Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Podglądacz 🖐️ :):):):) aaa ja nie na kocurki chciałam popatrzyć :P ale muszę przyznać że fajne masz te swoje pupilki :) Robiłeś odwyk od kafe ? :D

i po podgladaczu :D no chyba że ktoś coś zrobił podglądaczowi i teraz jego fotki tutaj wstawia :/

nie, nie, spokojnie, to ja, Alegriaaaaaa... 😭 :) dla uwiarygodnienia dodam kilka fotek w tym szczególnym dniu Kobiet 🌻 zastanawiałem się nad nickiem sala_samobójców :P ale zostanę przy podglądaczu (uproszczonym)

Anioł a co to dzien dobroci dla wszystkich suk ? :] Podglądacz, nie widać oczu :/ chciałam zobaczyć czyś dobry człek :)

Trzydziestolatek :) ale ty chyba nie masz jeszcze trzydziestki ?

Taaaaak ? a ja cały czas myślałam ze 27 czy 28 coś koło tego :] eeej ale chyba tak pisałeś kiedyś. Ile masz dokładnie ?

Jaki masz znak zodiaku ? :P nie żebym wierzyła w czary mary ale tak pytam. Czasami pytam ludzi o znak zodiaku i zawsze pamiętam, czsami imę zapomnę a znak pamietam :) Anna to wodnik :)

a tak w ogóle to stawiam karty Chan-ka, Tarota. Przyjedź do Warszawy, to Ci powróżę... Rzadko się do tego przyznaję, jutro będę żałował pewnie, a niech tam, raz się żyje :)

Anna przybywaj bo znów będzie że sobie gruchamy bez Ciebie :)

Pamiętam, pamietam, już się kiedys przyznawałyście z Anną do znaków, zwróciłem wtedy na to uwagę

Oooo to przyjadę na pewno kiedyś :) chociaż tak jak napisałam w czary mary nie wierzę ale do Ciebie na tarota wpadnę :) Czego ja się tutaj jeszcze o Tobie dowiem :)

I wszędzie z kocurkami :) trochę jesteś podobny na tym zdjęciu do stachurskiego :classic_cool: