nie unos. nie ma takiej potrzeby. jeśli Cię to interesuje już Ci tłumaczę. otóż korzystam z tak zwanej telefonii komórkowej co nie daje mi możliwości zamiłowania się na konto e-mail, bo zwyczajnie zbyt długo to trwa, a uwierz że tyle ludzie nie żyją:) niestety nie mam aktualnie dostępu do komputera stacjonarnego tudzież laptopa, gdyż wyjechalam w sprawach służbowych;) niestety komputer nie jest mi tak niezbędny do życia jak telefon komórkowy dalej zwany komórka. mam zbyt niski transfer bo tylko 10mb/s gdyż darmowe 100 mb/s już mi die skończyło. mam nadzieję że wyjasnilam jakoś w miarę dokładnie i na twoim poziomie;)

Gość do do m ysiulki
Ciastkowa Mysiulka " zacytuj mi proszę gdzie napisałam że jej nie wierzę? oczywiście w takiej sytuacji zamiast coś robić siedzmy i ją oglądajmy. braawo gratuluje podejścia" To było do mnie? Przecież ja nie pisałam tego do Ciebie tylko do tej osoby, która pisała do Ciebie...

Gość Life Magazinnier
Jasne może każcie jeszcze Ciastkowej wysłać maila z przecytowaniem wszystkich spiskowych teorii które zostały tu zaprezentowane? Ej ruszcie głową.Tu też trzeba dyplomacji.Myślicie że ambasady to nie mają spamu.Kiedyś w telewizji pewien konsul opowiadał o tym jak przez dwa miesiące ktoś wysyłał maile z prośba o pomoc w zakupie środków na przeczyszczenie.

Gość pisaliście że chcecie
powiadomić Policję. Możecie to zrobić jutro, tam gdzie mieszkacie. Polska Policja sprawę przekaże do Policji w Korei. Pewnie wam teraz łyso. A Pani od tego emaila i pomocy, to jakby chciała to parę słów napisała i przetłumaczyła to u tłumacza.Wszystko jest takie proste.

Gość Kazimiera van Bastin
habidmlokf Zatem proszę podyktuj treść korespondencji jaka twoim zdaniem będzie wystarczająca do tego by sprawę załatwić a o wysłanie i translację już się nie martw.Proszę.

Gość rena**********
dobra ja napisze maila w angielskim i wyśle ze swojego blackberry nie ma problemu (mam tyle transferu że 100 emalili moge wysłąć) tylko pytanie po co? jak to juz zrobiono na 4chanie???

Gość ciastkowa mysiulka
rozumiem również twoje zakompleksione ego które nam tu świetnie przedstawiasz. dla twojej wiadomości w twoim wieku siedzialam i uczylam się angielskiego francuskiego i wloskiego zamiast spędzać czas na forum i wyzywaniu się na innych. rozumiem jednak koleżankę która nazwała mnie debilka. wierze że stać Cię na więcej :*

Gość habidmlokf
Wiecie co?Sorry za taki mały off top ale czasem się zastanawiam jakby to było gdybym dla odmiany zamiast tylko ogolił sobie brwi i głowę?

Gość ciastkowa mysiulka
przepraszam zmylil mnie Twój pseudonim

Gość do ciastkowa mysiulka
www.żal.pl - taka załosna jestes, że załozyłam ci stronkę

Gość habidmlokf
to ciastkowa chciała pisać nie ja i nami się chciała . ale jak chcecie to proszę bardzo związku z obawami Pani ciastkowej dotyczącej sytuacji życiowej Pani verichip prosze o zainteresowanie się w/w osobą .

Gość do ciastkowa mysiulka
Tzn jesteś na liście oczekujących bo póki co jak tam promienieję jako swoisty gwoźdź programu i wzorzec dla potomnych:)

Gość ciastkowa mysiulka
już chciałam Ci podziękować, ale niestety moje kochane rodzeństwo również używa czasem tego zwrotu z czego wynika że jednak nie dla mnie zalozylas w/w stronke. nieładnie przypisywać sobie sukcesy innych oj nieładnie:)

Gość ta cisatkowa tak
mądra i wykształcona, a paru zdań nie potrafi ułożyć?!? Całe szczęście ktoś jej już pomógł w ułożeniu zdania, które jest kwintesencją tego o czym piszecie.

Gość zaco
no i co z tą petycją? kto pisze kto tłumaczy kto wysyła a kto podpisuje? bo już nie łapie