Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EyeOfTheBeholder

Czy Kafeteria to forum dla kobiet czy mezczyzn, a moze dzieci?

Polecane posty

Jedyna wyższością realą nad netem jest to, że ma się pewnośc, że cycki na które się patrzy naprawdę należą do właścicielki :D ...choć czasem ma też penisa :P

Tutaj dużo daje forumowiczom anonimowość i dają upust swojemu zepsuciu nic na to nie poradzisz i nie ma co gderać kto może a kto nie może tu wchodzić pisać żadne zaświadczenia nie pomogą:D:D o stanie zdrowia :P

Gość wójekstaryhuejk
tu jest banda tłuscka i rządzi wywalając tematy normalne a wsadzając nimfomanki i gejów a maxując antychrystów

Nei, ja mam nadzieję, że Ty chociaż, poniżej tego pięknego biustu, penisa nie posiadasz?! Bo nie wiem jak mam rozumieć "także"... :-(

masz racje, ale jesli jestes osoba dorosla, ktora np. ma okreslone aspiracje seksualne, i szukasz odpowiedniego dialogu w danym temacie, po czym go znajdujesz, nawiazujesz kontakt (fajna zabawa przeslania ci obraz rzeczywistosci, bo wtym przypadku nic juz sie nie liczy), nie do puszczasz mysli, ze np. normalna kobieta by tego nie napisala, bo charakter wypowiedzi jasno wskazuje ze rozmowca jest dziecko. w konsekwencji ty jestes odpowiedzialny za wypaczony swiatopoglad tego dziecka, bo nie mogles sie powstrzymac, by to skonczyc...

Ale, jeśli to Ty jesteś dzieckiem (co przecież możliwe - nie znam Cię wszak, Eye) to znaczy to, że już masz spaczony światopogląd. A jeśli i ja jestem dzieckiem (to też możliwe) to kto z nas kogo wypacza? Niech ktoś powstrzyma to wypaczanie wreszcie! Zamknijmy dzieciom usta i uszy!

Nie, ja jestem 100% kobietą :D Mogę się dać zaplodnic nawet na dowód, ale to pociąga za sobą już pewne skutki :D

Gość Pomarańczowy_Skurwysyn
nei_nei Nie, ja jestem 100% kobietą Mogę się dać zaplodnic nawet na dowód, ale to pociąga za sobą już pewne skutki Ja, ja, ja pierwszy !!!!! :D

No to jak nie zapłodnienie to ja nie wiem co może być lepszym dowodem kobiecości. Poproszę o podpowiedz! :D

nei, poka tzytze und tzipkę :classic_cool:

O właśnie, co jest dowodem na kobiecość? Mylenie prawej z lewą? Płacz na filmie "Przeminęło z wiatrem"? Niezrozumiały pociąg do oglądania jazdy figurowej na lodzie? Brak umiejętności posługiwania się mapą? To jest ciekawy temat!

o czym tu dyskutować? Masz jakiś pomysł na zmianę tego stanu rzeczy autorze? Postanowiłeś zostać głosicielem prawdy oczywistej? Jeśli nas nie da się wyprostować, to może chociaż Ciebie da się wypaczyć :D Wypluj ten kij od szczotki, walnij setę i zacznij jeszcze raz naszą przyjaźń:D

Z tego wszystkiego to tylko mapa się zgadza :D jak nie ustawie zgodnie z kierunkiem drogi to nie trafie :D

nei_nei Jeżeli masz ochotę możesz mi zaprezentować swoje wdzięki:D:D:D W sumie po tym programie uczestnicy mają uraz na całe życie bo nie jeden jej pchał jęzor do paszczu:D

Co najgorsze, u mnie poza mapą wszystko wskazuje na to, że jestem kobietą... :-( Widzisz Nei, prawda wyszła na jaw - jesteś bardziej samcem niż ja...

nei nei, już mnie nie bierz za takiego romantyka...😴 Normalnie zwalę sobie i mi przejdzie :classic_cool:

nie czuje sie sztywniakiem, ani nie czuje do nikogo urazy. potrafie dyskutowac na kazdy temat i wiem ze swiata nie zbawie. mam nadzieje, ze dalem innym troche do myslenia, a to juz cos :-)

dlaczego mialbym skapitulowac, przeciez ni traktuje tego jak osobiste wyzwanie? mialem przerwe, gyz wszyscy jestesmy niewolnikami naszych czynnosci fizjologicznych...:-)

nei_nei PeeŚ, nie, bo się jeszcze zakochasz jak zobaczysz całośc Zadziwiająca pewność siebie:D