Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EyeOfTheBeholder

Czy Kafeteria to forum dla kobiet czy mezczyzn, a moze dzieci?

Polecane posty

" [zgłoś do usunięcia]EyeOfTheBehoIder Przepraszam bardzo, ale jesteś chłopie tak pierdołowaty i nudny, że mi się już nie chce. Jak są chętni do nicka - podam hasło " :D :D :D

Gość .q.q.q.q.q.q.q.q.q.q.q.q.q.q
Zbieli sie w KUPE i szambo kafee mysli że jest zabawne

Ja akurat jestem kobietą, matką i żoną. Pozostaje mi wierzyc że po drugiej stronie są kobiety podobne do mnie i tyle. Na hamstwo nie zwracam uwagi a jak widze ze ktos pisze z błedami (dzieciecymi) to sie nie udzielam.

Panie kolego, co Ty właściwie chcesz osiągnąć? Bo był już jeden taki, a właściwie to nadal bywa, który gada, gada, bajki opowiada i feministyczna natura się burzy, ale o swoim celu już nie bajdurzy. Czy to takie gadanie dla samego gadania, czy może masz coś więcej do dodania? Co chcesz osiągnąć i jakie Twe cele, mówże szybko, bo okażesz się tzwelem. 🖐️ Kurde. :D

Najpierw wyciągasz wnioski o niedojrzałości użytkowników w oparciu o błędy pisowni, a potem sam piszesz "na prędce" czy "dla tego"? pogrążasz się :o

To było do mnie? Ten mój poziom wirtualnej postaci już dawno przeroczył granicę ''mniej niż zero''; nie dorównasz. 🖐️ Po co to robisz, pytam po prostu?

Nei nei, a nie chciałabyś tego robić moim krasnalem? :classic_cool:

Gość Ile kosztuje
Jakbyś pisał o dupach i cipach to byłoby nawet na miejscu. Wlazłeś na forum erotyczne a głównie o dupach i cipach się na takim pisze. Pisze się też o cyckach, kutasach i różnych sposobach dojścia do orgazmu. A ty powinieneś pójść na jakieś forum geriatryczne. Ponarzekać na "ach tę dzisiejszą" młodzież, wzrost cen, spadek formy, i degrengoladę obyczajów 🖐️

Konstruktywny dialog? Tu nie występuje coś takiego, kafe ma własną tradycję, której twardo się trzyma, a jest nią między innymi przepędzanie tzweli i zapobieganie zaistnieniu sytuacji w której można by wyszczególnić coś, co można by nazwać rozmową. :O🖐️

przeczytales, lecz nie zrozumiales. jesli to co powiedziales ma sie odnosic do wszystkiego (bo ktos to z gory okreslil), znaczyloby, ze codziennie kapiesz sie w tej samej brudnej wodzie...

Eye, obawiam się, że gdybyś chciał pobawić się przez chwile w de Sade największym cierpieniem byłaby nuda :P Równie istotne jest to co się pisze, jak i to w jaki sposób się pisze. Albo się ludzie śmieją, albo płaczą, albo... ziewają.

Gość pagdpmgtptptptuuuuuuuuuuu
Obawiam się, że jesteś za głupi nawet na rozmowy o dupach i cipach 🖐️

Słuchaj no, panie kolego. Weź się zwracaj do ludziów po nicku, bo nie wiem, czy to do mnie było. :O

A! Zapomnialabym :D S_M, nie zauważyłam wcześniej, że masz skojarzenia z "krasnalem" w wiadomym temacie :classic_cool:

EyeOfTheBeholder ---> jeśli chcesz dotrzec do szerszej rzeszy kafeterian przestrzegaj następujących zasad: 1. Pisz krótkimi zdaniami 2. Nie więcej niż 20 słów w jednym poście 3. Staraj się wpleść słowa: anal, oral, masturbacja, w miare możliwosci używaj zwrotów tj. "stymulacja/lizanie odbytu" (to zawsze przyciąga uwagę) 4. Zacznij od zjechania partnerki za swoje nieudane życie seksualne (kochamy to) Pewnie o czymś zapomniałem ;)

Gość Pomarańczowy_Skurwysyn
EyeOfTheBeholder Rozumiem krytyke i wyzszosc pogladow, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania i nie mozna narzucac komus czyjejs woli... powiedz to panu Kim Dzong Unu :classic_cool:

Wreszcie dochodzi do prawidłowych wniosków. Dorasta. :)