Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgreghgfghrtf

ciąża?

Polecane posty

Gość rtgreghgfghrtf

Witam, zazwyczaj okres mam co 26 dni ale czasem z poślizgiem do 28 , dziś już 32 dzień a okresu brak i nie mam żadnych jego objawów typu obolałe piersi i w moim przypadku senność i rozdrażnienie. Mam 22 lata z moim facetem jesteśmy od 4 lat i nigdy nie stosowaliśmy wyszukanych metod antykoncepcji w dni płodne kochamy się z prezerwatywą a w niepłodne bez ( wiem że to żadne metody ale dotąd się udawało) wiem że tu na kafe nie powiecie mi czy jestem w ciąży ale myślicie że takie opóźnienie to może być normalna sytuacja? Kiedyś przed maturą pamiętam że spóźnił mi się aż 10 dni. Dodam że na razie nie mam możliwości zrobić testu bo facet w pracy a ja z przeziębieniem w domku leże a mieszkam w małej miejscowości i teraz nie mam możliwości wyskoczyć na miasto.

Gość (((((((9
czy masz już imie dla synka?

Gość Puknij SieWŁeb
Same idiotki na tych forach. Dni płodne, niepłodne. Puknij się w łeb!! Gratuluję macierzyństwa. 22 lata- w sam raz. P.S.-Nie uczyła Cię mamusia, że z seksu "są" dzieci?:>>>

Gość rtgreghgfghrtf
Ja i mój facet mamy dobrą pracę w razie potrzeby wspaniałych rodziców do pomocy ;) za rok planowaliśmy ślub wiec dla nas to żadna tragedia , wiadomo nie jesteśmy na to przygotowani ale gdyby nawet to dla nas nie jest to tragedia :)

Gość lalaaaaaaalllllllaaaaa
gratulacje

Gość hanka;0
przecież to nie jest pewne może to znów zwykłe opóźnienie

Gość love1000111
przecież brak miesiączki to pierwszy objaw