Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oziebła kłoda

Jestem załamana. Chodzi o seks!

Polecane posty

Gość oziebła kłoda
daniel pewnie tak

Gość a ja myślę, że....
idź dziecko do książek i nie grzesz myślą, mową i uczynkiem i wróże ci białe małżeństwo

Gość prowokacja, bo
mało który człowiek w twoim wieku myśli kroczem, a nie mózgiem! No chyba, że masz coś nei tak z głową!

Gość oziebła kłoda
Prowokatorka? Ciesz sie, przynajmniej masz gdzie wylac swoje frustracje

Gość czy to, że
nie zachowujesz się jak człowiek tylko jak świnia jest dla ciebie powodem do dumy?

Gość do autorki topiku ...
olej nieżyczliwość i złośliwość. Masz tu kilka linków do realizacji, gdyż życie to nie tylko seks, ale, że na dobry seks trzeba se też zapracować.W jednym z linków jest o fizjologii i filozofii seksu. Powodzenia. Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, udany seks, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość kolosalna tortura
autorko, a widziałaś w ogóle jego pena na żywo? Czy to też budzi w tobie postrach, zobaczenie takiej armatki z dwiema mandarynkami?

Gość sokolica777
Po pierwsze to zamknijcie się buraczki, średnia pierwszego razu to 17 lat, więc przestańcie udawać cnotliwych i gnoić dziewczynę, tylko dlatego że śmiała pisać że jest atrakcyjna (zazdrosne babska). Po drugie autorko, oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale Tobie naprawdę nie jest potrzebny żaden psycholog (uwierz mi na słowo ;)), a jedynie trochę czasu. To nie jest tak, że Tobie się już nigdy nie zmieni. Otóż zmieni się, nawet nie będziesz wiedziała kiedy. To się nazywa dojrzewanie emocjonalne, które u większości z nas nie szło w parze z dojrzew. fizycznym. Jedyne co, to naprawdę nie rób niczego na siłę i broń boże nie kieruj się chłopakiem. Zobaczysz, że będziesz żałowała swojego pierwszego razu przy takim stresie. Do pełnego seksu prowadzi tyle wspanialych chwil, gier wstępnych, petting itd. Pozwól poznawać swoje ciało a Ty ciało partnera. Powoli możesz robić malutki kroczek, ale jedynie wtedy, jak Ty będziesz tego chciała. Obiecuję Ci autorko, że jak wstrzymasz się, dasz sobie ten bardzo cenny czas, to nagroda będzie wspaniała (pamiętaj, że to jakie mamy wspomnienia z pierwszych współżyć, bardzo mocno rzutuje na całe nasze seksualne życie). Życzę powodzenia!

Gość seksualni psychopaci się
schodzą i namawiają do kurestw debile. Wasza prowokacja będzie notorycznie obrzydzana, aż nie Mody jej nie usuną!

Gość rozkurwiam nosem kosmos
ten topik to najlepszy dowód na głupotę kafeteriuszy, ubaw po pachy jak się was wszystkich czyta, łącznie z autorką :D🖐️

Gość PROWOKACJA,ALE MNIE
rozwaliłaś tym tekstem że w wieku 19 nie myśli się o seksie,tylko nienormalni... dziewcz. pisze że jest dorosła,w związku,a nie że chce pod latarnie tylko z młości.to twoje posty powinna MODENA usunąć,aż plujesz jadem

Gość PROWOKACJA,ALE MNIE
rozwaliłaś tym tekstem że w wieku 19 nie myśli się o seksie,tylko nienormalni... dziewcz. pisze że jest dorosła,w związku,a nie że chce pod latarnie tylko z młości.to twoje posty powinna MODENA usunąć,aż plujesz jadem

Ludzie nie róbcie z autorki takiego dzieciucha. Teraz laski szybciej dojrzewają i nawet dziewietnastki juz mają doświadczenia z kilkoma facetami, nawet swingowanie nie jest im obce, o fuck friends nawet nie wspominam bo to już norma.

Gość Do sokolica777
Jej nie trzeba gnoić, ona sama to robi, a ty nie jesteś nic lepsza od niej! Przez takich psychopatycznych, zboczonych fanatyków jak ty młodzież zamienia się w zboczone bydło! Obecni dorośli rzowodzą się i zdradzają przez to, że wiążą się dla seksu, a nie z miłości! Strach pomyśleć co będzie z kolejnymi pokoleniami, a ty taką patologię popierasz?

Gość Do PROWOKACJA,ALE MNIE
A co? Może w wieku 11 lat ma się już kurwić? Róbcie tak dalej, a będzie więcej zdrad, rozwodów, kłótni małżeńskich itp. W młodzieńczym kurestwie leży tego przyczyna! I nie pluję jadem, ja ten jad oddaję wam spowrotem!

Gość Do seks w służbie....
Napisałaś; ''W przypadku oszukiwania sfery seksualności, dostajemy w efekcie to, co mamy chorą z niezadowolenia i nieszczęsliwą ludzkość'' Co za new age'woskie, feministyczne brednie! Chcesz leczyć trucizną? Gasić ognisko polewając je wódką? To właśnie przez niemoralność i demoralizację ludzkość jest chora i nieszczęśliwa!

Gość PROWOKACJA,ALE MNIE
Potrzeby seksualne nie są zarezer. dla 40 i są naturalne.a częściej rozwody są z powdu niezaśokojenia mężczyzny przez oziębłą partnerkę,kiedyś małżeństwa zawierano i w wieku 14 lat/ona/a jaki twoim zdaniem jest odp. wiek na inicjację?a poza tym seks z ukochnym uważam za ukoronowanie uczucia,a nie ku...,pozatym przupominam ,że ona ma 19,a nie 11,a nawet prawo zezwala od 16

Gość oziebła kłoda
Milo,ze sa jeszcze zyczliwe osoby na forum!:) hehe fajne to opowiadanie :) sokolica, chyba faktycznie nie ma co na gleboka wode tylko powoli, z tym problemu miec nie powinnam... A reszta sie niech nie wysila bo swiata nie zbawi, nikogo wasze wypociny nie ruszaja wiec laskawie sobie odpusccie i mi topiku nie zasmiecajcie. zrozumiano? wyrazilam sie jasno wiec tylko ktos tepy dalej bedzie mi tu spamowal.

Gość PROWOKACJA,ALE MNIE
Potrzeby seksualne nie są zarezer. dla 40 i są naturalne.a częściej rozwody są z powdu niezaśokojenia mężczyzny przez oziębłą partnerkę,kiedyś małżeństwa zawierano i w wieku 14 lat/ona/a jaki twoim zdaniem jest odp. wiek na inicjację?a poza tym seks z ukochnym uważam za ukoronowanie uczucia,a nie ku...,pozatym przupominam ,że ona ma 19,a nie 11,a nawet prawo zezwala od 16

Gość frihfeiofgheior
Nie szanujące się kurewki nazwywasz życzliwymi? Zrozum oco tu chodzi! Jadą na ciebie, bo piszesz takie rzeczy jakbyś była totalnie głupia! Chesz stracić cnotkę, bo taka moda, bo koleżanki ruchały się jak maiły już 15 lat? Chesz im dorównać, bo tak jest cool i taka moda? A co potem? Kolejny chłopak do zbykania, potem znów itd. Chesz w przyszłości, będąc dorosłą kobietą budować na tm związek? Rajcuje cię to? Myślisz,będziesz kimś, jak wejdziesz na forum, zrobisz debilne prowo, wyzwiesz paru katolików od zacofańców, zaczniesz pisać, że bzykanie na prawo i lewo jest fajne i wywołasz burze, w której dostaniesz batem i szykanami?

Gość Do dewotek
cyt.: To właśnie przez niemoralność i demoralizację ludzkość jest chora i nieszczęśliwa! Komentarz: No właśnie, przez idiotyczną wstrzemięźliwość, kretyńskie wpajanie, że tylko po ślubie etc. mężczyźni mają przerost stercza i prostatyzm, a kobiety oziębłość, suchość pochwy, torbiele w macicy, zaburzenia psychiczne. Jeszcze raz do dewotek: nie dasz chłopakom, to dasz robakom. Wasze małpy Wasz cyrk, na głupotę/ciemnotę jednak nie ma rady.

Gość Do PROWOKACJA,ALE MNIE
Kto zaśmieca? Odpuść sobie komunistyczne zwroty typu ''wy'' np.''zaśiecacie'' To tacy jak ty i autorka zaśmiecają to forum takimi prowo jak ta! Kłam sobie dalej! Może i rozpadają się małżeństwa, gdzie ruchacz ma dobrą kobietę, ale tu właśnie wina jest ruchacza! Dlaczego nie znalazł sobie ruchaczki, tylko pobrał się z normalną? Rozwody, kłótnie i zdracy są przez kurestwo! A ktoś kto nie potrafi panować nad swoim popędem jest jak zwierzę, a nie człowiek!

Gość oziebła kłoda
Jeśli to sa katolicy,to chyba powinni wiedzieć,że co najwyżej mogą wyrazić swoją opinię,a nie linczować?! Takich ludzi postrzegam jak zacofanców i zakompleksionych buraków, bo tak jest. Ja na nikogo nie najeżdżam tylko normalnie wyrażam swoją opinie. Nie rajcuje mnie dowartosciowywanie sie przez obrazanie ludzi. Niektorzy zacofancy tego nie pojmą :) Po drugie - jakie to kurestwo? Napisałam że z byle kim sie nie związałam. Kocham chłopaka i on mnie. Ale to chyba normalne że on ma swoje potrzeby? Nie mówi mi wprost, nie naciska, szanuje moje zdanie i sie z nim liczy. Ja w głębi też bym chciała to zrobić, ale na zasadzie przypieczetowania miłości,a nie puszczania sie jak to określiłaś z każdym. Nie wiem jak mna zycie pokieruje , czy sie z nim nie rozstane itd. Ale do cholery jest XXI wiek,mamy antykoncepcje, wiedze na ten temat , wiec co stoi na przeszkodzie? Gdybym chciała budować zwiazek na seksie, to od tego bym zaczęła. Przeczytałas w ogole co pisałam wczesniej? Czy moze nie rozumiesz co mowie?

Gość Do zwyrodnialca
Zboczeniec napisał: '' No właśnie, przez idiotyczną wstrzemięźliwość, kretyńskie wpajanie, że tylko po ślubie etc. mężczyźni mają przerost stercza i prostatyzm, a kobiety oziębłość, suchość pochwy, torbiele w macicy, zaburzenia psychiczne. Jeszcze raz do dewotek: nie dasz chłopakom, to dasz robakom. Wasze małpy Wasz cyrk, na głupotę/ciemnotę jednak nie ma rady'' ''Dewotki'' przynajmniej mają normalne rodziny i zdrowe życie małżeńskie, a tacy zwyrodnialce i dziwolągi jak ty się rozwodzą i zdradzają! Niczym nie różnisz się od zwierzęcia, które nie potrafi panować nad własnym popędem! Takie coś jak ty to patologia! Sam jesteś ciemnota i nie przypominasz człowieka dewiancie!

Gość oziebła kłoda
Watpie,zeby za komuny uzywali takiego slownictwa. To raczej Ty jestes nie zczajona jesteś. Kto tu jest zwierzeciem? Atakujesz mnie gowno o mnie wiedzac. Poza tym , co Cie obchodzi moja dupa? Masz swoja i nia sie zajmij.

Gość oziebła kłoda
to raczej Ty nie zczajona jesteś *

Gość Do oziębłęj kłody
Sama jesteś zacofana i pierwsza atakowałaś i wyzywałaś katolików na tym forum! Każdy inteligentny człowiek wie po co założyłaś ten topic. To prowokacja! To ty jesteś zacofana i zachowujesz się jak świna w chlewie! Dobrze wiesz, że kurestwo to przyczyna niepowodzeń, ale i tak bronisz tego syfu! To znaczy, że masz blokadę na mózgu! I jeszcze śmeisz pisać, że nikogo nie najeżdzasz! Nie pamiętasz pierwszych postów? Jeżeli normalni ludzie są burakami to kim jest ogłupiona małolata, która chce stracić cnotkę, bo taka moda? Co sobą prezentujesz? Kochasz chłopaka? Z twojego pierwszego postu wynika, że związałaś się tylko dla seksu! Jak będziecie małżeństwem i on będzie miał ''swoje potrzeby bzykania z inną'' to też będziesz to tolerować? To co, że jest XXI wiek? Co to za głupoty? Pewne rzeczy będą zawsze takie same i nie ma znaczenia czy jest XIX, XX, czy XXI wiek!

Gość oziebła kłoda
no tak, jestes bardzo inteligentna co udowadniasz z kazdym kolejnym postem :d prosze Cie daruj sobie, ja juz nie mam sily sie dzisiaj smiac

Gość PROWOKACJA,ALE MNIE
czy tobie przypadkiem nie rozpadło się małżeństwo i dlatego masz pretesje do wszystkich młodych o seks?poza tym nie odp. w jakim wieku można. o zaśmiecaniu nie pisałam miało być o zaspokajaniu

Gość Do oziębłęj kłody
wątpisz czy używano takiego słownictwa? To nigdy nie słyszałaś jak za komuny mówiono do jedej osoby ''wy''? Widać, ze jak na 19 gówno wiesz o historii! Takie jest twoje pokolenie. Zero rozumu, tylko kurestwo!