Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoku cywilizacyjnego

Kto chciałby żeby istniała reinkarnacja i urodzić się jeszcze raz w epoce

Polecane posty

jakim dla współczesnych ludzi była rewolucja przemysłowa w 19 i 20 wieku.

może istnieje,ale jak trafić na podobną epokę

Gość dfrsfr
Ja wole zyc w tych czasach, w ktorych zyje. A nie przenosic sie w czasie do zacofania i nierownosci spolecznej. A jak jeszcze udzil sie ktos w biednej rodzinie i kobieta to dopiero mial przesrane w tamtych czasach.

przecież piszę właśnie o tych czasach,bez rewolucji przemysłowej nie byłoby naszych czasów jakie znamy obecnie,ja więc chcę się urodzić jeszcze raz w epoce skoku cywilizacyjnego na podobną skalę

Gość dfrsfr
Piszesz o przelomie 19 i 20 wieku, a niestety tamte czasy bardzo roznia sie od dziejszych. A tak w ogole nie wiem co sie tak wzburzylas, napisalam tylko moje zdanie.

Gość gość
ja chcę żeby była reinkarnacja ja bym chciał się urodzić na nowo małą dziewczynką i nie pamiętać tamtego życia wcale ja wiem że reinkarnacja istnieje że jak umrzemy to się urodzimy innymi osobami po reinkarnacji człowiek jak się urodzi na nowo inną osobą to on już wcale nie pamięta tamtego życia jest całkowicie inną nową osobą i skąd taki człowiek ma pamiętać tamto życie jak on jest na nowo urodzony tak jak by ostatnio wcale nie żył ja bardzo wieże w reinkarnację ja wiem że umrzemy i się urodzimy od nowa innymi osobami w innym w cieleniu ja w to wieże ja wiem że jak umrze to się urodzę małą dziewczynką w epoce tego nie ma to istnieje naprawdę i ja w to wieże reinkarnacja istnieje i będzie istnięć umieramy i się rodzimy na nowo jako inna już osoba z chłopaka urodzi się dziewczyna z dziewczyny chłopak i tak to idzie w koło ja wiem że życie nowe dostane tylko bedę żył jako fajna dziewczyna tą samą osobą napewno już się nie urodzę tylko inną osobą i ta naprawdę rodzimy się w koło ja bym chętnie się chciał urodzić dziewczyną mieć lepsze życie niż teraz

Gość gość
chciałbym sie urodzić jeszcze raz zeby przezyc milosc w wieku 16 lat z jakas piekną dziewicą i miec kase zeby mnie nie olała