Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziebła kłoda

Jestem załamana. Chodzi o seks!

Polecane posty

Gość oziebła kłoda
lampka pokojowa Dziękuje. Chociaz jakas normalna wypowiedz normalnej osoby :) pozostalych prostaków żegnam, szkoda że nie macie życia połmózgi i obrazajac innych probujecie sie dowartosciowywac-szczerze wspolczuje

Gość różowa pomarańcza
popieram osoby wyżej ,może zwyczajnie nie pociągają cię mężczyźni nie pomyślałaś o tym??możesz być homo ale sama to przed sobą ukrywasz,bo ja nie rozumiem jak można być z facetem który cie nie pociąga fizycznie wcale...pomyśl o tym,są osoby które ci pomogą w tym🖐️

Gość autorka to zwierzę
Nie można nazwać człowiekiem kogoś, kto ruchanie stawia na piedestale. Tak to tylko zwierzęta robią! Jeszcze idiotka wyzywa innych od porstaków!

Gość haitanka
może obawiasz się stosunku, bo nie pociągają Ciebie mężczyźni z 6 centymetrową pałką i przez to te ukryte opory ?

Gość oziebła kłoda
Pojebalo cie dziewczynko? Mam stalego chlopaka wiec co do ma do puszczania sie? ahahaha rozumiem ze mam za jakies 10-20 lat dopiero zaczac, bo tak sie przegrancom podoba ? nie wpadam w zadna pulapke, nie wysilaj sie bo i tak ci to nie wyjdzie!!:)

Gość ona nie jest homo to jest
prowokatorka z zakutym łbem, a wy jej pomagacie nabierając się na jej brednie! USUNĄĆ TEN TOPIC!!!! PRECZ Z PROWOKACJAMI!

Dokładnie, ty masz prawie 2 dychy już i skoro wytrzymaląś tyle bez rżnięcia to musisz być albo aseksulana albo homo.

Gość Wpadasz, bo
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i jesteś zdemoralizowana, a zarzucasz to innym! Twój topic to prowo, a ty masz smark pod nosem i pusto w głowie! ZAŚMIECASZ FORUM!

Gość A Daniel musi być
głupim małolatem, zbokiem, albo kolejnym prowokatorem, trollem zaśmiecającym to forum!

Twój chłopak jest bardzo cierpliwy, tyle czasu nie dałaś mu dupy i jeszcze cię nie rzucił.

Gość lampka pokojowa
autorko - a ile czasu jesteście za sobą? może to zwyczajnie za wcześnie dla Ciebie?

Gość związałaś się z
chłopakiem tylko dla seksu? Masz nieźle narąbane pod sufitem. Ty nie masz 20, masz co najwyżej 14!

Gość melon w kropki
dziewczyno ja ciebie nie rozumiem, to chcesz się przespać ze swoim chłopakiem czy nie? Chciałabyś wzdychać jedynie do jego pytonga, czy zająć się jego pytongiem? Czy inna ma to zrobić? Jak będziesz się tyle zastanawiać, to obejmą go usta twojej koleżanki

Gość ala mała
pewnie założyła się z koleżankami, która wcześniej da dupy ?

Gość oziebła kłoda
jednak sie nie mylilam piszac prostaki, daniel kolejny i pomaranczki pamietajcie ze to nie ja okazuje kompleksy wyzywajac innych:D mi kolo dupy lataja wasze nedzne uwagi jestesmy razem 8 miesiecy.

Gość Bo Daniel tak jak
i autorka wiąże się tylko dla seksu, a nie z miłości! Tacy jak wy nigdy nie zakładają zdrowych rodzin! Przeważnie się zdradzają i rozwodzą! Debile, kierujecie sie tylko popędem, a nie uczuciem! Jesteście jak zwierzęta!

Z czym masz problem? Jak na pierwszy raz to tylko ściagniesz majtki i wypniesz dupe. Czy to takie trudne?

Gość A tobie wolno
obrażać innych? Jesteś zwykłą prowokatorką, wynocha z forum! USUNĄĆ TEN TOPIC!

Z czym masz problem? Jak na pierwszy raz to tylko ściagniesz majtki i wypniesz dupe. Czy to takie trudne?

Gość A tobie wolno
obrażać innych? Jesteś zwykłą prowokatorką, wynocha z forum! USUNĄĆ TEN TOPIC!

Gość ala mała
masz coś nie tak z mózgiem jak nie potrafisz nawet rozmawiać z chłopakiem o seksie to o czym ciągle rozmawiacie o pszczółkach i pogodzie ?

Gość ksienrzniczka leia
"kompleksow z powodu waginy nie mam" rozwaliło mnie to :D

Ale dziewczyno z czym masz problem? Jak na pierwszy raz to tylko ściągniesz majtki i wypniesz dupe. Czy to takie trudne?

Gość lampka pokojowa
8 miesięcy to może trochę za wcześnie na seks (zważając na to, żejesteś dziewicą), ale na stopniowe oswajanie się ze swoją nagością i intymnością akurat :)

Gość oziebła kłoda
no uważaj, bo bedziesz mi gadac co mam robic. smieszna jestes :D:D: nie pasi ? to TY sie stad wynies! to jest moj topik przypominam

Gość oziebła kłoda
Bo Daniel tak jak pod iloma nickami bedziesz jeszcze pisala? tak kompleksow nie mam, nie mam dziwnej cipki,ani lechtaczki zbyt duzej itd,. lampka- dzięki:)

Gość ysxdcfvghjkl
kloda miedzy nogami i na mozgu :)

Gość oziebła kłoda
dlaczego sadzisz ze to prowokacja?

sama stąd spadaj Co się tak burzysz? Żal ci że mloda laska się będzie bzykać a ty pewnie jesteś stara, gruba i brzydka i nikt cie nie chce

Gość koniec tematu...
to pozostaje już tylko obrączka czystości, a twojemu partnerowi nakładka wibracyjna, żeby sobie robił dobrze w samotności