Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grthrwthrthrjhjjjjjjj

Czy myślicie ,że każdy sie masturbuje ?

Polecane posty

Gość mowa o masturbacji jest
to żałuj tracisz wiele przyjemności i w sumie jesteś dziwolągem, jakimś mutantem z Czarnobyla

Gość myszaaaaaa hahahaahaha
rhovannion no to jesli nie sciemniasz to szacun dla ciebie mnie tez to sie wydaje obrzydliwe no ale czasami poped jest silniejszy i co zrobie :)

nie wiem jak sobie z tym radze, porpodtu odkad wierze, a wierze tak na 100% od wiosny, nie mam z tym problemu ani nawet checi na to mnie nie nachodza. Kiedys bylam tak jak wiekszosc...

Gość myszaaaaaa hahahaahaha
a swoja droga wspolczuje twojemu przyszelmu mezowi. Skoro nie masz popedu seksualnego to nie zdziw sie jak szybko ucieknie jak ciagle bedzie cie "bolec glowa"

Gość mowa o masturbacji jest
masturbacja jest normalną czynnością, i odpuscie sobie katolickie bzdury, bo tylko wtedy masturbacja jest problemem, jak zaczyna przynosić wiekszą satysfakcję od normalnego współżycia.

Ha, skąd ja wezmę męża... Zastanów się. Skoro do tej pory nie znalazłam, to już raczej nie znajdę. Chociaż, hipotetycznie, gdyby się jakiś znalazł, to może nie bolałaby mnie głowa, kto wie.

Gość MORWINA A A A A 99
KAŻDY TO ROBI. TYLKO JAK KTOŚ NAPISAŁ JEDNI MAJĄ ODWAGE SIE DO TEGO PRZYZNAĆ A DRUDZY UDAJĄ J(AK TO FAJNIE UJĄŁ) "NADLUDZI" BEZ POTRZEB. MOŻE JESZCZE NIE SRAJĄ ;D ?

Gość można powiedzieć, że kobiety
są trochę w innej sytuacji niż chłopcy, ze względu na budowę anatomiczną. Zdarza się że dziewczynka, od maleńkiej jest strofowana, by się tam nie dotykać, bo to grzech, nie znajdzie tego cudownego guziczka przynoszącego tyle przyjemności. Pomijamy dziewczynki muzułmańskie, które po obrzezaniu niemają łechtaczki, ale normalna dziewczynka, jeśli nie znajdzie tego guziczka, to jest jakaś taka niedorozwinięta i opużniona w rozwoju.

Gość można powiedzieć, że kobiety
sorki opóźniona, ort po to by mieć protekst do podniesienia

Gość lampka pokojowa
nie każdy się masturbuje. znam takie dziewczyny, które na pewno tego nie robią, bo zwyczajnie widać po nich jakie mają podejście do życia (religijna rodzina, koniecznie dobre stopnie, seks tylko po ślubie). Widać, że wstydziłyby się to zrobić, ogólnie unikają takich tematów szerokim łukiem, takie grzeczniutkie itp.

lampka pokojowa - ja tam katoliczką nie jestem, nie zostałam tak wychowana, a i tak tego nie robię, bo nie widzę powodu, dla którego miałaby zacząć. Skoro 24 lata przeżyłam bez, to po co to zmieniać?

Gość fdsfds
To prawda ze nie kazdy sie masturbuje regularnie .. Ale wiekszosc ludzi( nawet tych ktorzy przestali sie masturbowac ) Mastturbowała sie przynajmniej 1 raz w życiu ..90 % kobiet przynajmniej raz w zyciu sie masturbowała .. A 70 % kobiet robi to regularnie

Gość MORWINA A A A A 99
lampkapokojowa to sa ciche wody. Co z tego ze religijne , dobre stopnie ? Tez pochodze z katolickiej rodziny , stopnie zawsze mialam bardzo ladne. Ale to nie czyni moj poped mniejszym. Moze na pokaz zgrywają cnotki a w domu pod kołderką się bawią.

Gość lampka pokojowa
Rhovannion - no tego, żeby ani razu nie spróbować to już trochę trudno mi pojąć. Ale znam też jeden taki przypadek, że dziewczyna ma chyba zerowy popęd i mówi, że nawet chciała, ale jej do tego nie ciągnie.

prawda jest taka ze to UZALEZNIA, jak jestem przyzwyczajony do doplywu rozrywki ze stalego punktu ktory masz zawsze przy sobie to trudno ci sie oprzec. ALE w tym chorym swiecie i tym chorym kraju ludzie aby sie wytlumaczyc pisza ze kazdy NORMALNY (!) tak robi, a to nieprawda, to jest tylko wytlumaczenie. To jest chore tak naprawee i tego nalogu, destrukcyjnego przyzwyczajenia mozna sie wyzbyc. Ja jestem normalna i nie mam z tym juz problemu.

lampka pokojowa - mnie też nie ciągnie. Poza tym, brzydzę się swojego ciała, nie oglądam go i nie znoszę dotykać. Więc nie widzę najmniejszej potrzeby.

Gość lampka pokojowa
masturbacja destrukcyjna? :D no nie powiedziałabym. Od kiedy przyjemność jest destrukcyjna? A chodzenie takim podnieconym to jest dobre według Ciebie? Trzeba rozładować popęd w taki, albo inny sposób.

Gość tabitza332
rhovanion nigdy nie pocieralas sie o żaden przedmiot .? Nawet o poduszke ?

Gość lampka pokojowa
Rhovannion - no to chyba w tym leży problem. Trzeba siebie zaakceptować, nie ma nic piękniejszego, niż kobiece cialo :)

Gość jack ill
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Gość kerli kerli oh kerli
aniam.m. zgadzam sie. Łatwiej jest sobie wmówić ",że co tam, przecież wszyscy to robią". I dalej tkwić w tym gównie niż próbować z tym walczyć bo przecież jest to takie przyjemne i nie chcemy odbierać sobie tego. Ja jestem uzależniona ale staram sie z tym walczyć ograniczać , bo wtedy jak to robie czuje sie potem jak szmata a nie jestem specjalnie wierząca. Myśle ,że taka masturbacja może nawet zniszczyć komuś psyche

Gość lampka pokojowa
Rhovannion - na pewno nie jedna osoba nie pogardziłaby Twoim ciałem :P

Gość kerli kerli oh kerli
a co do tematu to nie wiem. nie wypowiem sie bo bym musiała każdego obserwować 24 godziny na dobe. ale mysle ze sa osoby ktore maja latwiej bo nie maja takiego popedu ...

Gość vendinj
mysle ze kazdy to robil przynajmniej raz w zyciu. ale niekoniecznie kazdy jest uzalezniony

Gość DOBRY ONANIZM WZMACNIA ORGANIZ
czasami z krzyża trzeba spuścić coby jajetz nie rozerwało ! :D 🖐️ :classic_cool: