Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botototakjest

TAK/NIE facet- POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość botototakjest

Rozpisałam zalety i wady pewnego faceta. Standardowo plusy i minusy. Powiedzcie, warto być z nim czy nie? + inteligentny rozległa wiedza wykształcony na prestiżowym uniwersytecie dobre pochodzenie sylwetka w kształcie litery V ma zasady, nie leci na każdą laskę przyzwoita pozycja społeczna wysoki niski głos ładnie pachnie szpakowaty opiekuńczy życzliwy okazuje zazdrość mam do niego słabość, kiedyś szalałam za nim :O nieźle się ubiera miał żonę, więc nie trzeba go uczyć podstaw związku _ zakompleksiony manipulant (jak coś mu nie pasuje, stosuje unik, ucieka) nie potrafi zająć wyraźnego stanowiska i unika konfrontacji dość chłodny emocjonalnie (tzn. nie okazuje uczuć) kłopot z podejmowaniem decyzji nadwrażliwy na swoim punkcie (łatwo się obraża, wtedy nie liczy z uczuciami innych) b. liczy się z opiniami kolegów rozwiedziony ma dziecko płaci alimenty eks żona w Krakowie ( naszym mieście, czyli kontakty itp.) trochę lamusowaty (samochód miał dop. około 30) troszkę nieproporcjonalna twarz (małe oczy, duży nos) mam do niego żal nie bardzo mu ufam (przez te uniki) warto?

Gość fewew
trochę lamusowaty (samochód miał dop. około 30) jesli to jest wyznaczkiiem czy facet jest lamusem to ja mam jedna rade.. ale dla ciebie- idz no dziewczyno wypierdalaj i zostaw porzadnego faceta w spokoju

Gość botototakjest
Samochód to przykład, facet generalnie nie brylował w towarzystwie za młodu. Co "ja pierd"? Nie wiem, co robić po prostu :O

Gość mika---
Przestan , ja na takiego nie chcialabym spojrzec - lamus z przeszloscia ..

Gość laura wu
wymień sobie mózg

Gość botototakjest
Wulgarnych komentarzy nie potrzebuję. Chcę obiektywnego spojrzenia na sprawę. Co do kutasa, również przyzwoity :)

Gość botototakjest
Na razie jest 17:15 na korzyść zalet, ale mimo wszystko wad sporo.

Gość laura wu
ojojoj, prowokuj dalej ;) może się uda ;)

Gość botototakjest
Kurwa, niby dlaczego kretynka?? Bo rozpisałam zalety i wady gościa? Bo pytam o obiektywne spojrzenie na forum babskim?? Jakbym wiedziała, co robić, nie pisałabym tu.

Gość pewnie jest
manipulant (jak coś mu nie pasuje, stosuje unik, ucieka) przeczytaj w słowniku o manupilacji, bo to co jest w nawiasie na pewno manipulacją nie jest

Gość czerwona_porzeczka
Jeśli pytasz obcych ludzi, to dla mnie jest oczywiste, że nie powinnaś z nim być. Bo jak się chce z kimś być, to się o takie rzeczy nie pyta.

Gość laura wu
ona nie umie czytać, jest w gimnazjum - sądząc po pytaniu :)

Gość botototakjest
Unik to forma manipulacji, gość się wycofuje i chce tym samym sprowokować moją aktywność. Jak zachowa się nie fer, nie wyjaśnia, tylko milknie i czeka, aż mi przejdzie złość i udam, że nic się nie stało. Dlatego tak, jest manipulantem. A przynajmniej nim bywa.

Gość laura wu
nie fair :)

Gość botototakjest
Spolszczenie, kolokwializm :O Skup się lepiej na doradzeniu mi :P

Gość csacasascsac
kretynka bo masz kretynski sposob myslenia. co znaczy ze nie brylowal w towarzystwie...? a w jakim niby mial towarzystwie brylowac ? i co to wohole znaczy brylowac:):):):)????

Gość botototakjest
Sprawdź w słowniku :P

Gość laura wu
jestem absolutną purystką językową

Gość njun nujn
Zakładając taki temat już go skreśliłaś.

Gość laura wu
nie mogę, gdyż bardzo się teraz śmieję, może później Ci pomogę

Gość pewnie jest
:-D po prostu ma problem z komunikacją i moze nie chce mu sie zywczajnie przed toba tłumaczyć ze wszytskiego, co robi, ale to na 100% nie jest manipulacja :-O

Gość beznadziejne minusy
szcz nie liczy sie z Toba, manipulant, swira na swoim punkcie i kolegow itd

Gość botototakjest
Nie chodzi o tłumaczenie się. Nawali (zachowa się ewidentnie i obiektywnie źle) i zamiast przeprosić- milczy. Czeka, aż ja przełknę żal i zacznę rozmawiać. To dość istotna wada. O właśnie, jeszcze jeden minus: nie umie przepraszać

Gość beznadziejne minusy
brak emocji i mu nie ufasz:o

Gość beznadziejne minusy
ogolnie ma zjebany charakter:o

Gość botototakjest
No, minusy są niestety poważne :O Mam mnóstwo wątpliwości, co do niego.

Gość pewnie jest
obiektywnie źle? kto jest obiektywny? Ty??? :-D nie rozśmieszaj mnie, to Ty nim manipulujesz, bo zamiast spokojnie dociekać swoich praw-rozmowy, rzucasz fochem i potem łaskawie mu wybaczasz, kiedy on nawet nie przeprosił i jestes taka wspaniała przez to i powinien paśc ci do stóp :-O kiedy ktoś zrobi KOMUŚ krzywdę wtedy kultura wymaga by przeprosić, ale jeśli tylko ktoś zrobić COŚ złego (w jego mniemaniu to wcale nie musi być nic złego) to co to kogo obchodzi, nie musi za nic przepraszać, ani się tłumaczyć

Gość pewnie jest
a mi sie wydaje, ze chcesz dojrzałego faceta nauczyć swoich zachowań i swojego własnego systemu wartości :-O i to jest właśnie manipulacja. Jesli ci facet nie odpowiada to daj mu spokój, ale nie karz mu przepraszać za coś, co wg ciebie, wg twojej jedynie słusznej obiektywnosci :-P jest złe :-O

Gość laura wu
do pewnie: Brawo! Brawo! Brawo!