Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Podgladacz- a jak wygląda matka czwórki dzieci Twoim zdaniem ? :P Koniecznie workowate dresiaki, poszarpane kłaki, zaniedbana, łoczyska podkrążona, brak żeba na przodzie ? :D:D:D Dla ludzi jakaś odskocznia od normy to już atrakcyjny temat do rozmów, a raczej plotek. Jaaa tam się uważam za mega wyrozumiałą i tolerancyjną :P Myślę że moimi przeżyciami mogłabym obdarować z 10 osób. I nie przesadzaj z tym zdjęciem podglądaczu drogi bo jeszcze mi się w głowie poprzewraca. Zdjęcie nie oddaje rzeczywistości, to tylko jedno ujęcie, a ja na każdym zdjęciu wychodzę inaczej :P i tak jak pisałam człowiek zwykle wybiera w swoim mniemaniu najładniejsze żeby się dowartościować. hmmm ale to chyba takie oszukiwanie siebie, troszeczkę :D

Chan-ka przyznaj sama ze kazda kobieta jest po troche próżna i łasa na komplementy ;) Czekam na to zaproszenie ;)

noo własnie muszę się nauczyć dziękować za komplementy : to takie typowe że każda się wzbrania od tego. Anna jesteś zła :P miałam kilka szczegółów i znalazłam :D a jak zobaczyłam twoje zdjęcie to mi się gęba roześmiała a jak już zoabczyłam te słodkie szkrabiki to już geba na calego uśmiechnęta :D

wysłane :P ...ale ja nie mam fotki już na NK :/ mam na face boku masz tam konto ?

Chan-ka przeciez znałas tylko moje imie i miasto.Kochana ile Ty czasu na tej NK siedziałaś ze mnie wyszukałaś?Przyznaj sie ;)Zła nie jestem ani trochę.Nie mam nic do ukrycia.Przynajmniej teraz wiesz ze jestem szczera w tym co piszę ;)

Aaa ja nie lubię się zbytnio afiszować na tych portalach :/ swego czasu coś tam wstawiałam ale stwierdziłam że ludzie są obłudni :-o I nie podoba mi się to że większiość wstawia zdjęcia z każdej imprezki domowej, ze slubu, chrztu, wigilij, aaa nawet pogrzebów przcież to chore jest.

Chan-ka na FB juz wyslalam Tobie zaproszenie ;) Podgladacz a Ty wspominales ze masz konto na FB.Moze chcesz dolaczyc do naszego grona znajomych? ;)

Podgladacz wstawiłam link na FB do piosenki Alegria i juz jedna znajoma klikneła-Lubie to ;) Chan-ka a wal,śmiało ;)

To ja też ci klikne ze lubie a tzoo :D czekaj czekaj juz tam właże :D

No ja właśnie też się alienuje jak to ladnie nazwałeś. W sumie to cięzko nawiązuje bliższe kontakty z ludzmi, mam swoje grono znajomych. Musie cie być wyjątkowi ze tak soebie z wami nawijam :D

Anna a odpisze później bo się wylogowałam, bo kurde nie mam podzielnej uwagi, skupiam się zawsze na jednym a jak ma za dużo do zrobienia na raz to wpadam w panikę. Później Ci też napiszę to i owo :P Podglądacz bedziesz niewtajemniczony a wszytsko przez to ze się nie integrujesz z ludzmi na portalach spolecznosciowych :D

ta alienacja, którą obserwujemy też u chipi (tyle że znacznie bardziej zaawansowana) chyba skłoniła mnie (nas?) do zainteresowania się jej osobą, wszedłem tu w grudniu z zamiarem ,,na chwilkę" jako pomarańcza ale że podszywy żyć nie dawały :D to się zaczerniłem tylko dla potrzeb tego tematu pijąca herbatę ------> chipi to w sumie nadal zagadka

Chan-ka ok,ja pozniej wpadnę.Teraz zmykam kłaść maluchy bo oglądają z tatą "Testosteron ";) Podgladacz spokojna Twoja rozczochrana,to ze znalazłysmy siebie nawzajem na portalach ,nie znaczy ze tu nie bedziemy rozmawiac.Co jak co ale zTobą rozmowa,nawet taka wirtualna nalezy do przyjemności ;) Teraz zmykam 🖐️

anna odpisałam :P Podglądacz mnie to chyba przywiodła tutaj taka ciekawość kobieca :D

No ja też teraz zmykam bo ja tutaj tak z doskoku zaglądam.

Gość hjegrhjegfeh
to jest temat o chipce a wy sobie tutaj off topa robice