Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EyeOfTheBeholder

Czy Kafeteria to forum dla kobiet czy mezczyzn, a moze dzieci?

Polecane posty

Deka, czy to nie ty przypadkiem postawiłaś ostatnio nieco podobny temat? Oczywiście mogłem coś pokręcić, jak to ja :classic_cool:

Gość IloveTrain
Oczywiście, że sauron i deka to jedna i ta sama osóbka ;) Ale co tam. Wszak deka jest znana z takich akcji 🖐️

Jedynym POWAŻNYM problemem tego forum jest to, że niektórzy traktują je zbyt POWAŻNIE. ;)

chcesz powiedzieć, że potraktowaliśmy założyciela ZBYT POWAŻNIE, podejmując z nim dyskusję?

Nie przypominam sobie, Wiewiór. Możliwe, że coś podobnego wyskrobałam, ale jeżeli już to dawno minęła data spożycia... Kurwa, teraz jestem dla odmiany Sauronem?:O

Ja nie traktuje tego forum Spójrz posłow poważnie. Podejrzewam, że na początku istnienia tego forum było założenie, by traktować je jako rzetelne źródło. Jeśli chodzi o bzykanie to mógłbym cię wiele nauczyć w tej materii...

Myślę, że kafe jak i cały internet powinien być dla ludzi od lat 18 o zdrowych zmysłach, najlepiej, żeby każdy kto chciałby wejść na kafe, dostarczał zaświadczenie o braku chorób psychicznym, o posiadaniu dobrych manier tudzież nie byciu pegazem lub wampirem.

Vieviór, sorry memory, jak przepisy, to mają być wobec wszystkich równe.

Ale kafe to już tym bardziej nie forum dla dzieci. A jeśli chodzi o mężczyzn, też bym tu chętnie polemizowała. :classic_cool:

O! Sauron jednak ma znaki diakrytyczne. Wiewiór, a dlaczego o tej porze? Co z robotą?

Gość mariner
Zalozyciele i pomyslodawcy internetu chcieli totalnej wolnosci w internecie

Ja też mam poczucie humoru, i to co czasem tutaj piszecie bywa miejscami śmieszne, ale jesli coś miało być poważne, to myślałem że w takim kontekście będzie utrzymany cały dialog...

EyeOfTheBeholderm, ale czego ty się możesz spodziewać po dzieciach? :) No spójrzmy prawdzie w oczy. Może jakby jeszcze ten wielce poważny temat był w innym dziale. No ale na erotycznym? :D

Niedobrze, tłumaczy się podaje tyły.:classic_cool: Sauron, powinieneś zostać skazany na banicję i udać się na F23.

Widziałam tu dziecko, które opuściło łono swej matki przed pięćdziesięcioma laty. 🖐️

suwka Myślę, że kafe jak i cały internet powinien być dla ludzi od lat 18 o zdrowych zmysłach, najlepiej, żeby każdy kto chciałby wejść na kafe, dostarczał zaświadczenie o braku chorób psychicznym, :D:D Taki tok myślenia to przegięcie :P:D

Tabasko, czyli mówisz, że nagięłam w złą stronę? Sorka, zdarza sie. Tak czy siusiak, nie szerzyłoby się tyle chamstwa, więc myśl niegłupia jest :P

A no to rozumiem. :) Mnie tylko jedno nurtuje. Może nawet nie nurtuje. MOże bardziej bawi niż zastanawia :D Ale dlaczego na pasku okna pisze: "KAFETERIA- Forum dla kobiet", skoro przecież więcej tu dzieci i mężczyzn ;)